Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod pezzay 8. 5. 2025 16:17

[quote="kikina999"]Budu potřebovat v pondělí poslat..
.. jak píše retron ,,Já posílám co druhý týden 100K a vždycky to rozdělím na 8x12,5 ,dopoledne odešlu a za pár hodin ten samý den odpoledne se to připíše na požadovaný účet.. z asi 20 pokusů to 19x vyšlo ,,jedenkrát ne ,protože jsem to odeslal až odpoledne ,tak to přišlo druhý den...
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 8. 5. 2025 16:43

ja budu teda na BL, protoze u mne to nefunguje(nefungovalo, pres zimu opakovane)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod MP007 9. 5. 2025 09:51

Při zaslání financí na účet u Revolut z debetní karty mi aplikace napsala, že minimální limit platby je 300 Kč. To je někde pevně dáno nebo to nějak vychází ze zůstatku nebo dříve provedených plateb? Děkuji
MP007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 9. 5. 2025 09:52

Je to pevné. Pokud chceš svou kartou dobít do Revolutu méně než 300 Kč, tak jedině přes platební link (ale ne moc často, Revolut příliš takových transakcí nemá rád).
Tvůj osobní platební Revolut link (webový odkaz, přes který ti může dobít kdokoliv kdo ho bude znát, nepotřebuje k tomu ani Revolut appku) najdeš v appce Revolut zde:
Dole prostřední odkaz Platby, pak vpravo nahoře symbol + (vytvoření nové platby), tam najdi Platební odkazy a pak Požádejte o peníze. Zobrazí se ti ten link ve tvaru revolut.me/tvujrevolutnick a ten můžeš zkopírovat a komukoliv předat či sám použít v prohlížeči mobilu i PC. Ale fakt to s počtem takových transakcí nepřeháněj, víc by mělo být klasických dobití.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod wurk 9. 5. 2025 10:48

v menu s kartama mam novou zalozku "Krypto", s moznosti vytvorit virtualni krypto kartu

lisi se to v necem od dosavadnich karet?
wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 9. 5. 2025 11:26

Krypto karta je napojena na krypto účet a nikoliv na hlavní účet, tak jako normální (virtuální) karta.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod wurk 9. 5. 2025 12:16

tak jde ale nastavit i normalni karta
wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 9. 5. 2025 12:31

Při platbě Crypto kartou ale nejsou účtovány poplatky za směnu.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tulum 12. 5. 2025 13:06

Zjistil jsem až nyní, že mi přišla nabídka zkraje května na Premium s tím, že by to bylo na vyzkoušení (dva měsíce bez poplatku). Jde mi o to, že bych to rád nyní vyzkoušel, ale v nabídce/zprávě se píše, že to platí pro přechod do 06.05. Přesto když na tu nabídku kliknu, tak mi to nadále ty dva měsíce na vyzkoušení nabízí. Má s tím prosím někdo reálnou zkušenost, že když se to aktivuje takto až po vypršení toho data ve zprávě, tak to přesto bude skutečně ty dva měsíce zdarma? Nerad bych se s nimi pak dohadoval..
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fremantle 12. 5. 2025 13:29

Také jsem měl minulý měsíc nějakou nabídku Premium na 2 měsíce bez poplatku, ale po odkliknutí se mi plán Premium hned naúčtoval (pravda nějak jsem si nečetl za jakých podmínek, případně jestli jsem neudělal nějakou chybu já, ale při zrušení po změně plánu do 14 dnů se ten poplatek vrátí - za předpokladu, že nedošlo k využití výhod toho plánu, jako třeba objednání vyšší karty, atd.)
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod tulum 12. 5. 2025 13:37

@fremantle
díky za toto info. Musel ses o to vrácení nějak dožadovat nebo to přišlo automaticky?
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fremantle 12. 5. 2025 14:34

Nic nebylo třeba, vrácení proběhlo automaticky.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod tulum 12. 5. 2025 16:44

Tak jsem to "risknul" a po tom datu nabídky to Premium aktivoval a žádný poplatek se mi nestrhl + běží mi ta nabízená dvouměsíční zkušební lhůta. Třeba se to někomu v budoucnu bude taky hodit vědět.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rop 14. 5. 2025 15:13

Kolega daňový poradce píše:Dobrý den,
byl by mi prosím někdo ochotný poradit, kdo máte klienty s Revolutem :
Klient má účet u Revolutu, kde investuje do FlexiFondů v EUR, tvrdí mi, že je to de facto spořicí účet, kde může vkládat a vybírat. Což se taky děje, kromě toho jsou tam zúčtovány úroky a poplatky.
Jenže na stránkách Revolutu se uvádí :
Jak funguje výběr prostředků : Když vybíráte prostředky z FlexiFondů, prodáváte akcie, které držíte v konkrétním fondu peněžního trhu.
Kromě sestavy přijatých úroků a poplatků, vše na denní bázi, nemám šanci se dostat k ničemu jinému.
Co to tedy vlastně je ?
Dík.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod xls 15. 5. 2025 09:17

Nabízeli to jako spořicí účet, ve skutečnosti to byl fond peněžního trhu. U nás by tenhle podvod asi neprošel, Revolut zkouší všechno.
xls
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka