Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod čulibrk 4. 5. 2018 10:03

Jo, tak jsem dobil jednu testovací platbu 10 Kč. Teď mi odblokovali účet, hezky jsem si v aplikaci chatoval s Billym, byl jako policajt. :-) Znovu jsem si dnes 4.5.2018 poslal nabitých 25tis Kč do Air bank a má být připsáno až 14.5.2018. :-(
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod Kolem.jdouci 4. 5. 2018 11:30

Až zavedou nějaké omezení na dobíjení CZK, tak víme, kterému ***** můžeme poděkovat, že Hulibrku...
Kolem.jdouci
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 4. 5. 2018 12:05

Aktuální limit na kartách mám 6250 Kč ( u karet, které byly přidány po podpoře czk)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lafayette16 4. 5. 2018 12:26

Jak to lze poznat?
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 4. 5. 2018 12:28

vyskočí okno po zadání vyšší částky a cvc kódu
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod čulibrk 4. 5. 2018 13:17

Kolem.jdouci píše:Až zavedou nějaké omezení na dobíjení CZK, tak víme, .......

.. no mně už těch skoro 400 tis Kč/rok už teď připadá málo. :-)
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod danielsvarc 4. 5. 2018 19:14

wit.cz píše:já 10 korun .. ale to je tím jejich bugem, kdy po přidání podpory pro CZK mám na nových kartách stále limit 250 czk

update: dnes dobito už víc :-)

Také potvrzuji, dnes už nabito konečně více než 250kč a tím pádem, možnost objednání karty :tleskani
danielsvarc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paty07 4. 5. 2018 22:39

čulibrk píše:Jo, tak jsem dobil jednu testovací platbu 10 Kč. Teď mi odblokovali účet, hezky jsem si v aplikaci chatoval s Billym, byl jako policajt. :-) Znovu jsem si dnes 4.5.2018 poslal nabitých 25tis Kč do Air bank a má být připsáno až 14.5.2018. :-(

Oni nemají CZ účet, tak to posílají swiftem, to bude radosti až AirB přihodí svůj 100 Kč poplateček :mrgreen:
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod čulibrk 4. 5. 2018 23:13

Bojím bojím. :-). Omluv se za svoji neznalost. Zbytečně strašíš lidi.
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod perfektsunny 5. 5. 2018 09:34

danielsvarc píše:
wit.cz píše:já 10 korun .. ale to je tím jejich bugem, kdy po přidání podpory pro CZK mám na nových kartách stále limit 250 czk

update: dnes dobito už víc :-)

Také potvrzuji, dnes už nabito konečně více než 250kč a tím pádem, možnost objednání karty :tleskani

Stacilo dobit treba 2x 150 czk a kartu by sis mohl objednat ;-)
perfektsunny
Návštěvník

Odeslat příspěvekod _vpa 5. 5. 2018 10:24

Někde jsem viděl, že je možné si objednat kartu zdarma, mě to ale nabízí buď zdarma doručení a Premium tarif nebo s placeným doručením. Máte to stejně?
_vpa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod libol 5. 5. 2018 10:57

Doručení zdarma byla (IMHO) jen krátodobá akce.
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lafayette16 5. 5. 2018 12:52

Ano, to bylo jen v únoru či březnu a nejspíš mimořádně.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 5. 5. 2018 16:34

Já si ji vyzvedl gratis někde na Smíchově před časem, občas mají tyto giveaway akce.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod mareka 8. 5. 2018 07:19

mareka píše:Ad výše dobíjení kreditní kartou: od chvíle kdy je možno dobíjet v Kč, tak u nově přidané UCB mám denní limit 500. Kartu HB jsem měl přidanou před zprovozněním dobíjení v Kč, u ní žádný limit není.

Změna po několika dnech a několika (cca pěti) dobitích po 500 Kč: limit je zcela pryč = lze dobít i 99 999,- Kč. Myslím že to lze taky považovat za (dočasnou?) chybu systému.
Mimochodem: u karet registrovaných dříve (dokud nešlo dobíjet přímo Kč) není nutno při dobití zadat CVC a není nutné ani 3D ověření, u později přidaných karet si Revolut CVC nepamatuje a 3D potvrzení je nutné (u všech karet mám 3D aktivní).
mareka
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka