Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod peter23p 9. 4. 2024 19:45

A kolika místný PIN si měl? Dřív byly 4místné pak se přecházelo na 6míst tak jestli to teprve nebylo ono.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod FRENKY33 9. 4. 2024 20:11

Hlavne bacha pokud mate aplikaci na vice zarizenich...Aplikace totiz nepozna, ze uz jste si pin zmenili na jednom zarizeni a bude ho chtit zmenit i na dalsim (s tim, ze novy pin to nedovoli zadat, protoze "se shoduje se soucasnym")

Resenim je aplikaci na vsech ostatnich zarizenich odhlasit a pak znovu prihlasit (uz s novym pinem)
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jir.vesely 9. 4. 2024 21:18

slavo963 píše:jde, zatim jsem to zbezne proletel, na stand. planu mi ukzuje ceny a take 3% CB, lehko lze vypocist 10%...ale vyhledavani neni nejak extra podrobne, treba vyselektovat hotely se snidani/polopenzi, polohy atd...nutno to rucne prochazet a hazet do googlu...proste nedodelek, neprehledne, ale nejak jsem to tak trochu od revolutu prepokladal...

Tohle není úplně ideální, no. Jako hledat se tam dá, ale je to pak o klikání a zkoumání. Další varianta je hledat jinde a pak se podívat do revolutu při hledání nějakých specifických parametrů.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod losalamos 10. 4. 2024 07:15

@peter23p tak to bylo. Donutilo mě to přejít ze 4 míst na 6.
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod FRENKY33 10. 4. 2024 08:15

Zda se, ze z appky zmizely eSIMky....
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jir.vesely 10. 4. 2024 08:37

No jo. Podíval jsem se do appky, na chvíli jsem tam esim viděl a pak ikona zmizela.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod polda 10. 4. 2024 09:09

Asi žádný kšeft
polda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 10. 4. 2024 10:00

https://www.reddit.com/r/Revolut/commen ... m_anymore/

Tak je tam pry nejaky tech. problem. Řeší to ...

Edit: esimky jsou zpet.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 11. 4. 2024 07:36

Mufinmufi píše:Buďto tohle, nebo si každý měsíc pravidelně do limitu provádět dopředu konverze na free plánu :-).

Do toho limitu (směna) se započítávají i platby kartou v cizí měně?
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Milos 11. 4. 2024 07:55

Ano započítávají.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 11. 4. 2024 08:02

ano

-- 11. 4. 2024 09:03 --

Milos rychlejsi
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 11. 4. 2024 08:18

Díval jsem se včera na ty hotely v aplikaci Revolut a srovnával s Bookingem. Vychází to u vzorku v např. Londýně úplně stejně. Skutečně je tedy ten cashback (nyní vidím asi 3%) pak 10% s metal? To by mohl být zajímavý use case jak si zaplatit předplatné Revolut a ještě ušetřit. K tomu ty další benefity.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 11. 4. 2024 08:44

Jaky mas tarif na bookingu?
Taky nezapomenout na 4% CB(je tam snad do nekonecna) pres moneyback/myAir/UCB

I kdyz ty ceny jsou tak dynamicke(proto booking povazuji za smejdy), ze nelze udelat poradnou cenovou referenci a porovnat je, jina bude pri prohlizeni bez cookies, jina po odkazu na kliknuti v moneyback a prohlizeni v bookoig apliacim, jina po prihlaseni do uctu na PCa navratu napr. po hodine...

Ale ano, vyuzil rocne hotel za 42tis a je metal zdarma, libi se mi jejich pojisteni, pozit. reference s vyplatou plneni bez prodlevy...
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod jir.vesely 11. 4. 2024 10:06

Ano, stejné cvičení jsem podstoupil i já loni v září, když jsem řešil dovolenou na Kanárech. Booking mám genius 3 a stejně jsem se nedostával na nějak lepší cenu než přes revolut stays bez cashbacku. K tomu jsem věděl, že budu následující rok konvertovat skoro 2M do EUR, takže metal za 3k na celý rok byla jednoduchá volba. A skutečně je ten cashback s metalem 10% ;)

Jinak teda je pravda, že se dá cashback udělat i přes booking, ale je to míň a ještě tak jako přes ruku. Z hlediska používání je ten revolut metal dobré řešení a není úplně těžké ho "zaplatit". A výhoda je, že pak člověk ani nemusí hlídat, kde je v jakém limitu. Na směny žádný není a 22k výběry normálně nemám šanci využít. To jedině tak na dovolené v Thajsku, kde je ten cash potřeba, ale to není věc, která by mě nějak trápila :)
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mareka 11. 4. 2024 11:49

Lze přidat do hledání ubytování více pokojů?
Nemůžu najít možnost hledání např pro 6 lidí a 3 pokoje.
mareka
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka