Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mareka 5. 6. 2024 07:25

Od víkendu mi revolut.me nefunguje (v PC ani telefonu), dnes jsem zkusil znovu na telefonu, kde jsem přes prohlížeč nikdy platbu nevyužil - prvých 5 plateb prošlo, u šesté opět chyba...
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 5. 6. 2024 08:40

A neblokuji nahodou zneuzivace, kteri se hlavne snazi posilat sami sobe penize (tocit prachy pres karty) :roll: ?

To muzou blokovat pres IP, cokies, pocet plateb jednou kartou na jeden ucet apod… kdo vlastne plati transakcni poplatky karty, aha?

Kdyby to byl relevantni problem, asi postizenemu majiteli uctu ktery nemuze prijmout cizi penize, nic nebrani napsat na podporu revolutu? :hm

Nebo neco nechapu? Co presne se zobrazi za hlaseni, kdyz “to nefunguje”?
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod peter23p 5. 6. 2024 09:27

Tak mě stále nefunguje ani první pokus. A platební odkaz sem nikdy nezneužíval pouze jsem si na začátku měsíce poslal pár korunových plateb pro plnění podmínek v bance.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 5. 6. 2024 10:06

vpe píše:Co presne se zobrazi za hlaseni, kdyz “to nefunguje”?

Zobrazí se "Ale ne! Odkaz, který jste použili, je zřejmě poškozený. Stránka také mohla být odebrána."

peter23p píše:pouze jsem si na začátku měsíce poslal pár korunových plateb pro plnění podmínek v bance.

Taktéž.

Zkusil jsem v incognito okně. Payment link s revtagem (bez částky) mi pořád nejde. Vygeneroval jsem taky link na konkrétní částku a to se zdá ok, ale poslat peníze jsem nezkoušel, povinné platby kartou jsem tento měsíc vyřešil na samoobslužné pokladně v Kauflandu :)
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 5. 6. 2024 10:08

také řeším generováním odkazu na konkrétní částku (1 koruna), ne univerzální odkaz
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod hyper9 5. 6. 2024 10:11

Tady jde přispět i 1 Kč z klidu domova a je to na dobrou věc: https://www.darujspravne.cz/
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod mareka 5. 6. 2024 13:06

Potvrzuji info výše: platba přez odkaz revolut.me vytvořená bez konkrétní částky = error.
Platba na odkaz vygenerovaný pro konkrétní sumu prošla.
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peter23p 5. 6. 2024 21:07

Tak jsem asi přisel na to kde je chyba, v nastavení zabezpečení se musí zapnout dvě volby a to možnost vyhledání přáteli a možnost vyhledání přes značku revtag. Pak platební odkaz normálně funguje. Jakmile se to vypne tak opět ne. Zřejmě něco změnily dřív tohle vliv nemělo.

A další věc je ta že jsem přišel na to proč mi nefungovala ani odkaz na konkrétní částku. Na stránce údajů majitele karty při posílání platby jsem zkusil zadat jiný email než mám registrovaný u revolutu a platba prošla. Zřejmě začali srovnávat emaily se svojí databází aby omezily platby které uživatelé provádí samy sobě.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod mareka 6. 6. 2024 12:52

Platby s přáteli i Možnost nalezení podle značky Revtag jsem měl povoleno a zadával jsem i jiný mail než mám u Revolutu, platba na odkaz bez konkrétní částky mi stejně neprocházela (musel jsem zadat konkrétní sumu).
Mimochodem: na email uvedený pro potvrzení platby mi stejně žádná info z Revolutu nepřišla.
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peter23p 6. 6. 2024 12:57

Jo na email nikdy žádná potvrzení nechodila ale Revolut ho zadat chce bez toho nepustí platbu dál.

Já měl povolenu jen platbu s přáteli a nešlo to, jakmile sem povolil revtag tak to jde.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 6. 6. 2024 22:12

Takže to nejde jen těm, kteří to zneužívají, posílají peníze sami sobě, chápu to správně?

Na mou otázku, kdo asi tak platí poplatky, žádná odpověď :)
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod kolicek 13. 6. 2024 07:32

Ahoj, trochu off topic, ale verim, ze mi tady poradite.
Potreboval bych ucet v USD s platebni kartou s limity kolem 10k USD. Revolut si za prichozi dolary vezme percentualni provizi. Fio, kde USD mam, zase nevydava platebni karty v USD. Takze bud nejaka ceska banka nebo neco jako Revolut nebo ucet v USA zarizeny na dalku. Samozrejme aby tam byly nulove poplatky za ucet i kartu a co nejnizsi, nejlepe fixni, za prichozi USD platby.
Poradite nekdo?
kolicek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bufalobil1 13. 6. 2024 07:45

Zneužívám a to i přes varování které jsem dostal jak to jen jde a vše mi funguje OK. Ale udělal jsem upgrade na placený program Plus. Takže jsem platící klient těch si banky váží žádná socka s plánem zadara :D
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wurk 13. 6. 2024 08:00

kolicek píše:Ahoj, trochu off topic, ale verim, ze mi tady poradite.
Potreboval bych ucet v USD s platebni kartou s limity kolem 10k USD. Revolut si za prichozi dolary vezme percentualni provizi. Fio, kde USD mam, zase nevydava platebni karty v USD. Takze bud nejaka ceska banka nebo neco jako Revolut nebo ucet v USA zarizeny na dalku. Samozrejme aby tam byly nulove poplatky za ucet i kartu a co nejnizsi, nejlepe fixni, za prichozi USD platby.
Poradite nekdo?

https://wise.com/us/blog/ach-wise ?
wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tmx643 13. 6. 2024 08:17

RB Exkluzivní účet má USD měnovou složku, příchozí platby zadara a kartu. Odchozí platby ale budou poněkud dražší.
tmx643
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka