Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tlamik5 5. 9. 2024 17:12

Tak dětská karta nejde do Revolutu přidat, hned to píše, že this card is not supported.
Založit online účet u Rajfky se nám nepodařilo, páč dcera nemá řidičák a pas je propadlý a bez toho to nejde.
Poslal jsem jí EURA z banky, ale jsem skeptický.
Stejně tak peníze přes link kartou.
tlamik5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kikina999 5. 9. 2024 18:22

kikina999 píše:V sobotu mi skončila platnost Curvecard, kterou jsem pravidelně dobíjel Revolut, novou Curve card jsem si aktivoval v appce, včera jsem s ní i platil, vše je OK. Když si ji chci přidat do Revolutu, tak mi to píše "Jejda, došlo k problému s ověřením 3DS, ujistěte se, že jste zadali správně údaje 3DS (opakovaně ověřeno¨), mj. zkoušel jsem u všech karet, které mám v Curve). Pokud problém přetrvává, obraťte se na oddělení pro platby kartou Vaší banky."

Mám kontaktovat banky, od kterých mám vydány KK, které mám nahrány v Curve?

Předem moc děkuji. :-)

Tak jsem prošmejdil i zahraniční fóra a vyřešeno, nepotvrzujte nahrání Curve card v Revolutu v appce Curve, ale musíte si nechat zaslat SMS kód na telefon. :-)
kikina999
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tlamik5 7. 9. 2024 18:15

Milos píše:
Dvorik píše:To muze poslat i pres https://revolut.me/JejiNickName
Ale to je k nicemu, ty penize musi prijit z karty na jeji jmeno.

Však https://revolut.me/JejiNickName je platební link :-)

Že peníze musí přijít z její karty, to v podmínkách nikde neuvádějí. Uvádějí pouze to, že se nepočítají peníze z interních převodů od jiných zákazníků Revolutu, viz. https://help.revolut.com/cs-CZ/help/ref ... -campaign/

Tak zkoušeli jsme všecko možné, Eurový převod ještě nedorazil, ale aktivita píše splněno. Skoro si myslím, že za to může snad to poslání na její link cizí non-revolut kartou.
tlamik5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peter23p 10. 9. 2024 13:27

Revolut ty převody na české účty pěkně zrychlil. Dnes v 12:45 odesláno z RVL do AB a v 13:20 notifikace že to dorazilo. To už začíná být rychlejší než platby mezi některými českými bankami které ještě nepoužívají okamžité platby.
Promo kód pro získání odměny 1000Kč v mBank, odkaz v profilu.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 10. 9. 2024 13:35

Když se člověk zrovna trefí do nějaké platební dávky a jedná se o menší objem peněz, tak ty platby z Revolutu jsou skutečně rychlé :-) Jednalo se o částku do 14000Kč nebo větší částku?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod peter23p 10. 9. 2024 13:50

Bylo to do 10000Kč
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 10. 9. 2024 16:46

Ten limit je nějakých 14580 Kč nebo tak nějak. Pokud revolut ukazuje, že příjemce obdrží platbu zítra, tak je to už přes limit. Pokud je tam konkrétní datum, klidně za tři dny, obdrží platbu ještě ten den. Mají to naopak.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod tlamik5 10. 9. 2024 16:54

Dvorik píše:At si zalozi teda jeste jiny na overeni.
Treba Raifka ma ted akci 1000 Kc pro doporucijiho (mohu poslat link jestli nemas pro dceru vlastni) a pote 3000 Kc odmena pro dceru. Prace asi na 5min.
Tim splnis Revolut podminku a jeste vydelas na Raifce.

Jen info k tomu založení účtu v Rajfce. Zkrachovali jsme na tom, že dcera nemá řidičák a pas je propadlý, nicméně z Rajfky volali, že na pobočce to půjde založit i s jedním dokladem a poznamenali, že bychom to stejně online nezaložili, když nemá jiný účet u jiné banky, což mě poměrně dost vysírá, když prakticky všechny banky frajeří, jak jde založit účet online, ale všechny pak chtějí a nyní pošlete korunu ze svého jiného účtu. Podle mě to splňuje kritéria klamavé reklamy
tlamik5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 10. 9. 2024 17:02

Klamavá reklama to určitě není, online založit účet jde naprosté většině lidí. Těch lidí, kteří mají jen jeden doklad totožnosti nebo nemají účet v jiné bance (bankovní identitu), tak těch bude poskrovnu a tací lidé tedy musí jít kvůli založení účtu na pobočku.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod peter23p 10. 9. 2024 17:35

wit.cz píše:Ten limit je nějakých 14580 Kč nebo tak nějak. Pokud revolut ukazuje, že příjemce obdrží platbu zítra, tak je to už přes limit. Pokud je tam konkrétní datum, klidně za tři dny, obdrží platbu ještě ten den. Mají to naopak.

Tak mě to teda psalo že příjemce obdrží platbu normálně dnes a tak se i stalo. Notifikace od RVL o odeslání do banky příjemce přišla asi 20min před připsáním.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod retron 10. 9. 2024 17:39

Tak asi jak komu, mě už to dva měsíce v režimu D+0 nechodí v jakékoliv částce. Limit byl 14400 až 14800 dle kurzu. Poslední dobou je to D+1 a dnes to vypadá spíš na D+2.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod hyper9 10. 9. 2024 17:47

Já bych opravdu uvítal lepší CZK platební styk:
- U plateb odchozích z Revolutu není jisté, za kolik dní to přijde ani z jakého účtu.
- U plateb příchozích do Revolutu často dobíjím z platební karty bez potřeby protáčet peníze, Revolut se zde připravuje o část zisku tím, že musí platit mezibankovní poplatky vydavateli karty. Kdyby Revolut opět nabídnul lokální CZK účet, nakonec by na tom vydělal.

Na to, že Revolut už má status banky, tak tohle je tedy slabota.
hyper9
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 10. 9. 2024 17:58

Nevydelal, protoze to bylo pouzivano opakovane dennodenne k IT podvodum nekolika desitkami mozna i stovkami pachatelu, na tom uctu kvuli tomu provadela policie dennodenne opakovane blokace finacnich prostredku, samozrejme pozde a tim blokovala jine penize, zprostredkovatel s tim mel logicky velike problemy, potreboval zastupovani advokatni kancelari k opakovanemu odblokovani penez, to se pak vsechno moc prodrazi a nekdo to zaplatit musi. I kdyby byl ochoten Rvlt zvysene naklady hradit, banka stejne brzo vypovi vlastnikovi sberneho uctu smlouvu, protoze je kvuli takovemu uctu zahlcena dozadanimi OCTR.

https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=785

Rvlt urcite vyjde levneji nabijeni platebnimi kartami, tyhle transakce se policie nikdy nebude pokouset blokovat, zakon ji to neumoznuje.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod hyper9 10. 9. 2024 18:37

Podvody tu byly vždy a u všech bank. U Revolutu toho bylo násobne více než v jiných bankách? Pokud ano, tak proč zrovna u Revolutu?
hyper9
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 10. 9. 2024 18:43

Protoze neni v CR, mezinarodni justicni spoluprace je pomala, draha, vyvedene penize a jejich tok se stavaji nedohledatelne. Ceska banka odpovi na dozadani OCTR nejdele do mesice, zahranicni banka od pul roku do 2 let, a k tomu dalsi 2 az tri mesice trva preklad dozadani a odpovedi na dozadani tlumocnikem. Odpovi pouze banky z tech statu, s kterymi ma CR smlouvu o mezinarodni justicni spolupraci.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Předchozí stránkaDalší stránka