Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 1. 5. 2025 13:41

Jako ho máš třeba ty teď čerstvě od dubna :nenapadne A měl jsi kolem toho nespočet dotazů ohledně povinných 5 plateb kartou a toho, jak se dostat s neomezeným tarifem za 599Kč na povinnou minimální útratu 600Kč pro získání Airbank slevy 300Kč.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 1. 5. 2025 21:47

Jeste ho nemam, prenos cisla jsem nechal posunout az na 7.5. Ale ja na to prechazim hlavne kvuli SIM O2 Connect zdarma, budu ji potrebovat kvuli tepelnemu cerpadlu.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod bubocz 2. 5. 2025 22:25

V Chile je změna hodně radikální - na obrázku jsou ceny v březnu, jaké máte teď? Já například 10 GB za 625… Vše cca 3,5x dražší
Přílohy
IMG_2428.jpeg
bubocz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod archas 3. 5. 2025 15:44

Dozvěděl jsem se, že Revolut nabízí v rámci Premium členství směnu naprosto zdarma.
Má někdo zkušenost s vyšším objemem peněz? Potřeboval bych směnit cca 50 000 EUR. Opravdu stačí koupit členství za 250 Kč a poté vše směnit za skoro středový kurz?
archas
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 3. 5. 2025 16:08

Opravdu to stačí, ale pokud jsi Revolut do teď nijak moc nepoužíval, tak při takovémto objemu peněz hrozí, že ti je Revolut zablokuje a budeš muset dokládat jejich původ. Osobně bych při takovém objemu peněz použil raději nějakou směnárnu (např. EasyChange, Exchange, RoklenFx, SAB Finance,...), která ti nabídne obdobný kurz.
Naposledy upravil Milos dne 3. 5. 2025 16:12, celkově upraveno 1
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 3. 5. 2025 16:11

Hned ze startu a smena 50k €? Teoreticky muzou mit otazky a do zodpovezeni(a dodani prislusne dokumentace) penize zablokuji...

-- 3. 5. 2025 16:13 --

taky bych radsi sel pres napr Roklen
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod archas 3. 5. 2025 18:13

Asi určitě bych nešel hned s celou částkou, spíš bych to směnil po částech každý den, ale chápu, že by to asi mohlo triggernout nějaký security check. Peníze jsou samozřejmě legálně vydělané :D takže tam se ničeho nebojím, ale asi se mi nechce riskovat nějaké blokace a opletačky. Díky za doporučení, mrknu na ty ostatní.
archas
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 3. 5. 2025 19:08

Tak velkou částku bych raději řešil s nějakou devizovou společností s licencí ČNB . Při troše smlouvání by ses měl dostat na podobné podmínky a v případě nějakého problému to můžeš řešit přes finančního arbitra nebo český soud.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 4. 5. 2025 17:52

Uniká mi něco, nebo má Revolut (nyní mám Premium) už horší směnné kurzy jak Wise a Partners? Dívám se na to sice o víkendu, ale to by mělo řešit právě to Premium. Zřejmě ho tedy znovu už prodlužovat nebudu.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 4. 5. 2025 18:30

Neplatí náhodou pro plán Standard i plán Premium stejné kurzy a rozdíl je jen v limitech a poplatcích? A že má Revolut obvykle horší kurzy než Partners, o tom se zde už několikrát psalo.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 4. 5. 2025 18:49

Premium vikendy neresi, vikend = no go pro Revolut. Ale stale lepsi, nez vsechny klasicke banky krome Partners.(T212/XTB ted nebereme v uvahu)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 4. 5. 2025 22:35

Ok, takže od pondělí bych měl mít s Revolutem lepší směnné kurzy než u Partners a Wise?
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 5. 5. 2025 05:31

To záleží na aktuálním vývoji kurzu, ve většině případů je ale Partners kurz lepší než Revolut kurz.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tlamik5 5. 5. 2025 08:23

Zrravím, mám pár dotazů:

- najdu někde v aplikaci kdy jsem měl Premium tarif ? od kdy do kdy ?
- zjistil jsem, že mi vyexpirovala NordVPN, né, že bych ji nějak často používal, spíš výjimečně. Je pravda, že mě potěšilo, že mi to psalo, že mám předplacenou dvouletou subskripšnu. Trošku mě mate datum, páč mi to píše 1.6.2024 na dva roky a zároveň, že vyexpirovala 1.6.2024, ale jsem si jistý, že ještě nedávno fungovala. Bohužel už si nepamatuju, kdy jsem si aktivoval Premium na Revolutu.
- nicméně, než si platit sólo VPN, tak mi přišlo lepší si zase na měsíc koupit Revolut Premium a snad mi dají VPN na dva roky, jako dříve, ale už mám celkem pochybnosti.

Má někdo aktuální zkušenosti ?
tlamik5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milanBrno 5. 5. 2025 08:26

Pokud by to nekoho zajimalo, tak je jiz konecne k dispozici aplikace Revolut X (crypto).
Pozn. nakupy v podstate bez poplatku
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka