Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod xls 1. 11. 2024 14:58

Záleží na použití. Když pojede na nákup do Polska nebo Německa, tak to asi vyhraje Revolut, když na 2 měsíce do Thajska, tak Revolut absolutně nepoužitelný (potřebujete hlavně vybírat hodně hotovosti).

Já beru Revolut spíš jako zavedenou spamovací platformu a k tomu demobanku. V tom spamování Revolut vždycky dál prorazí dno, minulý týden mi poslali "Odemkli jste Premium zdarma" (samozřejmě jsem nic neodemykal, byl to jen nový způsob, jak zákazníka nachytat).
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 1. 11. 2024 17:24

Jo to mi take poslali.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod octaviampi 2. 11. 2024 12:37

Byl jsem ted tyden v zahranici a kdyz namatkou porovnam kurzy mKarty Svet a Revolutu, stale vychazi Revolut lip, vcetne soboty a nedele. Ale rozdil je maly, treba pet haliru na Euru. Obcas to lita na jednu nebo druhou stranu kvuli odlisnemu casu zauctovani.

Pokud bych ho nemel zalozeny kvuli bonusu, nemelo by to v podatate cenu resit.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod stepano 3. 11. 2024 11:39

Moje pozorování ze včera: při platbě v měně CLP je o víkendu kurz Revolut HORŠÍ než mBank Svět.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 3. 11. 2024 17:54

@xls:
Tím "Odemkli jste Premium zdarma", což mi také přišlo, ale oni nemysleli, že by sis ho aktivoval, jen že svou činností (větším než hodně nízkým využíváním Revolutu) máš na Premium nárok. Také jsem se nejprve vyděsil, že mi aktivovali něco co fakt nechci a nepotřebuji, ale když se do toho člověk začte, je to takto ("odemčena" je jen možnost si premium na nějaký čas bezplatně zapnout, díky vlastní historii využívání služeb Revolutu).
Sám ale nechci, limity pro směny atd. nevyužuju plně ani v základním bezplatném tarifu, tak proč chtít dočasně vyšší, který bych pak musel rušit atd.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 3. 11. 2024 18:06

Je to uz takovy smejdsky zpusob nabizeni placenych tarifu.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod xls 3. 11. 2024 18:34

Ano, naprosto šmejdský jednání. Fondy peněžního trhu nabízeli jako spořicí účet. Kdyby neměli dozorový orgán v Pobaltí, tak to je na regulérní stížnost.

Směnárna na co? Jedině tak na Eura, který si můžete převést na český účet, ostatní měny si nevyberete v bankomatu ani normálně nepošlete. K tomu začali čarovat s kurzy. Když si k tomu připočítám prakticky nedohledatelné přehledné podmínky všech jejich služeb, tak je to opravdu jen na nějaké drobné demo-operace.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod Duky55 3. 11. 2024 21:48

Mne tie ponuky prídu v pohode. Po nejakej dobe používania standard účtu som omylom aktivoval a zaplatil program metal s ročnou platbou. Skúsil som si bonusové apky s predplatným, využil vyšší limit na výber z bankomatu. V 14 dňovej lehote som program zrušil, vrátili mi celú sumu. O týždeň na to mi dali ponuku na 2 mesiace premium zadarmo, aktivoval som si ju, využil celé 2 mesiace a ku koncu obdobia som to prepol opäť na standard plán, nič som neplatil.
Za mňa OK.
Duky55
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod retron 3. 11. 2024 22:19

Co je na bezplatném trialu šmejdskýho? že to někdo blbě přeložil do češtiny asi nemůže úplně Revolut. Naopak podmínky jsou transparentní, že je karta v případě zrušení zpoplatněná upozorňují dokonce v posledním kroku před objednáním, takže za mě naprosto fér. Premium trial jsem využil několikrát a vždy za 0. Jediné kde je to trochu zavádějící je pouze sleva na Ultra. Nikdo lepší kurz dlouhodobě nemá, když nepočítám různé omezené/krátkodobé/bitcoinové fintechy, takže té kritice nerozumím.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod xls 4. 11. 2024 08:05

Chudáčci, on jim to někdo špatně přeložil...

A ty spamy asi taky někdo posílá za ně. Jen za posledního půl roku 16 spamů týkajících se jen doporučení nových ptáčků. Opravdu vzor solidnosti.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 4. 11. 2024 09:41

Jako degrese to pro zákazníka v posledních letech opravdu je. Kde jsou ty doby, kdy jejich služby působili "revolučně" a ještě byly za výhodnou cenu nebo zdarma. Dneska je už konkurence na místních trzích částečně dohnala, předehnala a Revolut tak občas působí jako slon v porcelánu.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 4. 11. 2024 15:19

retron píše: Nikdo lepší kurz dlouhodobě nemá, když nepočítám různé omezené/krátkodobé/bitcoinové fintechy, takže té kritice nerozumím.

Kdyz T212 nepodela jejich FX+0,15%, tak pro zahranici neni lepsi karta, + 0,5% CB (docasne 1,5% do konce 2024).
Vybery z ATM ~400€/mes zdarma, stand RVT ~4500Kc/mes,
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod kolicek 5. 11. 2024 15:33

Tak mi prisel email ohledne zmen u planu Premium a musim rict, ze Revolut totalne zabil cestovni pojisteni, ktere jsem do te doby vyuzival rad. Sice neplatilo na manzelku, tu jsem platil vzdy extra nekde jinde, ale na me a deti to bylo super. A ted to v podstate rusi. To teda spatny.

Změna v cestovním pojištění
Od 5. prosince 2024 se na Vaše nové cesty vztahují následující změny v pojištění:

Kryté budou pouze cesty zakoupené prostřednictvím účtu Revolut.
Cesty budou kryty maximálně do 30 dnů, namísto dosavadního krytí do 90 dnů.
Náklady na cestu a zpoždění zavazadel budou hrazeny, pokud zpoždění trvá déle než 8 hodin, namísto dosavadních 4 hodin.
Vezměte prosím na vědomí, že cesty zakoupené před 5. prosince 2024 budou stále kryty podle předchozích podmínek (i v případě, že byly zakoupeny s jiným účtem než Revolut).
kolicek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod frelichl 5. 11. 2024 17:12

Jj, cestovni pojisteni uplne zabili, chteji aby clovek pres ne zaplatil ubytovani i primarni dopravu :-D.

Cover for trips will be available only for trips where you have purchased your primary transport and accommodation expenses using your Revolut Premium or Metal plan account
frelichl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jir.vesely 5. 11. 2024 17:55

No zase na druhou stranu je to trochu pochopitelné a třeba pojištění nákupů tak fungovalo vždycky. Já mám metal a když si ho už platím, tak s tou kartou i platím :) Takže pro mě nijak zásadní změna. A když jsme u těch změn, tak ne všechny jsou špatným směrem. Třeba u toho pojištění nákupů se ruší spoluúčast. A co mně teda udělalo radost, tak jsou Wolt+ a Perplexity Pro. Oboje využiju.
jir.vesely
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka