Obvykle je to tak, že kdo hledá, ten najde, ale třeba mně jde i o pohodlí a uživatelskou přívětivost. A to s Revolutem nacházím. Od placení, přes ubytování, po eSim mimo Evropu. Třeba teď mám dobrý příklad s ubytováním - dvakrát jsem byl v Domažlicích a potřeboval tam přespat. Našel jsem ubytování na Stays za 877 Kč. Použil jsem 317 b na 180 Kč slevu, což při sbírání bodu za každých 50 Kč útraty (metal) = 1.15% cashback. Když je to ubytování aspoň o chlup dražší, tak ty nižší úrovně slevy vychází na 1.25% cashbacku. Schválně jsem se díval na Booking a ten byl za 893 Kč. A když jsem zkusil přes ČSOB premium slevu, tak to bylo ještě dražší než přímo v appce (mám Genius 3). Ještě jsem koukal na Tipli a Moneyback od ČS, ale tam už Booking zmizel. No a když se pak jede třeba s rodinou na dva týdny na Kanáry, tak se ty body hodí

Koukám na to zhruba podobně jako na Tankartu Benefit od ČSOB premium. Tam taky vím, že kdybych hledal (a případně vystál frontu), tak natankuju levněji. Ale stejně tak vím, že můžu natankovat přímo na dálnici, bez front a čekání, se zaplacením přímo u stojanu (nebo nově z auta) a ta cena nebude nikdy špatná. To má pro mě větší hodnotu než ušetřených 50 Kč na nádrži.
A myslím, že přesně na tohle Revolut cílí. Už to není startup, který musí zaujmout agresivní cenou - uživatele už nabalil. Teď to potřebuje zpeněžit a dělá to cestou toho, že nebude nejlevnější, ale rozroste se hloubkou a kvalitou služeb. Pro mě super, pro jiného "tak to si nechte"

A tak to je naprosto v pořádku.