Kreditní karty Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod A1rh- 12. 7. 2023 16:44

musel bych zjistit, ale předpokládám, že jen těch 27k
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod tmx643 12. 7. 2023 16:49

Výběr hotovosti (mimo Cash Back): 3,5 % z vybírané částky, min. 89 Kč

To je takový ten poplatek typu "tohle vážně nedělej". No on to udělal. Každopádně to, co platí, je poplatek za výběr kartou z bankomatu, ne úrok. Takže nejde o žádnou lichvu...
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 12. 7. 2023 16:54

Za chyby se bohužel platí :roll: Příště už takovou chybu určitě neudělá ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod dalich 12. 7. 2023 21:45

Kdo kdy neudělal u kreditky "chybu", není správný uživatel finančních produktů. I já, finguru :mrgreen: , jsem už platil poplatkové výpalné, ať už kvůli chybě, nebo proto, že jsem byl v nouzi a musel v dané situaci akceptovat předem známé poplatky a úroky. Inu, to je život, ale banky kvůli tomu svině ani lichváři nejsou. Někdy vyhrajeme my, klienti, někdy ony :-) (Mne to stálo u RB už přes deset tisíc, au. Ale jo, měli na to nárok.)
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Zedna1 12. 7. 2023 23:18

Jiste chyby se deji asi kazdemu, ale myslim ze toto je jiny pripad.

Pokud nekdo vybere kreditkou hotovost z bankomatu a pak se ocividne divi poplatkum/urokum, pak myslim, ze kreditka neni produkt vhodny pro takoveho cloveka.

Ja bych mu doporucil kreditku splatit/zrusit a zadnou jinou kreditku si neporizovat.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hyper9 12. 7. 2023 23:20

Proč taková přísnost? Každý jistě občas udělá nějakou chybu a pár vteřin poté si to uvědomí...
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 12. 7. 2023 23:58

Ale o tom prece pisu, on si svuj "omyl" neuvedomil a naopak jeste s odstupem dnu (ne sekund) pise udiveny dotaz na foru ...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod drkarel 13. 7. 2023 06:31

Jak píše Zedna, chybu si evidentně neuvědomil. Na druhou stranu, mě třeba ten poplatek za výběr hodně překvapil. Počítal bych s nějakým normálním poplatkem (cca 100,-) a úrokem. Takže spíš autorovi děkuji za informaci. Jak píše dalich, dovedu si představit, že se člověk někdy dostane do situace, že nemá jinou možnost, než použít produkt s poplatkem/úrokem. Popisovaná situace ale nevypadá jako "nouze".
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod xls 13. 7. 2023 06:43

Rb je těmahle špekama prolezlá. Mně svýho času strhli cca 400,- Kč za obnovu neembosovaný karty k podnikatelskému účtu, za jehož balíček jsem si platil. Tak jsem tam promptně všechno zrušil.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod A1rh- 17. 7. 2023 16:15

Zedna1 píše:Ale o tom prece pisu, on si svuj "omyl" neuvedomil a naopak jeste s odstupem dnu (ne sekund) pise udiveny dotaz na foru ...

ne, on si to uvědomil hned, proto hned splatil a nikde na fóru si nestěžoval. Příspěvek jsem napsal já, jen jako takovou cizí zkušenost a připomínku zač je toho loket. Ani jsem nestudoval podmínky RB pro KK a nevěděl jestli to byl úrok, nebo prostě poplatek.
KK ten člověk používá desetiletí, ale holt se utnul.

-- 17. 7. 2023 17:17 --

drkarel píše:... Na druhou stranu, mě třeba ten poplatek za výběr hodně překvapil. Počítal bych s nějakým normálním poplatkem (cca 100,-) a úrokem. Takže spíš autorovi děkuji za informaci. ...

tak nějak to bylo myšleno
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod cz01 15. 12. 2023 15:27

Ahoj, rychlý dotaz umožňuje RB kk přebýt a zaplatit výšší částku, než je úvěrový limit? KK Deluxe mám na 30k a potřeboval bych zaplatit 40k přebytím, díky
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 15. 12. 2023 19:22

Ano umožňuje (vyzkoušeno to mám s kreditkou RB Mall).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod cz01 15. 12. 2023 20:16

Je to tak, dnes ověřeno, díky
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mrhule 18. 12. 2023 22:02

Dobití tankarty od Benziny je při platbě mall kk s bonusem 2 % nebo to mají ve vyjimkach? Děkuji za info
mrhule
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mojmax 19. 12. 2023 13:23

Osobně jsem nezkoušel, ale nevidím důvod, proč by to mělo být ve výjimkách, z této platby by měl bonus být.
mojmax
Diskutér

Předchozí stránka