Tak beru zpět.
Minulý měsíc přišel výpis do mailu také až 4., ale už kolem osmé ráno.
Včera přišel až kolem páté odpoledne.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
PatrikChrz píše:blackwork píše:Tak si musím postěžovat jelikož se to táhne neúměrně dlouho, asi 8 telefonátů na linku nic nevyřešilo. Zřídil jsem si v květnu Easy u poradce RSTS s bonusem 500 po třech měsících a RB nemá ani páru vo co go! Normálně to nedělám ale jakmile zaplatí tak to na truc po půl roce zruším a přímo v bance a uvedu jim hezké důvody které si možná někdo přečte ...
Ženská, u které jsem si tuhle kartu zakládal, to do banky nejspíše ani neposlala.
Zedna1 píše:Mam dotaz od kolegy:
Mel stejny problem, jako zde popisovali i jini, tedy nepripsany bonus u RB Mall kreditky za platbu zauctovanou tesne pred koncem zuctovaciho obdobi. Podal reklamaci a bylo mu SMSkou odpovezeno, ze obdobi pro ten bonus bylo uzavreno 21.10., tj. 3 dny pred koncem toho zuctovaciho obdobi.
sumarizace datumu:
zuctovaci obdobi 26.9.-24.10.
platba 21.10.
zuctovani platby 22.10.
cyklus pro pocitani premii byl pry uzavren 21.10.
Poradil jsem mu at zkusi napsat, ze to je v rozporu podminkami a ze pokud mu usly bonus nenahradi, tak at zkusi kontaktovat financniho arbitra.
Co si o tom myslite?
Jaky navrhujete postup?
EDIT:
Samozrejme, ze ten bonus by standardne spadl do nasledujiciho obdobi, ale tam by pak kvuli stropu limitu uz nemohl cerpat bonus za dalsi platby z toho nasledujiciho obdobi, takze fakticky by timto prisel o bonus z jednoho obdobi.
Proto je nutne ten usly bonus vymahat jinak nez jeho prevedenim do nasledujiciho obdobi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků