Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jir.vesely 2. 5. 2024 19:31

To jako vážně? :) Nenapadlo by mě, že by tohle mohl vůbec být problém... V každém případě já mám Revolut už tak na 4.-5. telefonu a nikdy jsem problém neměl. Prostě se přihlásíš na novém telefonu a je to.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 2. 5. 2024 19:41

Potvrzuji, že zprovoznění appky na jiném/novém telefonu je naprosto bezproblémové a jednoduché, stejně jako na původním telefonu.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod 123123123 2. 5. 2024 20:07

No možná měli problém, když zůstali přihlášeni i na starém telefonu?
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hyper9 2. 5. 2024 20:07

Prošel jsem tím v prosinci a bylo to naprosto bez problému, ihned funkční.

Myslím že aplikace některých českých bank jsou větší výzva, třeba KB+ :mrgreen:
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 2. 5. 2024 20:19

@123123123: Zůstat přihlášen na starém telefonu ničemu nevadí, appku Revolut můžeš mít aktivní klidně na více telefonech.

@Tennant: Kde konkrétně jsi o těch nějakých problémech četl?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Tennant 2. 5. 2024 21:04

Děkuju za reakce chlapi.
Tady jedna citace z Revolut Community:

"Mám nové zařízení, stejné číslo. Aplikace Revolut nerozpozná můj PIN a nedovolí mi se přihlásit, takže nemám přístup k chatu podpory, žádné číslo na volání, nesleduje žádný proces, když řeknu „ztracený přístup k zařízení“, neposílá mi bezpečný kód, někdy to říká, že musím ověřit svůj účet a zkontrolovat příspěvek 30. listopadu – proč? Dnes ne říká, že se mám vrátit po 1. prosinci. Potřebuji se přihlásit ke svému účtu a nemohu. Prosím, pomůže mi někdo, když potřebuji přístup ke svému účtu. To je docela špatná chyba a žádný podpůrný mechanismus, který by se dal řešit."

Dá se toho najít víc, stačí trochu pohledat. Usoudil jsem z toho, že je účet vázán na konkrétní zařízení a při přechodu na nový telefon je třeba nějak dát vědět, že se mění přístroj. Pokud jste s tím vy problém neměli, nebudu to řešit a risknu to.
Tennant
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 2. 5. 2024 21:14

Řekl bych, že ten uživatel zapomněl svůj PIN pro příhlášení do appky a proto měl problém. I kdyby se mu totiž nepodařilo zprovoznit appku na novém telefonu, tak na tom starém telefonu appka zůstává plně funkční.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 5. 5. 2024 09:00

Ta podmínka 3x100 Kč platby pro přátelé a získání odměny - uvidím ten postup nebo třeba 1 platbu ze 3 hned po zaplacení? Nebo se musí čekat na zaúčtování platby? Protože na to má kamarád 2 dny a někdy vím, že to zaúčtování plateb probíhá pomale, tak jestli to má ještě cenu.
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 5. 5. 2024 10:37

Kamarád musí v daném termínu platby provést, k jejich zaúčtování může dojít až po termínu.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 5. 5. 2024 13:39

Ta lhůta není na tolik striktní i když ty platby provede později tak se to uznalo
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod bubocz 8. 5. 2024 17:33

jir.vesely píše:Co se týká těch ETF, tak jako to není úplně "broker", ke kterému bych měl bezmeznou důvěru. Na druhou stranu mě ten dotaz trochu přiměl se nad tím zamyslet a po nedávném zrušení toho custody fee vlastně proč ne... Teoreticky to člověku může zvýšit nějakou historii s používáním Revolutu a tím případně omezit hrozbu, že mu zavřou účet. Na nějaké seriózní investování ve stovkách tisíc nebo milionech bych se ale asi bál. Minimálně proto, že když případně mi ten účet přece jenom zavřou, tak to bude opruz a ještě budu muset všechno danit kvůli nesplnění časového testu. Nejsem si totiž jistý, že Revolut umí přenést portfolio k jinému brokerovi... Další věc, která by mě zajímala a doufám, že někdo pomůže osvětlit je, jak kvalitní jsou podklady pro daně.

Já převáděl z Revolutu do IB a bez problému, v historii je návod. Dělal jsem to ale ne přímo v Revolutu, ale u brokera (Drivewealth?) jehož služby Revolut využíval. Pokud se ta konstrukce nezměnila, tak to půjde zase. Poklady pro daně horší než u IB, ale opět jsem je nakonec tahal od toho brokera a tam už to bylo ok.
bubocz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peter23p 9. 5. 2024 14:26

Tak zrovna mi přišla nabídka na doporučení na 1500 Kč jak se tu nedávno řešilo. Tak kdyby měl ještě někdo zájem klidně můžete napsat SZ.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod 123123123 9. 5. 2024 15:02

Kolik dáš?
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milos 9. 5. 2024 15:13

Proč se ptáš, když se na tebe odměna za doporučení nevztahuje? :hm
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 9. 5. 2024 15:51

Třeba někoho dohodí :-) Jde to i na drbany?
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka