Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 11. 5. 2024 16:44

retron píše:Tyhle akce všechny fungují na podobném principu, když to zrušíš poslední den trialu, tak nic neplatíš, akorát si nesmíš objednat kartu. V případě, že bys v daném placeném plánu nepokračoval, tak Ti ji zpětně zpoplatní.

ne vzdy, resp.ne v minulosti
Mam metal kartu zdarma, stale platnou, kterou jsem mel v ramci metal trialu(taky free) a po zruseni jsem nic nedoplacel. To byla akcicka :-))
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod tlamik5 11. 5. 2024 17:14

A myslíš, že ti ji obnoví ?
tlamik5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 12. 5. 2024 07:05

dobra otazka

jeste mam vyse 2 roky cas, ale prepokladam, ze ji obnovovat nebudou, kdyz mam plan standard(a prepokladam, ze budu mit)

jistota bude se dotazat na supportu 3 mes pred expiraci, uz to mam v kalendari
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 12. 5. 2024 10:55

@tlamik5: Jestli jsi zvyklý platit mobilem a fyzickou kartu bys použil jen třeba dvakrát do roka kvůli výběru z ATM v zahraničí, tak ta Metal karta (bez plánu Metal) za to nestojí :pozor Osobně mám dvě kovové karty z jiných fintechů, které jsem dostal "zdarma" a většinu času mi leží doma v šuplíku, protože platím mobilem. Takže platit 920Kč za kovovou kartu jen kvůli tomu "pocitu" že ji máš, to za to nestojí :-)

Jinak nezapomínej na to, že Revolut má u plánu Standard bezplatné výběry z ATM jen do částky 4500Kč/měsíc. Pro výběry v cizině proto používám kartu Creditas, vydanou k eurovému účtu.

@slavo963: Ty tu Metal kartu nosíš u sebe a často ji fyzicky používáš? Nebo ji máš většinu času taky doma v šuplíku? ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 12. 5. 2024 11:37

Milos: Díky, to je zajímavé. Takže se vyplatí na chvíli jít do Premium a pak si počkat na nabídku na Metal než jít rovnou do Metal. Rozumím tomu správně?

V tom případě počkám až mi nebudou stačit některou dovolenku limity pro konverze do EUR, a nebo budu kupovat něco většího jako auto.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 12. 5. 2024 11:49

Mě osobně ta dvouměsíční zvýhodněná nabídka na plán Metal přišla teď poprvé. Jestli ji posílají všem, kteří mají plán Premium, a nějak pravidelně, tak to netuším.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 12. 5. 2024 14:16

U té Metal karty není moc o co stát, místo 5 gramů váží 17 gramů, zbytečné závaží v peněžence
Radek.Hulan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tlamik5 12. 5. 2024 15:38

Milos píše:Mě osobně ta dvouměsíční zvýhodněná nabídka na plán Metal přišla teď poprvé. Jestli ji posílají všem, kteří mají plán Premium, a nějak pravidelně, tak to netuším.

Mě taky tak
tlamik5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 12. 5. 2024 17:12

@Milos
V penezence akt. nosim CSOB KK, Visa Infinite od EP a prave Revolut metalku....docasne CRV, jak mam ted na 3 mes Black plan, ale asi tam zustane i pote, protoze do CRV nahodim vsechny sve karty.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 12. 5. 2024 17:19

Milos píše:Zkoušel návod uvedený zde https://www.revolut.com/cs-CZ/contact-us/ ?

Ztracený přístupový kód
Zadejte své telefonní číslo > Vyberte možnost Zapomněli jste přístupový kód? > Zadejte svůj e-mail > Postupujte podle zbývajících obrazovek a nahrajte svou selfie a průkaz totožnosti a automaticky načtěte své přihlašovací údaje nebo přejděte do anonymního chatu.

Zkoušel to, ale chovalo se to nějak podivně, po vyfocení selfie se znovu objevila úvodní obrazovka a výzva k zadání PINu, který neznal. My jsme seděli v restauraci a zkoušeli to asi 2x, nepovedlo se, pak už bylo potřeba zaplatit oběd a použili jsme jinou kartu. Kámoš to vzdal a zkusí dohledat ten PIN. Samozřejmě spousta lidí dělá na začátku při registraci Revolutu chybu v tom, že si přístupové údaje nepoznamená nebo zapomene kam. Já si všechno automaticky házím do aplikace na správu hesel.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 12. 5. 2024 17:23

tlamik5 píše:
Milos píše:Mě osobně ta dvouměsíční zvýhodněná nabídka na plán Metal přišla teď poprvé. Jestli ji posílají všem, kteří mají plán Premium, a nějak pravidelně, tak to netuším.

Mě taky tak

A kdo má Standard, tomu tlačí 2 měsíce Premium…

Stojí to za to? Asi jo když zadax
Přílohy
IMG_0417.jpeg
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 12. 5. 2024 18:13

Já už několikrát Premium trial využil, tak mi netlačí už nic :-)
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod peter23p 12. 5. 2024 19:15

Sakra to by se mi zrovna hodilo mě před pár dny premium skončilo a mám teď standart.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 12. 5. 2024 22:49

To je nějaký jejich renonc anebo to vážně platí? Myslel jsem, že od dubna to směňuje i o víkendech bez poplatku a přirážky?
Přílohy
IMG_0418.jpeg
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod 123123123 13. 5. 2024 00:43

A to máš odkud?
123123123
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka