Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Shopaholic 20. 11. 2023 20:15

Zadne varovani jsem nedostala, chteli po me overit totoznost se selfie fotkou ale nevim jak se to stalo, ale chat zmizel :(( cele odpoledne jsem s nervama v kyblu.
Shopaholic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rop 20. 11. 2023 21:39

Jo jo, AML v praxi. Máme tady o tom celé jedno téma - AML + evidence skutečných majitelů a banky
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod čulibrk 20. 11. 2023 22:04

Jak dlouho máš Revolut? Jaké částky jsi tam točila? Neboj do měsíce máš peníze zpět, možná 4500 Kč můžeš vybrat z ATM.
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod Shopaholic 21. 11. 2023 08:36

Napsala jsem i na podporu. Takze nemusim mit strach ze me revolut “okradl” o penize?
Shopaholic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FRENKY33 21. 11. 2023 09:01

Mno, Revolut umí být pěkný prevít v tomto. Ohledně blokací účtú a martýria kolem obnovení přístupu jsou na internetu dohledatelné docela hororové příběhy. (stalo se mi to taky..moje blbost, chtěl jsem rozjet aplikaci na druhém telefonu s jiným telefonním čislem..a lup...účet zablokovaný...okamžitě)
Z tohoto důvodu je to pro mně naprosto neduvěryhodná služba a mám tam jen něco málo kolem 2000kč "na hraní".
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Shopaholic 21. 11. 2023 09:04

Frenky33:

A obnovil si ucet zpatky?
Shopaholic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FRENKY33 21. 11. 2023 09:14

Jj obnovil. V podstate ihned. Nevim jak je to ted, ale pred lety stacilo napsat do chatu frazi "live agent" (nebo tak nějak) a okamzite jsem se spojil s živým člověkem...pak uz to slo rychle.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 21. 11. 2023 09:18

Jak muze bezpravne financni instituce s bankovni licenci v EU nekoho "okrast" o penize?
Docasna blokace ano, ale kradez, tohle jsou hystericke urban legends.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod FRENKY33 21. 11. 2023 09:24

Samozřejmě že nikdo nikoho neokrade. "Jen" Vám zablokují účet dokud nedoložíte kupu krávovin, které jsou mnohdy obtížně doložitelné (např. původ peněz a pod).
Peníze Vám nikdo nevzal, ale Vy se k nim nedostanete. Jak byste tomu říkal Vy?
Já např. nechápu lidi, co Revolutem protáčí např. výplatu. To bych si nikdy nelajznul.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 21. 11. 2023 10:26

Proc by se k nim nemel dostat? Kdyz se dodaji podklady, je to v pohode. Mne taky v minulosti blokli ucet, myslim, ze 2x, vyresilo to jedno pdf s danovym priznanim.

Ale kdyz se delaji vetsi prasarny, je pravdepodobne nutne vynalozit vetsi usili na oblokovani. Na mensi staci "jeden dokument".
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 27. 11. 2023 20:51

Dobíjíte někdo Revolut kartu přes ERSTE kreditku? Mám v Google Pay pár karet, jedna z nich ERSTE kreditka, a píše mi to u ní "nepřijato", nejde z ní dobít. ČSOB kreditka v pohodě. Napřímo jsem to nezkoušel, jen pře GPay. Přitom přes GPay s ní normálně platím, jen pro Revolut se tváří "odpojená".
Radek.Hulan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mejnymejn 27. 11. 2023 23:48

Mně šlo kreditkou ČS Premier (Visa Infinite) dobít Revolut zatím vždycky, pokud jsem tedy nevyčerpal za ten den omezen počet dobití účtu platební kartou.
mejnymejn
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dalich 28. 11. 2023 00:29

Naposledy jsem si s Revolutem na téma AML dopisoval před pár měsíci. Už se mi jej ale +- podařilo "vychovat". Zrovna včera jsem debetkou dobil jednorázově 500 000 Kč (1 transakce) a pak debetkou Revolutu zaplatil 735 000 Kč (jednorázová transakce). Ale týden předem jsem jim psal, že to chystám, že budu platit za auto a zda cajk :) A oni, že cajk. (Mám Ultra, dobíjecí debetka byla mBank, má limit 10 mega na transakce).
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zbynek.ji 29. 11. 2023 19:24

Chci se zeptat co znamená tento poplatek a v kterých případech je uplatňován.
Poplatek za směnu komodity (1,99% minimální poplatek 29Kč.
zbynek.ji
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tramvaj 29. 11. 2023 19:40

Rád bych vybral peníze z ETORO na REVOLUT. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Trochu tápám. IBAN svého dolarového účtu u REVOLUTU jsem si našel. Bude to stačit nebo je potřeba vyplnit Zprostředkovatelskou banku? Dojdou vůbec peníze, když se vyplní IBAN a nic jiného?

Dělá si REVOLUT dolarové SWIFT platby sám? V detailu dolarového účtu u REVOLUT mám totiž dvakrát BIC. BIC a korespondent BIC.

superforum2.png
Tramvaj
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka