Chtěl bych se podělit o zkušenost s jejich affiliate programem a kdyžtak ji srovnat s ostatními. Založil jsem u TW účet, abych si sem tam něco poslal (modří již vědí), a okamžitě začali tlačit že když přivedu 3 klienty, kteří provedou transfer nad 200 GBP nebo ekvivalent v jiné měně, dostanou kredit na poplatky u nich ve výši ne 50, ale 100 liber. No neberte to, při průměrném poplatku cca 5GBP na mé jedné průměrné transakci je to 20 transferů skoro zdarma.
Tož předhodil jsem jim 3 rodinné příslušníky, ne vždy se stejným příjmením, s vlastním emailem a dalšími proprietami. Každý z nich provedl zmíněný transfer, který měli oproštěn od TW poplatků (jakožto první). Odesílaly se koruny, na cílový účet se převáděla eura (jenže na český účet u Fio). Koruny odešly na účet u RB - TW vygeneruje ne VS ale kód, který má být uvedený ve zprávě pro příjemce - a za cca 3 dny přily zase koruny na účet (nenechával jsem si zřizovat EUR účet). Fio si strhne 20,- za transfer, plud skdyž to převádí na koruny, tak u 8000,- kč dělá kurzový rozdíl cca 160-180kč.
Nicméně TW se ukázal ne fér, a z mně neznámého důvodu po třetím transferu nedal odměnu, ale změnil ji na 15 GBP za každého uživatele, tj. dohromady na 45 GBP. Když jsem se ptal na podpoře proč, tak mlžili, napsali že mi to neřeknou, ale že je to s odkazem na body 6.1 a 6.2 v podmínkách, které říkají že odměnu mohou kdykoli změnit a nic nedat, a že mám být rád za 45 GBP. Což je skoro jejich standardních 50 GBP co dávali i předtím. A když jsem jim napsal, ať si to vezmou celé a strčí do špic, že ušetří krom 55ti dalších 45 liber, tak odepsali že mi nic brát nebudou a chtějí abych u nich zůstal

Nevylámal jsem z nich co je k tomu ponouklo, jestli je to jejich normální taktika, proto se ptám zda je tu někdo kdo dokázal dostat celých 100 GBP. Případně jak to probíhalo jinde.