Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mareka 23. 7. 2018 15:44

Bonus dává pro TW Axa i Raiffeisen mall (zatím....). Ale je zde poplatek cca 3Kč za každých dobitých 1000 Kč kreditní kartou. (Ale tento dotaz by spíše měl být ve vláknu pro TransferWise.)
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aldapo 23. 7. 2018 16:10

Kolik je teď prosím limit v Eurech na bankomat v Rakousku bez poplatku?
Aldapo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod filip893 23. 7. 2018 16:17

Je možné z ATM Euronet vybrat € s kurzem Revolut, či přímo z € podúčtu Revolut, nebo to vždy bude zaúčtováno přes DCC Euronetu?

Jinak taková drobnost. Stejně jako ostatní jsem narazil na limit topování 500 Kč/den přes Google Pay, ale tou samou kartou napřímo (Moneta) jsem mohl ten samý den topovat i 10 000 Kč. Jinak přes Google Pay se mi povedlo topovat 5 Kč.
Naposledy upravil filip893 dne 23. 7. 2018 16:36, celkově upraveno 1
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod mareka 23. 7. 2018 16:22

Aldapo píše:Kolik je teď prosím limit v Eurech na bankomat v Rakousku bez poplatku?

Pořád stejně - 200 Liber resp ekvivalent (vybírám pro jistotu jen 200 EUR). https://transferwise.com/help/questions ... mastercard

No a samozřejmě je nutno volit výběr v EURO a ne Librách.
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 23. 7. 2018 18:35

filip893 píše:Je možné z ATM Euronet vybrat € s kurzem Revolut, či přímo z € podúčtu Revolut, nebo to vždy bude zaúčtováno přes DCC Euronetu?

Z bankomatu Euronet v eurozóně by to mělo jít i bez DCC... :-) V ČR vybrat eura z bankomatu Euronet bez DCC nelze (dokonce při vložení platební karty, která má primární měnu nastavenu na eura to výběr v eur ani nenabídne - při vložení karty Revolut by to zase nabízelo zaúčtování s použitím DCC v GBP). Provozovatelé Euronetu jsou pořádná hovada. :pozor
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod fyluta84 24. 7. 2018 09:08

jan.za píše:
Lafayette16 píše:Kreditka UCB ale dobíjí TransferWise s bonusem (alespoň tedy MC Miles&More zatím ano).

Funguje ještě na jiných kreditkách dobíjení TW s bonusem, prosím? :hm

Hellobank
fyluta84
Návštěvník

Odeslat příspěvekod u4a2 24. 7. 2018 10:32

Teď měnili českým uživatelům base currency z EUR na CZK a všechny limiti pro výběry jsou v CZK. Pro bankomat je teď 4500 CZK (což je oproti předchozím 200 EUR pohoršení o 10%) Vše, co je nad to je zpoplatněné 2%.

Ještě je možné zkontrolovat stav limitu v aplikaci: Profile > Price plan
Nabízím možnost získat Revolut kartu bez poplatku za vydání pro nové uživatele, pro návod pls PM
u4a2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MirekM. 24. 7. 2018 11:05

Vratka z plné registrace 21. 7. na PayPalu (1 GBP) se již objevila na Revolut účtu se ztrátou 35 hal. To zase budu bez oběda ... :-D
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod petrE70 25. 7. 2018 13:49

Tak dnes pokus o platbu na automatické čerpací stanici v Průhonicích bohužel bez úspěchu. Je možnost nějakého odblokování?
petrE70
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod u4a2 25. 7. 2018 15:30

petrE70 píše:Tak dnes pokus o platbu na automatické čerpací stanici v Průhonicích bohužel bez úspěchu. Je možnost nějakého odblokování?

Bohuzel v současnosti neni mozne platit Revolutkou na automatickych čerpacích stanicich, ani neni možnost odblokování.
u4a2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod motley 25. 7. 2018 22:40

V dohledné době budu potřebovat zaplatit kartou pár tisíc EUR, tak bych se chtěl jen ujistit; pokud si na Revolut účtu vyměním odpovídající množství CZK a EUR si pošlu na EUR účet v Erste, nebudou tam žádný poplatky navíc, nebo se pletu ?

Další věc, bylo by možný se tímto způsobem dostat bez poplatků i k nějakým EUR v hotovosti ? Předpokládám bankomat, CS tam má poplatek 80 CZK při výběru na pobočce :-)

Díky
motley
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wit.cz 26. 7. 2018 05:49

ATM má limit 4500 Kč/200 GBP/200 EUR měsíčně, nad tuto částku +2% poplatek.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod čulibrk 26. 7. 2018 07:01

Na jejich chatu jsme poslal dotaz, jak lze zvýšit roční Top-up limit. Odpověď. " Hello I´am Gorge. I will look into your case in a second." ... a 2 dny mi nic neodpověděli. :-(
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod Luke_ 26. 7. 2018 07:55

Dnes mi nabidli moznost aktivovat cryptocurenncy, zkouseli jste nekdo? Po odsohlaseni podminek a zase odsouhlaseni a dalsiho odsouhlaseni mam moznost prevadet do tech nejcastejsich cryptomen jako BTC, LTC, ETX atd. Poplatek tam vidim 1,5%.
Docela mne laka si to testnout :-D

-- 26. 7. 2018 08:56 --

petrE70 píše:Tak dnes pokus o platbu na automatické čerpací stanici v Průhonicích bohužel bez úspěchu. Je možnost nějakého odblokování?

Odblokovani myslis kde? Revolut ucet mas zablokovany, nebo jsi zablokovany na te cerpaci stanici? :-)

-- 26. 7. 2018 08:56 --

čulibrk píše:Na jejich chatu jsme poslal dotaz, jak lze zvýšit roční Top-up limit. Odpověď. " Hello I´am Gorge. I will look into your case in a second." ... a 2 dny mi nic neodpověděli. :-(

Dulezite je, aby ti nepsal robot, ale aby jsi mluvil s zivym clovekem. Jako prvni do chatu napisu "live agent", to te prepne do fronty na realne lidi, misto sypani predpripravenych FAQ.

Behem te cekaci doby mi pomohlo popsat tam problem drive, nez se clovek pripojil, proste jsem to eskaloval. Je podle me zkusenosti lepsi jim to popsat drive, nez se live agent pripoji.
Luke_
Návštěvník

Odeslat příspěvekod oreeo 26. 7. 2018 08:57

Ted uz je pozde nakupovat cryptomeny, to by se vyplatilo pred rokem, pul roku drzet a kolem vanoc prodat.
oreeo
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka