Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod frelichl 24. 8. 2023 18:05

Jop, okolo 600k czk.
frelichl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jujec 25. 8. 2023 12:34

Revolut mi nabídl zdarma plán Premium na 3 měsíce. Sice v tom žádnou výhodu nevidím (pojištění mám jinde), ale uvažuji, že bych mohl potřebovat směnu vyšší částky, tedy by to pro mě mohlo mít význam. Nenašel jsem žádný problém, pokud si tedy neobjednám vyšší kartu, který by mi bránil v tom za tři měsíce program změnit zpět na standard. Chci se zeptat, zda mi něco uniká, nebo je to opravdu vše zdarma, jestli s tím někdo nemáme zkušenost. Díky.
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod _dank 25. 8. 2023 12:36

Vyzkoušeno, před uplynutím 3 měsíců to šlo normálně vrátit na standard.
_dank
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 25. 8. 2023 12:52

Jj, když si neobjednáš lepší kartu, tak po 3 měsících můžeš plán Premium zrušit a nic tě to nebude stát.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod KatyC 29. 8. 2023 16:21

Zdravím,
v aplikaci Revolut se mi v prostředí Centrum nezobrazuje modul Spoření. Kde ho najdu?
Díky,
K.
Jsem lama. Ale učím se ;-).
KatyC
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 29. 8. 2023 20:55

Já mám Spoření ještě v sekci Domů v té horní liště, jak jsou Účty, Karty, Akcie, Kryptoměny.
Máš aktualizovanou appku? Jakou máš verzi?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod KatyC 29. 8. 2023 21:32

Bingo! Bylo to tím. :-)
Automaticky se mi aplikace nezaktualizovala, musela jsem ručně. A hned se objevilo.
Díky! :-)
K.
Jsem lama. Ale učím se ;-).
KatyC
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wurk 30. 8. 2023 09:40

v jake verzi?

v 9.21 sporeni nevidim
wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 30. 8. 2023 12:01

Mám androidí appku v9.21 a Spoření tam normálně mám na dvou místech, viz. výše.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod ... 2. 9. 2023 02:43

To Sporeni nejsou ale sporici ucty, jestli jsem to spravne pochopil? Jsou to investice do fondu? Jak to je s danenim? Musel bych kvuli tomuto produktu podavat danove priznani, kdyz ho jinak jako zamestnanec podavat nemusim?
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod .void 2. 9. 2023 08:46

Je to investice do podílového fondu s měsíčním vyplacením dividend výnosů, takže nad limity ano.
Naposledy upravil .void dne 2. 9. 2023 10:13, celkově upraveno 1
.void
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ... 2. 9. 2023 09:42

Dividendy tedy vyplaci rvlt nedanene? Nebo jsou zdanene nekde v zahranici?
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milos 2. 9. 2023 10:11

Dle mého se nejedná o dividendy, ale o výnos fondu. Výnos (či případná ztráta) je nezdaněný a měl by být vyplácený na denní bázi, nikoliv měsíčně. Viz. třeba tento článek https://www.lupa.cz/aktuality/revolut-s ... ych-penez/
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod .void 2. 9. 2023 10:12

Denně se připisuje, ale ve skutečnosti se vyplácí měsíčně, dokonce v aplikaci je to napsané, že výnosy z podílového fondu jsou připisovány denně, ale přičteny do vkladu začátkem měsíce.
.void
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ... 2. 9. 2023 10:23

Kazdopadne Sporeni je dost klamavy nazev, kdyz to jsou ve skutecnosti investice do podilovych fondu. V CR si pod takovy nazvem produktu kazdy automaticky predstavi sporici ucet nebo vklad. Jestlipak to udelal rvlt zamerne, nebo to je nedokonalost v prekladu do cestiny?
...
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka