Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 5. 12. 2024 21:52

"Top-up účtu" srozumitelně česky znamená "vložení peněz na Revolut účet" :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 5. 12. 2024 22:00

Ještě se musím hóóódně učit ... :-) Divím se, že jim takovéto zdůvodnění stačilo.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod mejnymejn 6. 12. 2024 16:35

Dostal jsem od podpory obecný dotaz, jaký byl účel transakcí, které jsem dotčenýma kartama prováděl. Na to jsem odpověděl, že jsem kartama provedl nadotování mého Revolut účtu :) Snad je to teď lepší :D Já jsem se divil taky, ale nezlobím se
mejnymejn
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kolicek 9. 12. 2024 12:09

Trosku off topic, ale diky tomu, ze Revolut zmenil podminky u cestovniho pojisteni (u placeneho tarifu), tak se pro me stalo nepouzitelnym a tarif jsem si zmenil na zakladni. Nicmene potreboval bych ted nejake cestovni pojisteni idealne ke karte/k uctu zdarma, pro celou rodinu (2+2). Protoze co jsem koukal treba na nasi cestu do Thajska na tri tydny, tak cestovni pojisteni by vyslo asi na 3500 Kc, coz je pekna raketa :D.
Ma nekdo nejake doporuceni nebo prehled, jake jsou ted moznosti na trhu. Nasmerujte me. Pocitam, ze ke vsem "premium" uctum budou karty, ke kterym bude cestovni pojisteni? Jeste nejake jine moznosti? Rodice rikali, ze si snad u CSOB (maji normalni bezny ucet) poridili asi za 2600 (nebo 3600?) Kc na rok nejake celorocni cestovni pojisteni pro celou rodinu. I to by porad asi vychazelo lepsi nez si platit kazdou cestu zvlast. Poradte :) Diky.
kolicek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xls 9. 12. 2024 12:33

Ideálně ČSOB Premium.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod mawal 9. 12. 2024 17:00

Měl jsem u RB ke kartě k běžnému účtu pojištění "Naplno", stojí 139 měsíčně, jsou tam slušné limity, platí pro členy rodiny aniž by cestovali s majitelem karty, včetně pojištění storna (to ale platí jen pro majitele karty). Nebo exkluzivní účet u RB a zlatá karta s cestovním pojištěním (+ vstupy do salonků).
mawal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vasek06 9. 12. 2024 22:34

Za mě RB exkluziv + zlatá karta.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kolicek 10. 12. 2024 14:21

"Za mě RB exkluziv + zlatá karta."

Dik, udelal jsem toto. Jediny "premium" ucet, kam staci posilat urcite mnozstvi penez mesicne. Nechci mit blokovany statisice v nezajimavych produktech jen proto, abych mel premium ucet zdarma.
kolicek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 11. 12. 2024 16:49

Muze nekdo prosim s Premium uctem mrknout, kolik by stala mezinarodni platba z CZK uctu v mene USD, kdy plati vsechny poplatky odesilatel? Jestli je tam 20% sleva, tzn. poplatek 560Kc? diky

Pripadne i vyssi tarif...
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod brumak 11. 12. 2024 18:33

Technická... platba kartou přes vygenerovaný link je zdarma pro plátce i příjemce (soukromý účet, ne business)? Napadlo mě tak využít 11.2 CZK, co mi KB vrátila na špatný účet (kde je jinak 6 CZK poplatek za odchozí platbu) �
brumak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 11. 12. 2024 18:51

Ano, je to zdarma pro obě strany.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Rupizhnjaak 13. 12. 2024 15:25

slavo963 píše:Muze nekdo prosim s Premium uctem mrknout, kolik by stala mezinarodni platba z CZK uctu v mene USD, kdy plati vsechny poplatky odesilatel? Jestli je tam 20% sleva, tzn. poplatek 560Kc? diky

Pripadne i vyssi tarif...

Pokud máš na mysli Premium účet Revolut, tak to je nedostatečné zadání. Poplatek závisí na částce a asi i na zemi, kam posíláš. Např. u platby v USD na účet v Česku nebo v Německu (patrně se to bude týkat celé EU) mi to píše pevný poplatek 80 Kč nezávislý na částce. U platby do USA mi to píše poplatek cca 0.12% z částky.
Rupizhnjaak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 13. 12. 2024 18:05

2000 USD do Jizni Koreje
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod dropino 14. 12. 2024 09:00

Ahoj,
jsem trochu volajako zmatený.
Mám program standard a v budoucnu mě čeká platba cca 20 000 Kč v Maďarsku na místě. Mám navýšený týdenní limit do 25 000 Kč,ale našel jsem pouze info, že při bezkontaktní platbě je limit 150 €. Znamená to, že při kontaktní platbě se zadáním pinu projde jednorázová platba do výše týdenního limitu?
Dík za objasnění.
Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci
dropino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wurk 14. 12. 2024 10:35

bezkontaktne + pin
wurk
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka