Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jir.vesely 17. 7. 2024 08:22

Fakt hodně záleží na lokaci bych řekl. Někde toho je víc a někde míň. Třeba loni na těch Kanárech fakt spousta ubytování vycházela líp přes Revolut. Nabídka teda byla menší než Booking ale taky tady nejsou tak dlouho. Když jsem se ptal ale v těch ubytováních, tak v podstatě všude si Stays pochvalovali a Booking hanili :)

Sám jsem zvědavej, kam Revolut půjde dál. Jak jsem psal už dřív, mně se za první rok s metalem vrátil ten poplatek už skoro 3x, tak jim ještě rok šanci dám a pak to vyhodnotím.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lafayette16 17. 7. 2024 09:18

Já jsem neuspěl s hledáním v Římě, Tanzánii a teď naposledy na Islandu.

Ale uvidím, příště zase zkusím i ten Revolut.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod sniper76 17. 7. 2024 12:27

Dlouho jsem v sekci "platební styk" nebyl a před pár dny mě Fremantle dost rozhodil v sekci DIP informací o kurzech Revolutu (ano moje chyba). Mám u nich základní neplacenou variantu s tím, že limit pro směnu 25kkč mi asi stačí. Vyhovuje mi i multiměna (využívám EUR, PLN a CZK). Existuje alternativa k Revolutu s dobrým kurzem a dobíjení kartou? Tu multiměnu bych u Revolutu nechal, jejich karta není má hlavní
sniper76
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bufalobil1 20. 7. 2024 07:36

Když mám na kartě Revolut cca 1000 euro mohu si je vybrat v Italii přes bankomat bez poplatku nebo se na to stahuje ten limit? Mám ten plán zadarmo. Díky.
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod VVNP 20. 7. 2024 07:58

Vztahuje se limit ekvivalentu 4500 Kč, tedy bez poplatku vybereš cca 178 EUR.
VVNP
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kikina999 20. 7. 2024 10:22

Mám v Revolutu nahránu kartu Curve na dobíjení, kde tahám peníze z kreditek. Budu potřebovat dobít cca 60 000,00 Kč, nikde jsem nenašel žádný limit. Proto se chci zeptat, zda existuje limit denní, měsíční, roční..., pokud ano, tak zda jde navýšit, a případně jak. Díl. :-)
kikina999
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bufalobil1 20. 7. 2024 10:22

Diky. Kdo ma dneska dneska obecne dobry kurzy pro vyber? Tedy lepsi nez Revolut s poplatkem? Mbank karta svět? Kdyz vyberu pres Curve z kreditky tak uz je to bráně jako bezurocny obdobi nebo se bude hned urocit?

-- 20. 7. 2024 11:38 --

Když si vyberu v Italii eura pres Curve a jako podklad budu mit Revolut kartu na ktere mam nakoupene eura tak bych zadny poplatek platit neměl ne?
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod j.ch 20. 7. 2024 10:47

Není problém zřídit si EUR účet u Monety kam si zdarma převedu EURa z Revolutu a pak si je zdarma vybrat přes bankomat (samozřejmě může být poplatek vlastníkovi bankomatu).
j.ch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bufalobil1 20. 7. 2024 10:54

Euro ucet mam i v Monete a treba v RB ale uz to tam nestihnu nasypat. Koupil jsem Éčka kdyz byly levné a myslel jsem že když nedochazi ke směně tak se limit nevztahuje. Ale u Curve by to platit mělo.
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 20. 7. 2024 12:32

jaky mas CRV plan?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod bufalobil1 20. 7. 2024 13:24

Zadarmo standard
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 20. 7. 2024 17:26

vyber CRV je pote spoplatneny 2%, min 2€
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 20. 7. 2024 21:43

Teď koukám na kurzy eura a sice ubyl nějaký % poplatek za směnu přes víkend, ale ten kurz oproti ECB kurzu je strašný ;-) Nicméně na obhajobu Revolutu, v Monetě jsou u směnárny nyní online 24/7 úplné hovada :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 20. 7. 2024 22:08

Co je vůbec teď nejlepší způsob na směnu Eur? Revolut/Curve/Devizovky/Směna v Monetě?

Revolut zamával se spreadem po zrušení víkendového poplatku a nevím o kolik si pohoršil oproti ostatním.
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 20. 7. 2024 22:51

Při pokusu o výběr EUR na Slovensku z RVL pomocí G-pay s virtuál RVL na bezkontaktním bankomatu UCB hláška z RVL: Transakce odmítnuta. Virtuální karty nelze použít k výběru z bankomatu. Zkuste prosím použít fyzickou kartu.
Ve stejném bankomatu pomocí g-pay se standard kartou RVL "plastovou" výběr bez problémů.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka