Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
tomasvlasak píše:běžně je karta zdarma a platí se poštovné, v rámci té omezené akce je má být pro nově registrované přes ten jejich speciální odkaz i to doručení zdarma ... a právě to jsem si dohodl na podpoře vrátit, takže snad vrátí i tobě, ale já teda nejdřív čekal na pokyn od supportu, že mám objednat a nikoliv rovnou objednal a pak prosil o vrácení
MirekM. píše:Poraďte mně jak postupovat, abych mohl na Slovensku vybrat do 200 EUR měsíčně zdarma (nechci na tom maturovat a vymýšlet nějakou atomovou bombu).
1. Vložím CZK přes platební kartu jako těch 300 Kč na úvod.
2. ???
3. Vyberu na Slovensku v jakémkoliv bankomatu.
ano, budes met zvlast CZK EUR GBPslavo963 píše:Mam takovou technickou otazku. Chtel bych nabijet revolut kartu jak z EUR, CZK a GBP uctu. Staci mit jednu Revolut kartu objednanou v CR, nebo kazdou zvlast? Podporuje karta multimenu, tzn nedojde ke konverzi na CZK a budu mit jakoby 3 poducty?
Jako kdyz zaplatis treba v USD? nevim, vyzkousej a napis vysledek nebo napis na podporu a napis co ti reklislavo963 píše:Jak je to pri platbe v jine mene, z ktereho uctu se primarne bude strhavat castka?
qsubt:slavo963 píše:
Mam takovou technickou otazku. Chtel bych nabijet revolut kartu jak z EUR, CZK a GBP uctu. Staci mit jednu Revolut kartu objednanou v CR, nebo kazdou zvlast? Podporuje karta multimenu, tzn nedojde ke konverzi na CZK a budu mit jakoby 3 poducty?
ano, budes met zvlast CZK EUR GBP
"Ano" je odpověď pro dotaz na jednu kartu nebo na podporu multiměny karty?
"Budes met zvlast CZK EUR GBP" je odpověď pro karty nebo účty na kartě?
MirekM. píše:Takhle si predstavuji odpoved.
Tedy pokud budu chtit vybirat z bankomatu napr. na Slovensku EUR, nemusim mit na karte EUR ucet, staci jen ucet CZK. EDIT: Jsem v obraze?
Je vyhodnejsi zalozit na karte ucet v EUR, smenit v Revolutu z uctu v CZK EUR na EUR ucet a pak teprve vybirat z bankomatu EUR napr. na Slovensku v porovnani pri vyberu EUR pres ucet CZK na karte nebo je to jedno?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků