Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod baron84 18. 2. 2025 14:25

Takže nejsem jedinej, kdo na to kouká a naprosto nechápe o co jim jde. Jestli všechny dostat na lepší placené plány?
baron84
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 18. 2. 2025 14:32

No taky jsem na ten mail teď koukal a říkal si něco podobného. V současné situaci s T212 a Partners to ani teď nebylo nic moc, ale tohle je už úplně mimo.

A ty časy jak uvádějí nevím proč v ET pásmu, další matení nepřítele? Takže v CET to bude od pátku 23:00 do neděle 24:00.

No nic, takže revolutka asi už jen lokálně na vytěžení ČS kreditky, jiný use case na to už nemám. :)
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kecinzer 18. 2. 2025 14:36

Zrovna na to koukám a říkám si, jestli si mám ten Revolut ještě nechávat. Nedává už smysl.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod panPeněženka 18. 2. 2025 14:47

Ale v pracovních dnech je pořád asi na 3. místě po Partners a T212, což? Nebo těsně v závěsu s mBank a jejich Svět? :-)
panPeněženka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 18. 2. 2025 14:52

Já si Revolut nechávám na zahraniční bankovní převody a výběry. Chodí mi tam třeba cashback v GBP bez poplatku, výběry z coinbase v EUR chodí spolehlivě do 5s, můžu ho nabíjet T212 kartou (= směna bez poplatku, která by jinak byla obtížná) apod.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod outlier 18. 2. 2025 17:40

baron84 píše:Takže nejsem jedinej, kdo na to kouká a naprosto nechápe o co jim jde. Jestli všechny dostat na lepší placené plány?

Tak ten placený plán nemají tak špatný, pokud člověk používá některá ta předplatná a cestovní pojištění.
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Schwarzie 18. 2. 2025 18:21

No prave. Ja pouzivam NordVPN, Picsart a Wolt+ a nekdy Perplexity…
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jir.vesely 18. 2. 2025 18:37

Já bych řekl, že už delší dobu Revolut dává smysl, jenom pokud člověk využije placený plán. Ta free verze je už dneska spíš demoverze :) Další věc je, že Partners a T212 jsou teď super, ale budou i za rok nebo dva? To se trochu obávám, že taky nějaké ty korekce přijdou.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 18. 2. 2025 18:44

však teď když jsou výhodné jiné nabídky, tak využít a až přestanou, tak klidně zpátky k Revolutu :D

-- 18. 2. 2025 18:44 --

kecinzer píše:Zrovna na to koukám a říkám si, jestli si mám ten Revolut ještě nechávat. Nedává už smysl.

na "speciální použití" se pořád ještě hodí :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod dr._lukas 19. 2. 2025 13:59

Já bych to tak černě neviděl, protože už v létě jsem si odzkoušel, že žádný spread neuplatňovali během víkendu na platby kartou, takže změna možná bude jen za ty fyzické směny deviz v apce.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod wurk 24. 2. 2025 09:57

za transakci pres curve uz nejsou revpoints?
wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod brumak 24. 2. 2025 12:55

dr._lukas píše:Já bych to tak černě neviděl, protože už v létě jsem si odzkoušel, že žádný spread neuplatňovali během víkendu na platby kartou, takže změna možná bude jen za ty fyzické směny deviz v apce.

neuplatňovali, bo víkendový příplatek byl zrušen. Teď bude znovuobnoven.

-- 24. 2. 2025 13:08 --

pro jistotu se zeptám: když budu nabíjet revolut z partners, dám rovnou nabít třeba EUR nebo GBP, budu tím mít nabito za kurz partners, a v obou bankách bez poplatků? Vzpomínám si, že mi jednou revolut zobrazoval důrazná varování, že nabíjení jinou, než základní měnou, může nést vysoké poplatky, ale nevím, jestli tím nemysleli jen špatnou exchange rate zdrojové banky. Díky.
brumak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lafayette16 24. 2. 2025 13:20

brumak píše:
dr._lukas píše:pro jistotu se zeptám: když budu nabíjet revolut z partners, dám rovnou nabít třeba EUR nebo GBP, budu tím mít nabito za kurz partners, a v obou bankách bez poplatků? Vzpomínám si, že mi jednou revolut zobrazoval důrazná varování, že nabíjení jinou, než základní měnou, může nést vysoké poplatky, ale nevím, jestli tím nemysleli jen špatnou exchange rate zdrojové banky. Díky.

Ano, takhle to je OK, samozřejmě do limitu, který má Partners Banka.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 24. 2. 2025 15:29

Ano, na tohle už někteří přišli, že se tak v případě pohybu měny dá i vydělat (levně koupit za kurz Partners, draze prodat za kurz Revolut). Proto Partners zavedla limit 100 000 Kč měsíčně, pak už je poplatek 2,5 %
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod aaaa 24. 2. 2025 16:31

A kolik se da na tom mesicne vydelat?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Předchozí stránkaDalší stránka