Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod TheSubways 24. 4. 2024 13:25

retron má pravdu
TheSubways
Návštěvník

Odeslat příspěvekod retron 24. 4. 2024 14:12

slavo: kdo se bojí nesmí do lesa :)
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod goodyear 24. 4. 2024 14:41

Revolut nove nabizi na kryptomeny poplatky dle obratu..

https://www.revolut.com/legal/standard-fees/

Ovsem s tema obratama se asi zblaznili..
goodyear
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dr._lukas 26. 4. 2024 16:16

Pokud vybíráte hotovost z Revolutky v českých bankách, dávejte si pozor na bankomat Airbank, začala se chovat po vzoru euronetu a začala s DCC..Máte sice na výběr, ale i tak, odešel jsem a vybral jinde..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 26. 4. 2024 19:09

DCC je nabídka nevýhodného kurzu pro směnu měny. Ty máš ale nejspíše na mysli poplatek za použití zahraniční platební karty v českém bankomatu, že?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 26. 4. 2024 19:14

To nebyl poplatek..aspoň si to nemyslím, nabízeli mi výběr s přepočtem na koruny..vybíral jsem koruny z korunového podúčtu :-D nebo částku s přepočtem liber na koruny..příště to vyfotím..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 26. 4. 2024 19:28

Tak v tom případě to byl DCC :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod peter23p 26. 4. 2024 19:46

Jo s kartou Revolut je to někdy veselé, bankomat CS mi zase zůstatek na Revolutu v Kč zobrazil jako EUR a přepočítal na Kč takže sem tam měl podle nich cca 25krát více :mrgreen: :mrgreen: Škoda že sem to nezkusil vybrat zajímalo by mě co by se stalo :mrgreen: :mrgreen:
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod mareka 26. 4. 2024 19:55

Donedávna byly výběry z AirBank bankomatů OK, nyní skutečně nabízí výběr s poplatkem (tuším 142 Kč) a nebo s kurzovým přepočtem.
Např FIO zatím OK.
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 26. 4. 2024 20:25

ČS taky ok..a to tak chtěli být jiní, než konkurence..

-- 26. 4. 2024 21:11 --

Možná blbý dotaz, ale lze splnit podmínku tří plateb kartou za odměnu pro doporučujícího dobitím cizího revolutu?
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 4. 2024 05:42

z hlediska banky v tom nebude rozdíl, oni nevidí jestli dobíjíš svůj Revolut, nebo cizí. Jen si u těch quasi cash transakcí nikdy nejsem jist, jestli se počítají. Já pro klid duše plním v Kauflandu :)
Přílohy
uc.jpg
ucten.jpg
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod dr._lukas 27. 4. 2024 05:54

To chápu, mě jde o to, že doporučený nový klient musí udělat 3 platby nad 100,- novou kartou a zajímalo mě, jestli bude toto splněno, když tou kartou zaplatí třikrát na můj Revolut..
Naposledy upravil dr._lukas dne 27. 4. 2024 10:29, celkově upraveno 1
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod meme1255 27. 4. 2024 07:19

Ne.
meme1255
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod octaviampi 27. 4. 2024 09:18

Kdyz si poslu penize z Revolutu na cesky bankovni ucet, dojde to jako tuzemska platba?
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 27. 4. 2024 11:17

Ano dojde.

Nikdo už velmi dlouho nehlásil, že by to přišlo jako mezinárodní platba, jak se občas stávalo.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka