Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 11. 3. 2021 12:48

Nebo třeba dobij korunou Alza kredit.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod evelista 11. 3. 2021 13:32

ale vsak to znam, znam i dalsi veci, ale chtel jsem to otacet na revolutu, proste mit najakou motivaci vubec s revolutem zacit
evelista
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 11. 3. 2021 13:37

@Milos, a odstranil jsi z konce toho odkazu tečku (konec věty)? To je častá chyba, proč nefunguje tak jak má. Ono ani není třeba si to posílat na e-mail, hned když Revolut odkaz po vygenerování zobrazí, je možné klepnutím na něj si ho zkopírovat do schránky a pak v prohlížeči mobilu otevřít. Pak je správně bez tečky, oproti zaslání e-mailem či jinak. Teď jsem to zkoušel a funguje to stále stejně.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 11. 3. 2021 15:56

@Minarjo: Tečku mám odstraněnou a i když odkaz otevřu v mobilu v prohlížeči, tak se dostanu na stránku, kde je tlačítko "Připojte se k Revolutu a pošlete", které mě nasměruje ke stažení aplikace Revolut. Kam se přes odkaz dostaneš ty?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 11. 3. 2021 17:23

Teď jsem zjistil, že ten "Odkaz pro platbu" se chová různě, podle velikosti částky. Pro malé částky se na stránce z odkazu objeví tlačítko "Odeslat xxxx Kč", přes které se dostanete přímo na platební bránu. Pro vyšší částky se na stránce objeví tlačítko "Připojte se k Revolutu a pošlete", které nasměruje ke stažení aplikace Revolut. Udělal jsem několik pokusů, odkaz pro platbu 1Kč až 7500Kč vede přímo na platební bránu, odkaz na částku 8000Kč a více vede ke stažení aplikace Revolut.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 11. 3. 2021 17:43

Však ani přímé dobití Revolutu kartou nebývá pro vyšší částky funkční, ze zvyku tam dobíjím kartou maximálně 5000 Kč naráz, pak to je v pohodě i při zapojení Curve (nevyžaduje 3DS). Klidně když je třeba těch 5000 Kč za den dobiju dvakrát, víc jsem tam naráz nikdy nepotřeboval.
Naposledy upravil minarjo dne 11. 3. 2021 17:43, celkově upraveno 1
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 11. 3. 2021 17:43

DODOCZE píše:Čaute lidi. Je tu někdo kdo posílal do fia eura přes revolut ?
Dneska jsem si byl přidat učet na Revolutu do podporovaných učtu na obchodní učet ve fio (E-Brooker) a bankéř mi říkal že se jedná o mezinárodní platbu a že transakce budou zpolatněny 100 kč. Zkoušeli jste to někdo ? Koukal jsem a ten učet u Revolutu je veden v Litvě která je součástí EU A SEPY uvádějí v ceníku zdarma.

jde o SEPA platbu a spoplatnena nebude
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 11. 3. 2021 18:21

minarjo píše:Však ani přímé dobití Revolutu kartou nebývá pro vyšší částky funkční, ze zvyku tam dobíjím kartou maximálně 5000 Kč naráz, pak to je v pohodě i při zapojení Curve (nevyžaduje 3DS). Klidně když je třeba těch 5000 Kč za den dobiju dvakrát, víc jsem tam naráz nikdy nepotřeboval.

Běžně kartou přímo dobíjím Revolut částkami 15000Kč až 20000Kč a nikdy jsem s tím žádný problém neměl.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod fremantle 11. 3. 2021 19:37

Ono donedávna nešlo ani při dobíjení přes Google Pay dobít částku vyšší než ekvivalent než asi ekvivalent £250 (procházelo třeba 7000 Kč, někdy 7500 Kč, už ale ne 8000 Kč) za 24 hodin, i když kartou šlo dobíjet klidně násobně vyšší částky... Tohle "omezení" nebylo taky nikde dokumentováno...

Nyní to už ale asi dva měsíce projde i vyšší částka (zkoušel jsem ovšem jen 15000 Kč), on je vůbec Revolut po snížení limitu na bezplatné směny v základním plánu na 1000 € mrtvý (vyšší si nemá smysl platit, za poslední rok jsem asi tak třikrát dokladoval částky co mi Revolutem protekly a nikdo to vůbec neřeší, pokud se aktivně uživatel nesnaží kontaktovat podporu - a i poté to trvá), takže radši zaplatím euro měsíčně za vedení základního plánu Zenu, kde jsou slušné kurzy i o víkendu jako bonus)...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod A1rh- 11. 3. 2021 21:30

minarjo píše:Však ani přímé dobití Revolutu kartou nebývá pro vyšší částky funkční, ...

Měsíčně tam pravidelně přes CRV dobíjím dvěma kartami 15k + 20k. Teď dokonce s novým telefonem funguje i ověření přímo v CRV aplikaci, zdá se spolehlivě.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod Artulinek 11. 3. 2021 22:08

DODOCZE píše:Čaute lidi. Je tu někdo kdo posílal do fia eura přes revolut ?
Dneska jsem si byl přidat učet na Revolutu do podporovaných učtu na obchodní učet ve fio (E-Brooker) a bankéř mi říkal že se jedná o mezinárodní platbu a že transakce budou zpolatněny 100 kč. Zkoušeli jste to někdo ? Koukal jsem a ten učet u Revolutu je veden v Litvě která je součástí EU A SEPY uvádějí v ceníku zdarma.

Normálně z revolutu posílám eura do fia na běžný euro účet a ani jedna strana nic nestrhává, akorát to trvá 2-3 dny.
Možná ten obchodní účet má jiné poplatky. Založ si běžný euro účet zdarma a do brokera si posílej z něj :)
Artulinek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tx999 11. 3. 2021 22:17

minarjo píše:Však ani přímé dobití Revolutu kartou nebývá pro vyšší částky funkční, ze zvyku tam dobíjím kartou maximálně 5000 Kč naráz, pak to je v pohodě i při zapojení Curve (nevyžaduje 3DS). Klidně když je třeba těch 5000 Kč za den dobiju dvakrát, víc jsem tam naráz nikdy nepotřeboval.

To je nesmysl, v pohode jdou i radove vyssi castky.
tx999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DODOCZE 12. 3. 2021 01:15

@slavo963 @Artulinek Díky dneska mi to nedalo a ještě jsem se ptal přímo ve Fio a je opravdu nutné mít běžný učet vedený u nich jinak je na e-Brookeru nějaký poplatek.
DODOCZE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod minarjo 12. 3. 2021 07:15

@tx999:
Možná jak kdy a jak komu. Dnes jsem chtěl dobít 8 tisíc Kč přes Google pay, to neprošlo, snížil jsem to na 5500 Kč což prošlo, druhá platba na zbylých 2500 Kč ale už ne - tedy ne přes Google pay, ta druhá platba šla až druhou variantou (přímým výběrem uložené karty). Tedy že bych dobil naráz a jednou metodou nad cca 6 tisíc se mi nepovedlo ještě nikdy, buď jsem musel rozložit na dvě menší částky, nebo dokonce na dvě různé metody jako dnes. Ale zase tak mi to nevadí, tolik skrz Revolut nepotřebuji, jen tedy uvádím na pravou míru fakt, že dobít naráz vyšší částku samozřejmost na jeden pokus opravdu není.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 12. 3. 2021 15:36

Mne Gpay dovoli dobit Revolut max kolem 8000, myslel jsem, ze je to limit GP.
Jinak kartou bezne dobijim , nejvyssi castka byla 130k pres Monetu a 110k pres CS a hned po sobe a Revolut neprotestoval, ale platim jsi Premium.
slavo963
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka