Kreditní karty Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 25. 10. 2016 20:57

Suky. píše:Se nám to vybarvuje...
Dnes jsem dostal první výpis z převedené Citi Life:
...
Chybějící prémie přibližně odpovídá útratě dodatkové karty, tedy dotaz, připisuje KB prémie z plateb dodatkové karty?

Zdravím fórového starého psa, ano, mám připsáno i z dodatkové karty.

Konečně se v Kartyonline objevil výpis k 3. 10. k origo KK Mall.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod osobne2 25. 10. 2016 21:41

To byly letenky za 50000 Kc?
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod nikko 25. 10. 2016 22:31

Ahoj,
pro výpočet bonusů za placení kartou RB Life (původně City Life) se bere v úvahu období kalendářního měsíce (tj. od prvního do posledního října) nebo období na výpisu z účtu (např. od poloviny září do poloviny října) ?
Děkuji za rychlou odpověď :-)
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod taylor729 25. 10. 2016 22:42

Vypisu uctu
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod nikko 25. 10. 2016 23:00

Děkuji taylor729 :-)
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bufalobil 26. 10. 2016 06:15

Jak už jsem psal tak jsem 20.10. platil na poště SIPO kartou. Takto získané prémie se mi objevily jako premie získané v tomto období. Bohužel se už nepřevedli jako premie k čerpání. Čekal jsem na první výpis po změně období jestli nedojde k opravě ale ne. Mám získaných x premii, které nemohu čerpat. A já se ptám změnilo se něco ohledně plateb kartou na poště nebo nezměnilo z hlediska získávání a čerpání premií?
bufalobil
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod osobne2 26. 10. 2016 06:37

Tak čerpat je budeš moct, ale až za měsíc. Těžko teď říct, jestli to bude nadále převáděno na premie k čerpání podle zúčtovacího období, anebo podle nějakého rozhodného dne v měsíci (asi dvacátý nebo jednadvacátý den v měsíci). Já mám RB Mall s zúčtovacím obdobím do dvacátého a RB Life s zúčtovacím obdobím do čtyřiadvacátého. U obou byly teď převedeny prémie do stavu "k čerpání" ve stejnou dobu buď dvacátého nebo jednadvacátého. Musí se to vysledovat, co se stane za měsíc. Nejraději bych byl, kdyby mě sladili i zúčtovací období na stejný den.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod fremantle 26. 10. 2016 07:59

Má Life má zůčtovací období tuším k 16. v měsíci a mám pocit, že když to připadlo na víkend, třeba jako tento měsíc, tak končilo už předchozí pracovní den, tedy pátek 14.
U mých dalších dvou KK Mall mám zúčtovací období taky jiné (jedna má snad 10. den, druhá kolem 20. dne), kažedopádně ani na jedné nemám s prémiemi problém (a ze svého okolí taky nevím o nikom, i když s migrací do RB si užili své - nefunkční přihlašování do klientské zóny, problémy se splácením v měsíci převodu na původní účet a pod.), takže nejspíš bude problém jen v držiteli.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod xls 26. 10. 2016 08:05

Než se nám podaří vysledovat, co a jak v Rb (ne)funguje, tak už to bude tak akorát ke zrušení.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod osobne2 26. 10. 2016 08:18

Me se ale na RB Life zuctovaci obdobi kvuli vikendu fakt nezmenilo, vypis je az z ctyriadvacateho a je v nem zaucovan i prevod bonusu k zustatku z jednadvacateho, takze jsem bonus cerpal v tom samem zuctovacim obdobi, v kterem jsem ho ziskal.

Ted by to chtelo otestovat temi, komu se podarilo ziskat nove bonusy v dobe od dvacateho do konce zuctovaciho obdobi ctyriadvacateho, jestli uberou nebo neuberou limit z max. mozneho 1000 Kc bonusu ziskanych v nasledujicim zuctovacim obdobi. Ja bohuzel zadnou platbu od dvacateho do ctyriadvacateho neprovedl.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod filas81 26. 10. 2016 09:14

jak jsem psal, s odměnama mi to udělalo stejně jako Osobne2, v přehledu mi píše, že prémie vyčerpané v období je 1000, a prémie získané v období 830,-blabla; nákupy jsem dělal každý den od období 20-24. takže tak;
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Franklin 26. 10. 2016 09:18

Podle mě se stalo toto:
- konec účetního období 23.10. padnul na víkend
- RB vyúčtovala prémie (zpřístupnila k čerpání) už v pátek 21.10.
- RB vygenerovala výpis až v pondělí 24.10.

V důsledku toho došlo ke vtipné situaci: já jsem si převedl prémie hned v pátek a tuto transakci mám zaúčtovanou na pondělním výpise. :mrgreen: Pondělní výpis je tak neočekávaně vystaven na částku o 1000 Kč nižší, než jsem čekal. :mrgreen:
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Suky. 26. 10. 2016 09:18

fremantle píše: takže nejspíš bude problém jen v držiteli.

Můžeš mne prosím navést, kde jsem mohl udělat chybu, když jsou v měsíci zaúčtovány platby za 27.353,41 Kč (tedy bych očekával prémii něco přes 500 Kč), ale získané odměny v tom samém období 321,67 CZK?

Jedině tedy, že bych přehlédl někde ve VOP či zde na serveru informaci, že mají různé data pro účetní období a pro "odměnové období", to pak ano..

Díky Pavle
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bufalobil 26. 10. 2016 09:50

Tak ted koukám na výpis který mi přišel a premie které jsem měl získat platbou na poště v něm nejsou vůbec uvedené. Takže za platbu na poště 0. V IB jsou uvedené ale nepřevedené k čerpání, ve výpisu rovnou nula. Marně ale koukám na stránkách RB že by bylo někde uvedeno , že platby na poště jsou z premii vyloučeny.

-- 26. 10. 2016 11:01 --

Koukám i na druhou kartu mall čerpáno v tomto období 38 249 kč ale premie získané v tomto období jen 640. Takže správně by mělo být 750 .Co je to sakra za bordel?
bufalobil
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Franklin 26. 10. 2016 10:05

Pravděpodobně jde o transakce zaúčtované mezi 21.10. a 24.10.
Jak bylo napsáno níže, RB provedla vyúčtování prémií o 3-4 dny dříve než generování výpisu.
Franklin
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka