Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 24. 4. 2018 10:18

Paráda, dobito ČSOB kreditkou.

Použitelnost Revolut tímto dramaticky stoupla :)
Radek.Hulan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kolem.jdouci 24. 4. 2018 11:00

mKreditkou e-Shop se mi nepodařilo dobít víc než 500 Kč.
Kolem.jdouci
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 1jorgos 24. 4. 2018 11:03

dobiti Revolutu je internetova platba? (tzn.KK Mall nebo mkreditka eshop vratka 2%)
1jorgos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kolem.jdouci 24. 4. 2018 11:08

Je, ale záleží, jak se k tomu postaví RB a mBank, protože ve výlukách odměn mají dobíjení předplacených karet.
Kolem.jdouci
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 24. 4. 2018 11:09

Jo, je to internetová platba, a přišla SMS na 3D Secure.
S ČSOB (MC Word Elite) kreditkou šlo dobít výrazně vyšší částku. A vzhledem k tomu, že ČSOB nemá x% vratky, tak jim to ani nemůže vadit..
Radek.Hulan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kolem.jdouci 24. 4. 2018 11:11

S kreditkama od HB (býv. Cetelem) jde taky dobíjet mnohem vyšší částky, ale u té mKreditky e-Shop je zajímavá ta vratka 2%, že...
Kolem.jdouci
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 24. 4. 2018 11:18

Dávám tomu měsíc, maxímálně dva, co se vratek na revolut týče :-) Ale asi se na nějakou dobu obejdeme bez mariáše u bankomatu.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Kolem.jdouci 24. 4. 2018 11:28

Revolut na dojení stejně moc není, protože limity. Já to na dojení ani moc využívat nechci, ale díky spojení Revolut + mKreditka e-Shop se dostanu na kurzy 2% pod střed.
Kolem.jdouci
Nadšenec

Odeslat příspěvekod perfektsunny 24. 4. 2018 12:00

Nelze dobít víc než 250 Kč, aplikace si myslí, že je překročen limit 250€. Nevíte někdo, jestli si nějakým způsobem můžu objednat Mastercard kartu, aniž bych měl premium?

Dík!
perfektsunny
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jenda_s 24. 4. 2018 12:38

naprosto stačí virtualní karta revolut (zdarma) a tuto zapojit co curve.

Jinak plat přímo revolut je za jednorázový poplatek, ale asi se dá čekat nějaká "akce" na oslavu toho, že revolut už plně podporuje czk, stejně jako byla akce při dosažení tuším 50.000 klientů.
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 1jorgos 24. 4. 2018 14:10

perfektsunny píše:Nelze dobít víc než 250 Kč, aplikace si myslí, že je překročen limit 250€. Nevíte někdo, jestli si nějakým způsobem můžu objednat Mastercard kartu, aniž bych měl premium?

Dík!

dobil jsem na zkousku po 1000Kc mallkou a mbank eshop. pokud bude 2% vratka je to super platit a vybirat za 2% pod stred.
1jorgos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod perfektsunny 25. 4. 2018 08:21

Verifikoval jsem účet a už to jde bez problémů.
perfektsunny
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wit.cz 25. 4. 2018 09:03

top up limit na každiu kartu kterou přídám je 250 CZK... trapný
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Kolem.jdouci 25. 4. 2018 09:40

Je to nějaké divné, kreditkou od HB jsem dobíjel třeba 500 Eur a teď mi jde mKreditkou jen 500 Kč denně.
Kolem.jdouci
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cz01 25. 4. 2018 10:03

wit.cz píše:top up limit na každiu kartu kterou přídám je 250 CZK... trapný

Potvrzuju, chtěl jsem vyzkoušet nabít v CZK, přidal jsem si kartu (zkoušel jsem čs transparentní kk) a taky pouze max 250 Kč denně. Jsem se radoval, že místo devizovek budu moc využít pro menší částky Revolut, abych se dostal na lepší kurz, ale takto to vypadá, že ne.

Nevíte, zda je to dočasné omezení? Na druhou stranu doufám, že Revolut moc nepovolí svá omezení, jinak bychom přišli o velmi dobrou službu díky zneužívání.

Jinak ještě v CZK accountu mám pořád GB IBAN, takže ani převodem nemůžu v korunách nabít, máte to také tak?
cz01
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka