Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod peter23p 12. 8. 2024 23:48

Dělá mi to už nějakou dobu při každém přihlášení. Ověřuji se otiskem takže to neřeším je to z důvodu bezpečnosti aby nešlo přes rameno odpozorovat které čísla zadáváte.
Promo kód pro získání odměny 1000Kč v mBank, odkaz v profilu.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 13. 8. 2024 05:19

To je nesmysl to rameno. Proc by to delalo jen nekomu a ne vsem? Ramena prece mame uplne vsichni. Mam spis podezreni, ze to kontroluje appky bezici na pozadi.

Me to totiz dela jen na tom mobilu, kde mi appka mBank hlasi, ze mi tam bezi na pozadi appka, ktera se ji nelibi. Vim, ze se ji nelibi appka na nahravani hovoru. Ale appka mBank mi tohle hlasi uplne pri kazdem prihlaseni, kdezto rvlt mi upne pokazde klavesnici nezamicha.

Obrázek
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod aaaa 13. 8. 2024 05:46

curvecardik3 píše:Mně to nedělá, mám Android a Revolut app.ver. 10.40.2.

Mam Android 13 a rvlt ver. 10.41, ale delalo mi to uz i na predchozich verzich rvlt.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod rekvy 13. 8. 2024 18:34

Ahoj konci mi termínovaný vklad v eurech 4000eur. Chtěl bych to co nejvýhodnější směnit na CZK. Napadá mě jen zaplatit si revolut premium. Má někdo i jiný nápad? Diky
rekvy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 13. 8. 2024 20:46

Co zkusit nějakou směnárnu (RoklenFX, Exchange, Easychange,...)?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod wetherek 17. 8. 2024 12:21

Existuje ještě nějaká kreditka, která vrací za dobití revolutu?
wetherek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wit.cz 17. 8. 2024 12:27

Ano
..
..
..
Spořka
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 17. 8. 2024 15:04

Tak dlouho to budete zverejnovat, az to banka zatrhne. Ale rikat vam to nerikat, je to jedno.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod minarjo 17. 8. 2024 18:54

Revolut je tedy tržně oceněný hodně vysoko, třeba ve srovnání se Societe Generale mnohonásobně, viz https://forbes.cz/investori-odkoupi-cas ... rd-dolaru/
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 17. 8. 2024 20:47

Tak 50 milionu klientu a vubec zadna pobocka ...
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod xls 17. 8. 2024 21:51

Bublina jak prase. Neustálé spamování s nabídkou přejít na vyšší tarif nebo získat prémii za nové ovečky, k tomu výhodný "spořicí účet" (tak nazývají fondy peněžního trhu) a další špeky. Kdyby to byla česká banka, tak je dávno zavřená. Za ty roky nebyli schopní udělat IB, informace v ČJ, normální řešení problémů.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 18. 8. 2024 08:39

Kdyby neměli nabíjení přes G-pay, výhodnou směnárnu, platby u obchodníků a výběry z bankomatů v EUR jejich kartou bez poplatků a nabídky DCC, rychlé převody EUR na české EUR účty zdarma, tak jsem Revolut v základní verzi již dávno zařezal. Nabídky ignoruji.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod aaaa 18. 8. 2024 08:58

Nemaji poradnou konkurenci, to vsechno co nabizeji zdarma, nikdo dalsi zdarma nenabizi, a 50 milionu klientu take nikdo dalsi nema.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod drkarel 18. 8. 2024 09:38

Mirku, vyjmenoval jsi těch kladů celkem dost. :) A to na to koukáš svýma starýma očima. Mladí třeba ocení ještě další věci, co já vím - investice? ...
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 18. 8. 2024 10:17

Nejde o to, že by byl revolut špatný, nebo snad nabízel málo věcí zdarma, ale P/E ratio přes 100 na banku vážně není normální (ono není normální na žádnou firmu, ale na finanční tuplem). Existuje 9 let, to už dávno není startup.
tmx643
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka