Mám takový zajímavý problém/zkušenost, nemám fyzickou kartu Revolut, mám jen virtuální a mám ji v mobilu v Google Wallet. Nejsem si jistý, zda jsem s ní někdy platil přímo přes Wallet, páč ji mám taky nahranou v Curve (tam mám pár transakcí provedených). Nicméně, shodou okolností jsem zkoušel v Bullharsku v obchodě platit bezkontaktně a ve Walletu jsem měl vybranou tu virtuální Revolut, píplo to, naskočila klasická fajfka, jakože OK, ale pokladní říká NE (kývala teda hlavou, že jo, ale voni to maj obráceně
). Zkoušel jsem to opakovaně a ani prd, přec Curve to šlo. Bylo mi to divné a tak jsem si řekl, že to zkusím ještě hodinkama (Galaxy Watch 4, wear OS). Jenže tam tu kartu nemám, takže sem dal přidat kartu do hodinek a pak mě to stejně přesměruje na mobil, že mám vybrat kartu z peněženky Google, jenže ta virtuální Revolut tam není (nenabízí mi ji) a když sem jí tam chtěl přidat ručně jako další kartu, tak to normálně celé proběhlo a stejně mi to nenabízí. Jako není to pro mě nijak zásadní, jen mě zajímá, jestli se to takto chová i někomu dalšímu, čili jestli má někdo virtuální Revolut v peněžence google (zda takto platí) a jestli ji má někdo v hodinkách ?
Dík