Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MildaX 3. 6. 2022 23:43

drkarel: Tři reakce neochotné něco řešit? To Revolut moc nešlechtí, ale zas je asi takový support nestojí moc peněz.
MildaX
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod A1rh- 6. 6. 2022 12:59

Revolut má nějaký problém, bohužel to na mě vyskočilo až po dobití. Platba se mi strhla, ale na Revolutu zatím nepřipsaná. Stav služby tady.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod goropes 6. 6. 2022 14:07

měl jsem to samé, tak jsem dobil znovu z jiné karty, opět nic, po asi 20 minutách se připsaly obě platby naráz.
ovšem zase mi nejde platba online, čeká to na 3D secure banky a platební stránka zřejmě nemůže natáhnout ověřovací rozrhaní revolutu..
goropes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod A1rh- 6. 6. 2022 14:43

u mě po 2 hodinách bohužel nic nepřipsáno :-(
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod JJVVA 7. 6. 2022 06:33

Jak píše drkarel, převod už jsem u revolutu několikrát (4x) reklamoval a dožadoval se informací. U Revolutu de facto šablonová odpověď, že oni dělají vše správně - že mám v app potvrzení a mám žádat o sledování transakce u Monety. Moneta samozřejmě žádný převod nevidí - Ani od Revolut, ani od Vitesse PSP.

Neobvyklá suma to není, obří také ne.

Závěrem upřímně nevím co dál. Žádný styl komunikace na Revolut nefunguje, vše mají správně. Zítra jsou to 3 týdny a nevěřím, že by převod takto dlouho trval.

PS: Samozřejmě jsem několikrát a důkladně kontroloval zadané údaje příjemce - vše v pořádku. (účet mám uložený, v minulosti už proběhlo pár převodů).
JJVVA
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kajer 7. 6. 2022 07:06

To by mne taky stvalo jakoze dost hodne.
To fakt neni zadna instituce ktera by na ne dosahla technicky-pravne, nucene kontrolne, sankcne. Jako melu z vody, vim, jen by mne zajimalo co mam jako slabsi strana delat.
A neposunulo/nezmenilo se neco kdyz nas prevedli na cz bank.
kajer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 7. 6. 2022 07:24

JJVVA: Zkus jim napsat, že peníze stále nemáš, že používají prostředníka (Vitesse), se kterým Ty nejsi v žádném smluvním vztahu, tak ať to zjistí u něj.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod jjrr 7. 6. 2022 07:44

Otázka je, jestli je smluvně dáno, do kdy musí být platba připsána na cílový účet? Pokud jo, tak počkat, až ta lhůta uběhne a pak reklamovat přímo nedodržení té lhůty.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod audiobullys 7. 6. 2022 21:06

tomov píše:Byl jsem na benzín v Polsku a částka na stojanu byla 120 PLN. Při platbě Revolut kartou MC i VISA přes Gpay bylo vždy na terminálu účtováno 126 PLN a platba zamítnuta (měl jsem na účtu jenom něco přes 120 PLN). Pak při platbě Hello MC kartou mi bylo naúčtováno 120 PLN. Máte někdo podobnou zkušenost? Napadlo mě, jestli to nějak nesouvisí s dočasně sníženou DPH a ta se uplatňuje jenom u karet vydaných v EU.

v polsku jsem platil na benzince revolutkou nekdy v březnu, smenil jsem si na polskej ucet penize - zlotý, o víkendu byla přirážka , takže lepší měnit z czk na pln v tejdnu. no a na pumpe mi nikdy nenauctovali vic,
jedine co mě napadá , je že to bylo z jiné měny bráno s nejakou prirazkou. což je velkých 5 procent přirážka.
i v lidlu jsem se divil že mi to vzalo správně z polskýho účtu i pak i v Biedronce
.
ale vod tý doby jsem tam nebyl, za prvý to není pro mě ten levnej benzín, v čr ho mám levnější. a nebo mám neschopnou účetní co neumí požádat o vratku v polsku o dph. z faktury ještě navíc i s mým icem a dičem.
pak jsem to bral na palivovou kartu OMV, tam nějaký zasmluvněný benzinky maj co to vezmou na fakturu.
ale nemel jsem tam od ty doby zadnou cestu se podivat na nejaky nemovitosti tak už tam nejezdím, koupil jsem jinde v květnu. takže tam nejezdím vydělát pár tisíc, spíše stovek tisíc, takže mě nějakých pár tisíc ušetřených nevzruší.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod philmencz 7. 6. 2022 21:19

Mám dotaz....když si pošlu ze Zen.com polské zlote na účet v Revolutu, kde mám PLN složku, strhává si za tuto doslou platbu něco Revolut, kdyz to neni EUR?
Na Zen.com mi to ukazuje O,-zl poplatek,ale u Revolutu to nemůžu najít.
philmencz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 7. 6. 2022 21:35

Řekl bych, že to bude za poplatek 150,-CZK, viz. ceník https://assets.revolut.com/legal/terms/ ... 072022.pdf
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 7. 6. 2022 23:41

Nezáleží jestli jde o mezinárodní nebo vnitrostátní platbu? Já měl zatím vždycky příchozí platby bez poplatku, protože Revolut i odesílatel měli účet ve stejné zemi.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod P1x3lo 8. 6. 2022 10:50

Ahoj, nevíte někdo jak je to s vrácením peněz od obchodníka v rámci jednorázové karty (která se ihned po zaplacení "vymaže"). Díky :-)
P1x3lo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jenda_s 8. 6. 2022 11:06

úplně v klidu, revolut ví, že karta číslo XY byla tvoje, takže platba normálně přijde zpět.
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod radoch1 12. 6. 2022 12:31

Ano, uvádí se to i ve FAQ Revolutu.
radoch1
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka