Kreditní karty Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Tomason87 2. 1. 2017 14:09

nedá se ta Sphere sehnat ještě k něčemu zdarma?
Tomason87
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Delitzsch 2. 1. 2017 14:24

Tomason87 píše:nedá se ta Sphere sehnat ještě k něčemu zdarma?

U RB už Sphere skončilo, ještě je u KK KB a zlaté DK Equa, ale ty se platí. Nevím o další bance, možná někdo ví. Existuje to i samostatně, kdysi jsem to měl k předplatnému HN.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod Smurfik 2. 1. 2017 14:28

Tomason87 píše:nedá se ta Sphere sehnat ještě k něčemu zdarma?

http://www.hudy.cz/hudypartner-program.html
Smurfik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod muf2muf 2. 1. 2017 21:56

drkarel píše:BTW se mi u bývalé karty Citi life, které doběhlo bezpoplatkové roční období a byla mezitím vyměněna za RB life, zřejmě po několika kolečkách povedlo vyreklamovat poplatek zpět na základě argumentace, že v ceníku je pro RB life uvedeno bezplatné vedení rok od aktivace karty. Tedy, jistě to nevím, žádné vyrozumění jsem nedostal, ale v položkách mám kladnou položku ve výši 3 poplatků s popiskem "poplatek".

Tohle se mě teď bude týkat taky; budu rád za info, jak kauza dopadla.
muf2muf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod treborit 2. 1. 2017 22:41

Me teda reklamaci prijmuli a resi ji, ale operatorka odpovedela:

Obecně však platí, že pokud čerpáte benefit „vedení karty zdarma“ (vrácení poplatku v prvních 12 měsících od aktivace Vaší původní kreditní karty, při provedení
alespoň 1 transakce kartou v daném zúčtovacím období), je příslušná část tohoto období převedena i na Vaší novou kreditní kartu Life.
Neplatí tedy od aktivace RB Life kreditní karty, ale poměrná část tohoto období byla převedena na RB Life platební kartu, dle https://www.rb.cz/attachments/PI/karty/ ... _karta.pdf
treborit
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 3. 1. 2017 07:11

muf2muf píše:Tohle se mě teď bude týkat taky; budu rád za info, jak kauza dopadla.

Momentální zaúčtované tři poplatky vrátili na kartový účet. Jen se obávám, že v poplatkování budou pokračovat, ale možná překvapí a nastavili nové roční období od doby přechodu. V brzké době to samé budu řešit u dalších dvou karet, což jsem už ani nepočítal, protože jsem měl za dané, že s novým rokem osekají prémie.

-- 3. 1. 2017 08:16 --

treborit: Ale samozřejmě, tak to mysleli (a dokonce to mají i někde napsané (někde jsem na to poté narazil), což nebyli schopni ani dohledat), ale podle ceníku to jednoznačné není. První kolo proběhlo v tomto duchu - nejprve to napsala infolinka, poté reklamační, v druhém kole to infolinka zopakovala, reakci reklamačního nemám, ale poplatky byly zjevně vráceny. Já to reklamuji víceméně ze sportu, RB mě neuvěřitelně sštve tím, že nejsou ani schopni řádně nadefinovat podmínky, ani je vysvětlit na infolince (co pracovník, to jiná odpověď), ani řádně reagovat na reklamaci - často zkoušejí úplné nesmysly.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod treborit 3. 1. 2017 10:58

Diky moc za pomoc a odpoved, prave jsem po telefonu vyreklamoval zpetne 4 mesice vraceni poplatku a mam rok vedeni zdarma ...

Ozvali se mi primo z kartoveho oddeleni a s temi se uz dalo mluvit ....
treborit
Diskutér

Odeslat příspěvekod nikko 3. 1. 2017 12:45

Dotaz na poplatky za SMS info (info o aktuálně provedené platbě kartou):
Služba SMS info byla pro převedené City klienty zdarma do 31.12.2016. Je nutno tuto službu nějak zrušit, když ji od ledna nechci ?
Děkuji :-)
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod franko_cz 3. 1. 2017 12:57

SMS info po novém roce mi přestaly chodit, nic jsem neodhlašoval ani neklikal v infomailu na to, že mám o další zasílání zájem.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod osobne2 3. 1. 2017 23:02

Tak to by byla dobra zprava, konecne konec SMS spamu.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod MirekM. 4. 1. 2017 06:55

Jaký spam, alespoň jsem měl přehled, v kterém obchodu je právě manželka zašitá. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod tomik_m 4. 1. 2017 13:50

tomik_m
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod osobne2 4. 1. 2017 14:53

No rekl to docela jasne, akorat nerekl o kolik konkretne snizi bonusy, zda to bude na uroven RB Deluxe nebo RB Style a od kdy.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod xls 4. 1. 2017 14:59

Za mlžení má ode mě jedničku. Vzhledem ke zkušenostem se službami Rb mám v budoucnosti jasno už dávno. Nemyslím, že by tu agónii prodlužovali na měsíce, spíš čekám to je otázka týdnů, takže to bude spíš lež než mlžení.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod radecekh 4. 1. 2017 15:21

Já mám z toho přesně opačný pocit, tedy, že nevědí, jak dál a bonus ještě pár měsíců vydrží. Chtějí nás nejdříve nalákat na další jejich služby, tak bych se ani nedivil nějaké podmínce, třeba, že když si u nich založíme účet, budeme mít kreditku ještě půl roku s bonusem, případně by je mohlo napadnout, že bonus dostanou jen ti, co nesplatí celou částku dluhu atd.
radecekh
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka