Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 14. 2. 2022 14:38

ja mam EUR ucty ulozene s CZ IBANem bez problemu.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod termistor 14. 2. 2022 16:01

Tak díky uživateli majklb:
Problém byl v tom že jsem ten účet měl založený s czk, což se vybralo samo po zadání IBANU. Ale když jsem tvořil "kontakt" podruhé a vybral jsem euro a pak vložil IBAN, už mi tam to euro zůstalo.

Neví ještě někdo jak vymazat staré uložené čísla účtů na které jsem se snažil posílat ? Teď je tam mám víckrát.
termistor
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jjrr 14. 2. 2022 17:12

Při pokusu o platbu pŕes tu šablonu před zadáním částky ťapneš na číslo účtu a zvolíš odstranit.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Audit 14. 2. 2022 17:21

Ahoj.
Chci poslat z Revolut Kč na účet u Monety v CZK, jsou tam nějaké poplatky?
Někde jsem četl, že Revolut už nemá v ČR žádnou banku přes kterou tyto převody dělá bezplatně.
Audit
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jjrr 14. 2. 2022 17:26

To jsi četl obrácený směr ale. :D
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Audit 14. 2. 2022 18:06

Takže bez poplatků?
Audit
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 14. 2. 2022 18:54

Možná / nejspíš bez poplatků. Zaručeno to není.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 14. 2. 2022 18:59

@Audit: Mělo by to být bez poplatků, ale úplně se zárukou to není. Probíralo se to tu už několikrát, viz. třeba viewtopic.php?p=13067139#p13067139
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 14. 2. 2022 19:45

Menší částky řeším výběrem z bankomatu a hned opětovným vložením hotovosti do stejného bankomatu s jinou kartou. Je to trochu vtipné, ale peníze jsou tak na cílovém účtu hned a řídí se to jasně daným sazebníkem (tedy do určitého limitu zdarma).
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 14. 2. 2022 20:55

Rovnou jsi mohl uvést, že ten limit pro bezplatný výběr z ATM je "jen" 4500Kč (u tarifu Standart).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 14. 2. 2022 21:11

Limity může mít každý jiné podle tarifu. Dále se také dají sčítat třeba s limity výběrů Curve nebo jiné podobné karty.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 14. 2. 2022 22:11

Audit píše:Takže bez poplatků?

Moneta, airbank, equa, mbank, CSOB je bez poplatku, nekolikrat overeno.

Poplatek uctuje FIO, sporka uctovala-udajne uz ne.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 15. 2. 2022 05:11

To je špatná interpretace, že "poplatek účtuje ČS či Fio", je z toho nelze vinit. Tyto dvě branky fungují stejně jako jiné, tedy pokud by šlo o příchozí tuzemskou platbu, bylo by to zdarma. To Revolut (resp. jejich partner pro zasílání plateb do ČR) jeden čas chyboval, že do těchto dvou bank (pro jejich dva Swift kódy) zasílal přes Erste Wien, a tedy to pro ně to byla příchozí zahraniční Swift CZK platba z Rakouska, a ta už rozhodně zdarma není. Nojo, pro Revolut je to "daleko, tam někde uprostřed Evropy", zda Praha či Vídeň neřeší :D. Ale toto snad už opravili, nicméně tím že občas Revolut ty své zahraniční partnery pro platby vymění, nic není jisté.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 18. 2. 2022 11:59

Tak Revolut asi zase zhoršil kurzy, čímž reálně skončil...
EURCZK
Degiro (střed) 24,315
Revolut nákup 24,44
Tj. tam přibyl příplatek 0,5 %.
V UK ani v Litvě není bank holiday, že by to byla "víkendová" přirážka...
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 18. 2. 2022 12:09

tak to už se dostává revolut na úroveň Monety nebo Roklenu
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka