Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod frelichl 5. 11. 2024 18:16

Jo, jsou tam i dobre veci, ale abych si musel hlidat, ze treba benzin po ceste budu platit Revolut kartou a kdyz se spletu, tak jsem v haji - to potom neni pojisteni, na ktere se muzu spolehnout a spolehlivost je u cestovniho pojisteni asi to nejdulezitejsi.
frelichl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mareka 5. 11. 2024 18:19

Vybíral jsem kartou Revolut z ATM AirBank.
Dosud vždy bez poplatku, nyní jen možný výběr s poplatkem nebo přepočtem z EUR (na kartě byly Kč).
Nová politika AirBank?
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod I_am_Markus 5. 11. 2024 18:45

Chtěl bych se zeptat - po zadání platebního převodu mi to vždy v aplikaci ukazuje 3 stavy - 1. Ověřeno společností Revolut (zatím vždy ihned), 2. Odchází do banky příjemce (to trvá cca den, někdy to projde dříve, někdy později..) a 3) Na cestě do banky příjemce.

Máte zkušenost, že by po úspěšném prvním kroku (ověřeno společností Revolut) se platba sekla a chtěli po Vás nějaké další informace (AML), nebo po úspěšném ověření je jistota, že peníze už projdou (jenom to prostě trvá ten den, než se to zpracuje atd.)

Prozatím posílám další platby až potom, co mi dojdou na můj účet pro jistotu, ale to pak trvá zbytečně dlouho pokud jich potřebuju provést např. 5-6 atd...

Díky za odp.
I_am_Markus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Duky55 5. 11. 2024 20:28

Mam celorocne poistenie a ked mi skonci, chcel som pouzivat premium ucet a vyuzit aj to cestovne poistenie. Touto zmenou to pre mna straca vyznam.

Ako lakadlo moze byt NordVPN a Wolt+, zatial mi NordVPN funguje aj ked som presiel zo skusobneho premium spat na standard, uvidime dokedy.
Duky55
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kolicek 5. 11. 2024 20:42

To pojisteni pro me a pro deti byla posledni vec, co me jeste drzela na planu Premium. Tentokrat skutecne vyuziji moznosti snizeni planu:
Pokud chcete kvůli těmto změnám snížit svůj plán, můžete tak učinit bezplatně do 4. prosince 2024. Přejděte na ikonu svého profilu vlevo a klepněte na možnost Váš plán → Spravovat → Změnit plán → Snížení na Standard → Pokračovat, a poté vyberte Nespokojenost se změnami plánu pro bezplatné snížení plánu.

Obnovu Premium mam nekdy v breznu, tak pocitam, ze mi nevyuzite mesice vrati?
kolicek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod HNF-01 5. 11. 2024 21:29

Curve loni utnula pojištění úplně, tohle ještě jde, kvůli jedné nádrži se nikdo hádat nebude.
HNF-01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod frelichl 6. 11. 2024 09:40

HNF-01 píše:Curve loni utnula pojištění úplně, tohle ještě jde, kvůli jedné nádrži se nikdo hádat nebude.

Myslis ze pojistovna se hadat nebude kdyz uplne zapomenes natankovat s Revolut kartou a pujde o vyssi plneni?
frelichl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jir.vesely 6. 11. 2024 10:43

Jako podmínky jsem nečetl, ale tak nějak bych předpokládal, že tam nejde o nějakou jednu nádrž benzínu, kterou jako nemají šanci ani ohlídat. Ani dvě nádrže. Byl bych překvapený, kdyby se tím myslelo něco jiného než to, že když třeba poletím na Maledivy, tak buď zájezd u cestovky nebo letenka a hotel budou zaplacené kartou Revolutu.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kolicek 6. 11. 2024 11:56

No ja jezdim na dovolene s rodinou na vlastni pest, hlavne v Asii. Letenky kupuji zvlast, pak ubytovani na miste vetsinou cash, neco dopredu pres Booking apod. Pouzivam tri platebni karty, podle situace a cash samozrejme. Nedovedu si predstavit, ze bych si to musel vsechno nejak hlidat. Dosud to fungovalo fakt prijemne a bral jsem to jako pekny benefit. To co z toho (pojisteni) udelali ted je (alespon pro me) uplne na ho.
kolicek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jir.vesely 6. 11. 2024 12:09

No tak však to je v pohodě, ne? Letenky a Booking budeš platit přes Revolut a je to. Cash a placení můžeš řešit kartami podle libosti. Aspoň já v tom nevidím nějaký zásadní problém. Tento typ dovolených praktikuju taky, ale teda mám těch pojištění víc (třeba ČSOB premium), což mi dodává klidu. Sázet jenom na Revolut by mi taky asi příjemné nebylo, ale to není nijak ovlivněné touhle konkrétní změnou podmínek.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tmx643 6. 11. 2024 15:23

Tak u rodinné dovolené v Asii proč ne, ale když pojedu na den na výlet na nějaké hraniční hory a zlomím si nohu zrovna v cizině, tak jsem bez pojištění, protože benzín nebudu tankovat (i kdyby, platím ho tankartou), nocovat budu zpět doma, takže nemám co tím revolutem platit, kromě účtu v té rakouské nemocnici.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod kolicek 6. 11. 2024 16:27

jir.vesely píše:No tak však to je v pohodě, ne? Letenky a Booking budeš platit přes Revolut a je to. Cash a placení můžeš řešit kartami podle libosti. Aspoň já v tom nevidím nějaký zásadní problém. Tento typ dovolených praktikuju taky, ale teda mám těch pojištění víc (třeba ČSOB premium), což mi dodává klidu. Sázet jenom na Revolut by mi taky asi příjemné nebylo, ale to není nijak ovlivněné touhle konkrétní změnou podmínek.

Tak treba letenky a radu ubytovani na vylet do Thajska v unoru/breznu 2025 mam davno koupeny a pravda, Revolut nepouzivam jako svoji hlavni platebni kartu, takze to zase az tak v pohode neni. Na veci do budoucna by to asi slo, ale abych si porad musel neco hlidat na to se jim muzu vyprdnout. Clovek by potom nevedel co driv, jako u vsech moznejch uctu s benefitama pouze pokud zaplatis petkrat kartou za uplnku a kazdy rano reknes mezi osmou a desatou Zdravas Maria matka Bozi.... :(
kolicek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ROlda78 7. 11. 2024 00:29

Jak prosím co nejlevněji převést BTC na Kč v/z Revolutu? Díky.
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 7. 11. 2024 00:47

Asi smenit primo v rvlt ne?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod wit.cz 7. 11. 2024 08:53

V Revolutu jsou jen 2 možnosti - směnit nebo poslat jinam. Včera jsem tam zavíral všechny ty drobky z "akademie". DOT za 80 Kč jsem mohl směnit nebo poslat, v obou případech poplatek mezi 30-40 Kč. :-D Škoda, že to nejde už utratit, jako dříve.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka