letištní salónky

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PULPANM 16. 5. 2025 13:10

Tak nakonec vyhrál Erste Premier, kupodivu tu je teď poloprázdno.

No já právě vloni v jednom salonku byl, nebyl to ale Erste, a nic moc, děsně narváno, ve 22 nás vyhodili neb končili, žádné teplé jídlo.
Třeba je na tom Erste lépe.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod ROlda78 2. 6. 2025 18:18

Dostanu se do MC salonku (T1 PRG) zdarma s MC Debit Premium k TOP účtu UCB?
Pokud ne, tak použiju jinou kartu (MC Gold od RB). Ještě obecnější dotaz, když do stejného salonku jdu s MC kartou (MasterCard vstup, ne lounge key) je třeba někde zadávat PIN karty?
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 2. 6. 2025 18:54

To bych se taky přidal k otázce neb mne T1 čeká v září
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod brumak 2. 6. 2025 19:10

nezadává, dáš jim kartu, a ukážeš boarding pass, toť vše (RB Gold)
brumak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod samfuksa 3. 6. 2025 10:00

Stačí dát kartu + boarding pass, k tomu bych jen doplnil že je fajn ho mít vytištený. Dávají na to pak FAST TRACK samolepku pro rychlejší průchod na security, to je rozdíl oproti salonku na T2, tam šlo mít i digitální BP a dostal jsem lísteček na FAST TRACK.
samfuksa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mate59 3. 6. 2025 17:34

Od minulého týdne novinka v salonku Brno.Už si nevybíráte věci v bufetu,ale je samoobsluha přímo v salonku.Pivo,nealko v plechovce, džbán s 2 druhy džusů,bagety, obložené chlebíčky,donut a bábovka a nějaké sušenky.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 4. 6. 2025 20:09

Co me teda neskutecne krka, ze na kazdou kartu se vstupy musi mit clovek jako magor dalsi a dalsi registrace u LoungeKey (nebo ty karty nosit u sebe a nejak si na ne poznacovat, ktere uz jsou vycerpane z hlediska vstupu a ktere ne :mrgreen: )

mate59: dobra zprava! Nahodou nejake aktualni fotky nemas? Jeste to porad vypada jak v cekarne ordinace? :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod mate59 4. 6. 2025 21:46

Fotky nemám, stále jako v čekárně,jen u dveří hned stolek s čtečkou karet,za ním kãvovar a vitrínka s jídlem a nápoji.Dávaji i víno,na požádání přinesou.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod Alpha8520 5. 6. 2025 14:05

A v Brně jde taky čerpat vstup třeba na RB Gold kartu?
Alpha8520
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tmx643 5. 6. 2025 14:44

Jo, v Brně je salonek, který je v LK. Vypadá na fotkách trochu jako prodejna nábytku v roce 1993.
https://airport.mastercard.com/en/loung ... gecode=BRQ
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 5. 6. 2025 15:45

Da se dostat do letistnich salonku bez letenky? Nikam neletam a letadel se bojim.
:D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Suky. 5. 6. 2025 18:27

To je poznat - letenku nepotřebuješ...
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mate59 5. 6. 2025 22:14

V Brne chce letenku.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 6. 2025 05:46

Letenku nechtějí v žádném salónku.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 6. 6. 2025 07:15

Dobrý, nebudeme si hrát se slovíčky. Nechtějí letenku, ale boarding pas, což je vlastně "přísnější". Hodně lidí to ale není schopno rozlišit.

Zjednodušeně řečeno - bez zakoupené letenky se do salonku nedostaneš. Ale ani s letenkou, pokud si nevytiskneš palubní vstupenku.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka