Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod petr.novak888 4. 6. 2025 14:43

Revolut s vlastními bankomaty, kde hlavním rozdílem má být přívětivé prostředí (mimochodem počítá se i s češtinou a slovenštinou) na násobně větším displeji. Bankomat od Revolutu vydá uživatelům služby peníze „bez poplatků a bez limitů“ (ve skutečnosti záleží na aktivním tarifu, drobný poplatek se přidá o víkendech, ale všechny poplatky budou transparentně uvedené). Revolut hodlá držet silné pozice u cestovatelů, směnné kurzy budou stejné jako v aplikaci, takže mají patřit k nejvýhodnějším. Služby bankomatů mohou využít i dosud neregistrovaní. Po vložení karty uvidí srovnání poplatků a směnného kurzu své banky a toho, co jim nabídne Revolut. Přímo na displeji terminálu se mohou registrovat a stroj jim rovnou vydá fyzickou kartu. Pro nové karty sem mohou přijít i registrovaní. Prvních 50 bankomatů se v příštích týdnech objeví v Madridu a Barceloně, do konce roku jich má být po celém Španělsku 200. V roce 2026 se má přidat Německo, Itálie a Portugalsko. Česko přijde na řadu později.
https://www.zive.cz/clanky/revolut-prek ... fault.aspx
petr.novak888
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod panPeněženka 11. 6. 2025 13:21

Dnes jsem u samoobslužné stanice Orlen (Benzina) radil mladíkům z Polska - nešla jim karta Revolut - setkali jste se s tím někdo, že tyhle stojany, kde se vybírá prvně částka a pak až čerpá, nechtěly Revolut? Třeba v zahraničí?
panPeněženka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 11. 6. 2025 15:01

Může to být, pokud je vydaná třeba jako prepaid type. Nebo tam mohli mít geoblock třeba. Příčín může být více.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod vklatil11 11. 6. 2025 15:36

Revolutem jsem platil na jaře na Sardinii u samobslužné pumpy. Ale minulý rok ve Španělsku mi terminál na pumpě Revolut odmítal zkoušel jsem telefonem, kartou bezkontaktně i kontaktně, nakonec musel jsem musel zaplatit Curve.
vklatil11
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Duky55 12. 6. 2025 16:44

Shell SK - platba v aplikacii funguje ok. Tiez sa tam pred tankovanim urci maximalna suma tankovania, povedzme 50e, tato suma sa stiahne a po tankovani sa do par hodin zauctuje spravna suma.
Orlen samoobsluzna pumpa tiez v pohode.
Duky55
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slavo963 13. 6. 2025 15:48

V dnesni dobe uz nehrozi poplatek na strane prijemce CZK v zadne bance(v minulosti FIO/CS)?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 15. 6. 2025 16:08

Dlouho už se to nikomu nestalo, že by CZK platba z Revolutu přišla jako zahraniční a tudíž s poplatkem.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod paty07 16. 6. 2025 22:11

panPeněženka píše:Dnes jsem u samoobslužné stanice Orlen (Benzina) radil mladíkům z Polska - nešla jim karta Revolut - setkali jste se s tím někdo, že tyhle stojany, kde se vybírá prvně částka a pak až čerpá, nechtěly Revolut? Třeba v zahraničí?

Tohle se mi stalo 2 roky zpět na samoobslužné stanici v Německu. Zaplatil jsem jinou.
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod trinchin 23. 6. 2025 14:33

Nema nekdo zkusenost s planem Ultra? Jestli fakt funguje to bezplatne zruseni do 14 dnu. Respektive, co bych musel vyuzit z tech extra sluzeb k balicku, aby mi tech 1100 korun nevratili pri predcasnem zruseni. Neplanuju si objednavat kartu. Zvazuju vyuziti pro poslani PLN na PL ucet (je to zdarma pouze u tohoto planu), jen jeste nevim kolik toho bude a zda se mi to dlouhodobe vyplati. Dekuji
trinchin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kikina999 30. 6. 2025 20:28

Curve card, přes kterou dobíjím Revolut z více kreditních karet, začíná zlobit, chtějí dokládat příjmy, a mají naprosto nesmyslné požadavky, doložím a chtějí přeložené podklady v angličtině a stále něco navíc, a stejně jim to pořád nestačí. Tak se chci zeptat, jak často můžu měnit kartu k nabití Revolutu, jedna by měla být zdarma, ať mohu Curve obejít. Revolut kartou hodně platím, pár desítek tisíc měsíčně, tj. tam by to mělo být OK. Ale potřebuji i dobíjet z více kreditních karet....

Předem dík. :-)
kikina999
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 30. 6. 2025 20:41

V Revolut appce si můžeš uložit klidně několik karet k dobíjení a přes všechny zdarma dobíjet. Nebo můžeš při dobíjení použít Google/Apple Pay.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Duky55 1. 7. 2025 13:21

Mám v GP 10 kariet, z toho 2 kreditné, Revolut dobíjam tými kreditnými každý mesiac plus občas navyše aj s debetnými, točím teda cca 5 kariet.
Duky55
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kikina999 4. 7. 2025 08:16

Dík :-)
kikina999
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dvorik 4. 7. 2025 12:59

A to ti nevadi, ze Revolut uctuje nemaly poplatek pri dobijeni pres Curve?
Tusim 0,7%
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kikina999 4. 7. 2025 23:03

Nikdy mi nic neúčtovali....
kikina999
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka