Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod milanBrno 26. 11. 2024 18:29

A kde tech 505$ mas? Musis je mit na investicnim uctu a ne na "beznem"...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pulmann 26. 11. 2024 20:19

A jak poznám investiční účet ?
Už jsem akcie a komodity před nedávnem kupoval bez problémů.
Přes kartu tam převedu peníze.
To jsem převedl na dolary a chci za to koupit akcie.
A nic.

-- 26. 11. 2024 20:21 --

Už se mi to podařilo.
Je tam na výběr investiční účet nebo osobní.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Aldadol 26. 11. 2024 20:24

V záložce Investice vidíš svoje akcie a dole je i zůstatek v € nebo $. Pokud tam těch svých 505$ nevidíš, tak si je nejdříve musíš převést přes tlačítko Přidat peníze nahoře v investicích. Tam si ale budeš muset vybrat ten $ účet, protože to asi primárně nabízí ten domácí v Kč.
Aldadol
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pulmann 26. 11. 2024 20:37

Děkuji, už je to v pořádku.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 11. 2024 11:04

Tak jsem také narazil u Revolutu. Při dobíjení je totiž nejen limit na výši transakcí, ale i na počet (v mém případě 10 kusů), Pak se na 24 hodin zablokuje a nehnete s tím nijak, musí se počkat.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Milos 27. 11. 2024 11:20

Takže ti nešlo dobít přes GooglePay ani přes uloženou kartu? A nějaká hláška s informací se objevila?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 11. 2024 11:35

Vidíš, přes GooglePay mě nenapadlo, no, počkal jsem 24 hodin (fakt to musí být poctivých, 23 hodin nestačí) a pak už to šlo.

Objevila se hláška o překročení limitu (ale bez informace, jestli jde o počet plateb nebo úhrnnou výši). V přehledu transakcí se pak ukázala daná "platba" s poznámkou podezřelá aktivita a s přeškrtnutou částkou.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod servpack 27. 11. 2024 12:02

Také jsem v létě narazil na tento denní limit transakcí při dobíjení, v mém případě rovněž 10. Pak se mi povedlo dosáhnout i tuším týdenního (nebo měsíčního, to už si přesně nepamatuji) limitu... Určitě se jednalo o počet transakcí, protože všechny byly do 10 Kč, většina pouze 1 Kč. Jednalo se o payment linky. 11. platba v daném dni neprošla. Později už se u payment linku ani nezobrazila možnost zaplatit kartou, pouze se ukazovala možnost založit si Revolut účet. Zkoušel jsem pak klasické dobití uloženou jinou kartou a také to nešlo kvůli překročení limitu.
servpack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod frelichl 27. 11. 2024 12:20

Vidim, ze horsi kurz pri konverzi min nez 1000 euro se aplikuje i na platby kartou, ne jen na explicitni smeny pres apku, takze zase o duvod min proc Revolut pouzivat. Asi posledni vec, co me drzi u placeneho planu je Purchase Protection pojisteni - loni mi to zaplatilo celkem drahou opravu telefonu.

-- 27. 11. 2024 12:21 --

Hm a ted se divam, ze mi meli strhnout poplatek za Metal plan uz 25.11., ale zatim to neudelali (a ted uz ani nemaji z ceho :-D).
frelichl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 27. 11. 2024 13:47

RVT je nespolehlivy a bez radu.

V pondeli rano zadan do CSOB prevod CZK vyssi stovky, na ucet platba prisla v utery, OK(jeden cas D+0, ale budiz). V utery rano zadana platba nizsi tisice(do 3k) a platba je stale "nevyrizena", v druhem kroku(kdyz uz stornovat nejde) - "Odchazi do banky prijemce". Opet jsem se nechal nachytat :roll:
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod xls 27. 11. 2024 14:31

Tak ten směnný kurz byla jediná výhoda, na výběr z bankomatů to bylo nepoužitelný, o nesmyslech typu investic mlčím, takže to zmrazím úplně.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod barnyss 27. 11. 2024 16:36

a co teď používat na směnu?
barnyss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 27. 11. 2024 17:23

T212
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod peter23p 27. 11. 2024 19:01

Ten limit se počítá za určitý časový úsek, já dobíjel tři dny po sobě po 5 platbách a taky mě zablokovali na několik dnů, poté to opět šlo ale po 4 dobitích znovu blokace na delší časový úsek. Takže to bude individuální.

Patriku sem teda zvědavý jestli ten iphon vyhraješ :mrgreen: :mrgreen:
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod tmx643 29. 11. 2024 09:13

Tak sice jsem nebyl schopný dostat na Revolut 3 kila, protože mi to zamítalo další karty, ale potom platba 160k přišla do airbank D+1.
tmx643
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka