Tak jak jste dopadli s tim Geckem?Prodavaji dalnicni znamky?Ja jsem volal na jednu prodejnu a nemeli je, ale nevedeli, jestli jinde maji....
Jinak pokud jsem to dobře pochopil IBOD žádné poukázky do Geka nedělá, ale jde platit rovnou IBODY. Není mi však jasný jaký je převod.
Pokud sbíráte pouze GECO body tak tam je hodnota jednoho GEKO bodu 1kč.Pokud byste chtěli převést GEKO body na IBODY, tak je převod 1Geko bod=2,8 Ibodu. Z toho odvozuju, že to tak bude i při zpětném placení, to by pak odpovídalo 100kč za 280 IBODů a to by byl asi nejlepší poměr směny Ibodů. Pokud by prodávali známku tak by vyšla na 4200 Ibodů
Otázka teda zní: sehnali jste někdo dálniční známku v Geku trafice?
Máte zkušenosti s platbou ibody v geko trafice(jaký je převod, jak to funguje atd...)
Prodávají tam ev. něco jiného použitelného?
BTW na IBOD lince mi asi před 3mi měsíci řekli, že odměny z katalogu, které jsou posílány poštou tak mají poštovné a balné v ceně-tzn. nic se nepřiplácí, ani ibody ani penězi (říkali, že aktuálně to tak je a že to bude asi do konce roku a pak sami neví...). Ale jak říkám, informace je to staršího data.
-- 29. 12. 2015 09:57 --Tak jsem obvolal asi 5 geco trafik napříč republikou, kde se pohybuji a nikde je nemají, v jedné mi říkali, že je vůbec nedostávají....takže tudy to asi nepůjde
-- 29. 12. 2015 10:00 --Autokelly také dálniční známku nenabízí...