Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod aaaa 31. 8. 2024 07:48

I tech 200000 Kc muzes vytahnout z rvlt kartou pres postu, jako to dela Patrik, pro rvlt to bude platba kartou proste.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod kikina999 3. 9. 2024 10:34

V sobotu mi skončila platnost Curvecard, kterou jsem pravidelně dobíjel Revolut, novou Curve card jsem si aktivoval v appce, včera jsem s ní i platil, vše je OK. Když si ji chci přidat do Revolutu, tak mi to píše "Jejda, došlo k problému s ověřením 3DS, ujistěte se, že jste zadali správně údaje 3DS (opakovaně ověřeno¨), mj. zkoušel jsem u všech karet, které mám v Curve). Pokud problém přetrvává, obraťte se na oddělení pro platby kartou Vaší banky."

Mám kontaktovat banky, od kterých mám vydány KK, které mám nahrány v Curve?

Předem moc děkuji. :-)
kikina999
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kikina999 3. 9. 2024 14:49

Doplňuji, volal jsme na ČS, a tam problém nevidí, asi bude problém s Curve kartou, včera jsem s ní platil, fyzicky přes terminál, a vše bylo OK.
kikina999
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wurk 3. 9. 2024 15:19

kikina999 píše:V sobotu mi skončila platnost Curvecard, kterou jsem pravidelně dobíjel Revolut, novou Curve card jsem si aktivoval v appce, včera jsem s ní i platil, vše je OK. Když si ji chci přidat do Revolutu, tak mi to píše "Jejda, došlo k problému s ověřením 3DS...
jde dobit aspon z curve v gpay?
wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 4. 9. 2024 00:02

Přesně jak už píše @wurk - toto je známý problém platební brány Revolutu, že přímo číslem karty nejde mnohým lidem dobít, teď třeba i mému známému s mBank kartou. Doporučil jsem mu v appce Revolut použít dobíjení metodou Google pay místo číslem karty, protože to tak sám dělám vždy a úspěšně, a to už i jemu v pohodě šlo. Dělej to stejně, Revolut má nějakou divnou vlastní platební bránu, že tam 3DS některých bank mnohdy neprojde, proto je pak rozumné použít Google jako prostředníka. No a Curve kartu v účtu Google (tedy v Google pay skrz aplikaci Peněženka) stejně jistě máš.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Dvorik 4. 9. 2024 07:47

Dobijet Revolut pres Curve je nesmysl.
Vzdyt tam maji pres 1% poplatek.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 4. 9. 2024 09:31

aaaa píše:I tech 200000 Kc muzes vytahnout z rvlt kartou pres postu, jako to dela Patrik, pro rvlt to bude platba kartou proste.

Přesně tak, každý měsíc dobíjím celkem 8-10 kartami (osm z toho jsou kreditky) a pak 450 000 kč zaplatím na poště. Kartou Revolut běžně neplatím, teď jsem výjimečně zaplatil hotel na Taiwanu, protože mi karta Creditas nefungovala, tak snad budu mít u Revolutu "očko" :)
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod stepano 4. 9. 2024 10:39

Za co platíš 450000,- na poště? Můžeš tenhle fígl nějak rozvést?
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 4. 9. 2024 10:42

Normalne jeden den posle sam sobe zasilku na dobirku ve vysi 450000 Kc a druhy den ji prijde zaplatit a vyzvednout ne?
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod stepano 4. 9. 2024 10:55

Já na poště nebyl několik let, tak nevím. A to se vyplatí? Koukám do ceníku a pošta si účtuje poplatky podle zaplacené částky.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 4. 9. 2024 11:08

To si pleteš platbu klasické složenky A/C (která je cenově dle pásem jak píšeš, ale ta myslím ani kartou platit nejde) a dobírku, ta má cenu pevnou a lze přijetí dobírky kartou zaplatit. Přestože jsem to také nikdy nedělal a na poštu nechodím (respektive jen výjimečně třeba vyzvednout doporučený dopis), tak to zde nejen Patrik řeší tak často, že vím, že to dotyčné s věrnostní kartou České pošty stojí nějak kolem stovky (tuším 98 Kč) bez ohledu na výši dobírky. Když v tom otočí kreditky se souhrnnou odměnou třeba 1000+Kč, tak se jim to holt vyplatí no.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 4. 9. 2024 11:22

Doporučený dopis na dobírku, do 1 milionu při využití služby bezdokladové podání je cena 98 korun. Zůstatky z kreditek pak dám na spořák.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Lafayette16 4. 9. 2024 16:57

Platbu ovšem nelze rozdělit na více karet, že?
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 4. 9. 2024 17:07

Ne.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 4. 9. 2024 19:48

Zaplacení dobírky nelze rozdělit na více karet, proto se nejdříve více kartami dobije Revolut a následně se dobírka zaplatí kartou Revolut.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka