Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod aaaa 7. 11. 2024 09:34

No ale jde to prodat jinemu (poslat jinemu uzivateli rvlt) a to je bez poplatku. Mozna by nekdo tu z fora zajem mel? Ale to by musel napsat, kolik BTC na prodej ma a kolik CZK za to chce. Take je tu logicky riziko takoveho internetoveho obchodu s neznamym uzivatelem.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod ROlda78 7. 11. 2024 13:34

aaaa píše:Asi smenit primo v rvlt ne?
Při 0.1 BTC se mi ty poplatky nezdají malé. Takže jestli je možnost poslat to jinam - kam nejlépe? Nebo třeba poplatky snížit přechodem na vyšší tarif. Díky za tipy.
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 7. 11. 2024 14:47

BTC se urcite nevyplati nikam posilat. Prodej ho jinemu uzivazeli rvlt, to je bez poplatku.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod stanickses 7. 11. 2024 17:04

Je na Revolutu stále víkendová přirážka?
stanickses
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 7. 11. 2024 17:12

Přirážka jako taková není, ale je horší víkendový kurz.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 7. 11. 2024 23:32

Ovšem při směně, ne při platbě kartou..psal jsem o tom v létě.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 8. 11. 2024 09:18

wit.cz píše:Já tedy žádost podal, ale ne přes chat. V historii transakcí jsem požádal o pomoc, tam přímo připojil uložené emaily s amazonem, pak detail objednávky a připsal dvě věty do poznámky. Podklady jsem měl připravené předem v mobilu. Tak uvidím, s jakým výsledkem a za jak dlouho se dozvím výsledek.

Proces dokončen. S mými podklady se obrátili na Amazon, ten jim po 3 týdnech překvapivě i odpověděl. Revolut se na ně obrátil s doplněním zpět (aniž by po mně něco chtěli) a za další dva dny byla platba u mě.
Takže za mě zkušenost dobrá. Žádné odrazovaní jak občas čtu na netu s menšími českými bankami.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod HNF-01 8. 11. 2024 18:34

Pochopil jsem že vyšší plán jde behem zkušební lhuty zrušit. Co se stane s předplatnými (FT, NordVPN,...) co se k němu dostanou ?
HNF-01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod retron 9. 11. 2024 12:36

Těžko říct, zatím se to tváří, že je to předplacené na rok...
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod kikina999 9. 11. 2024 16:42

Mám standard, ale v druhé polovině února budu potřebovat navýšit na Metal (kartu nepotřebuji), na max tři týdny, tj. mohu po měsíci po upgade přejit zpátky?
kikina999
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hunter80 12. 11. 2024 13:10

Ahoj. Neví někdo pro při placení kartou člověk dostane horší kurz, než kdyby si předem ty peníze směnil v apce ? Jedná se o pár EUR/CZK . U karty kurz 25,25 a u směny v apce 25,3.
Díky za info
hunter80
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jir.vesely 12. 11. 2024 13:34

Myslíš lepší kurz, ne? Je to tak, protože na směnu se teď aplikujou dvě různé přirážky podle objemu. Ten lepší kurz (kolem 0.2% marže, spíš mírně nad) dostaneš až od směny přes cca 900€. Do 900€ je to zhruba 0.4%+. Tento limit se nezdá úplně pevný, takže bacha na to. Teď to bylo od 905€. Placení kartou je za zhruba ty 0.2%, i když se to občas mírně horší, a to i o víkendech. Takže na malé platby je lepší platit kartou s konverzí, převody ideálně po větších částkách jenom ve všední dny a já teda ještě radši k tomu nastavuju limitní příkazy.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 12. 11. 2024 14:20

Před pár měsíci dalich na Měšci psal, že je výhodnější udělat směnu předem než platit kartou s konverzí CZK->EUR. Zdá se tedy, že se to od té doby změnilo, díky za info.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod hannys85 12. 11. 2024 17:33

Taky už Vám nejde přes revolut link zaplatit 1 Kč ? Objevil se mi limit platby 30 Kč.
Evidentně bojují proti těm, co se snaží tímto způsobem plnit různé podmínky bank.
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 12. 11. 2024 17:55

Teď jsem to zkusil a přes link dobil 0,50Kč. Asi těch dobíjecích linků používáš moc a Revolut ti proto nastavil minimální částku na 30Kč.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka