Platební karta do zahraničí

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Vasek06 1. 12. 2024 15:28

Mam R jako jeden z prvnich v CR, za celou dobu protoceno x penez z ruznych karet, smeny E + USD, preposilani, platby v zahranici, neco v krypro... Ani jeden problém za celou dobu.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 2. 12. 2024 08:41

V tom to právě je, že ty podmínky nejsou centrální, ale individuálně nastavované pro jednotlivé klienty a s největší pravděpodobností se měnily i ty "výchozí". Když Revolut začínal, nedělal si moc starostí s AML (taky za to dostal později mastné pokuty a hrozilo mu odebrání licence) a tak ty počíteční podmínky byly nastaveny mnohem velkorystejni, než nyní. Takže "early adopters" mají nohem menší šanci na nějaké potíže, než ti, kteří si Revolut přídili později.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Kinga 11. 12. 2024 18:32

Já si taky zakládal Revolut hned jak to bylo v ČR dostupné... No, zkusil jsem tam z jedné kreditky stáhnout 80 tis. začátkem měsíce a OK. Tak uvidíme co do budoucna.
Kinga
Návštěvník

Předchozí stránka