Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
tlamik5 píše:Nalákal jsem kámošku na Revolut a kartu zdarma, apku má nainstalovanou, ale nejde jí přidat debitka VISA z mBank, neměl někdo podobný problém nebo neví někdo čím to je a co s tím ? Stejnou kartu přidala do GPay bez potíží, tak předpokládám, že to nebude limity
tlamik5 píše:Když jsem jí poslal link na poslání peněz mi do Revolutu, tak jí to taky neprošlo, ALE dostala SMSkou od banky kód na 3D Secure, akorát ho u top-up Revolutu nemá kam zadat
Nejde použít na stojanu u pumpy a není tam zákonné odškodnění při zneužití karty.alfas123 píše:Revolut karta je prepaid. Ake to ma limitacie?
noi2 píše:Nejde použít na stojanu u pumpy
freakys píše:noi2 píše:Nejde použít na stojanu u pumpy
mimo CR neni problem s revolutkou natankovat i u automatu, vyzkouseno v DE, AT a CH. tam maji ale trochu jiny system. je potreba pochopitelne mit nabito dostatek prostredku, protoze to pri kazdem tankovani zablokuje 100 az 150 euro. a az zhruba za 3 pracovni dny se strhne korektni castka. nekdy to pry muze tvrat az 14 dni...
ale takhle se to tam chova u kazde karty, takze uplne jedno jestli to je kredit, debit nebo prepaid
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků