letištní salónky

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod STSCHvojkoviceBrod 10. 5. 2024 14:40

Ahoj, když mám vyčerpané vstupy na Loungekey přes ČSOB, kdo další má nejvýhodnější podmínky? Ideálně abych na to nemusel zakládat další kreditku. Dva vstupy navíc by mi stačily.
STSCHvojkoviceBrod
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 10. 5. 2024 14:52

RB Lounge Key od 1. května rozdává ke zlaté debetce k Exkluzivnímu účtu prakticky komukoliv: https://www.rb.cz/osobni/ucty/bezne-uct ... zivni-ucet
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod STSCHvojkoviceBrod 10. 5. 2024 15:37

Díky za tip. Musíš si požádat, nebo to nabídnou sami?
STSCHvojkoviceBrod
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 10. 5. 2024 15:57

O Exkluzivní účet se zlatou kartou musíš požádat. Případně na něj automaticky převádí klienty, kteří mají Premiový účet.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod STSCHvojkoviceBrod 10. 5. 2024 20:10

To ano, ale myslím k té zlaté debetce k Exkluzivnímu kontu to dostanu automaticky?
STSCHvojkoviceBrod
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod saabik 10. 5. 2024 20:18

Ano, 4 vstupy zdarma ročně.
https://www.loungekey.com/en/rbcz
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod STSCHvojkoviceBrod 10. 5. 2024 20:26

Ok, zmátlo mě tady poplatek 149 za vedení, tak jsem nevěděl, jestli je to ta stejná
https://www.rb.cz/osobni/ucty/sluzby-k- ... lata-karta
STSCHvojkoviceBrod
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 10. 5. 2024 21:34

V rámci Exkluzivního účtu https://www.rb.cz/osobni/ucty/bezne-uct ... zivni-ucet jsou dvě zlaté debetní karty ZDARMA.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Lafayette16 16. 5. 2024 14:26

DragonPass aktualizoval aplikaci a poté mi ukazuje "Your membership has expired" a samozřejmě nula zbývajících vstupů na letošní rok.
Stalo se to někomu taky?

-- 16. 5. 2024 16:40 --

Tak to vypadá, že DragonPass skončil úplně...
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod jenda_s 16. 5. 2024 14:59

je možné mít v aplikaci loungekey více karet, např. erste premier (8 vstupů) a RB Exclusive (4 vstupy)?
Díky
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod goropes 16. 5. 2024 15:10

nelze.
buďto využít nějaké klonování aplikace/duální app/paralelní prostor - pokud to váš mobil umí
nebo nutno odhlásit a znovu přihlásit a pro každou kartu mít samostatný účet.

nicméně karta v appce není nutná, většina salonků stejně vyžaduje předložení fyzické karty, a informace o návštěvách jsou v aplikaci často propsané špatně nebo s velkým zpožděním
= je to skoro k ničemu.

sám apku používám jen pro dohledání informací o saloncích
goropes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stepano 16. 5. 2024 15:25

To já appku používám i na vygenerování QR kódu ke vstupu. Ještě se mi nestalo, že by mi ji odmítli oskenovat a trvali na fyzické kartě. Jinak teda taky mám 2 LK účty a bohužel se musím odhlásit/přihlásit když chci změnit přepnout mezi kartami.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lafayette16 16. 5. 2024 15:30

Mám QR kód uložený ve fotkách a v salonku ukazuju ten kód, nespouštím aplikaci.

Ten DragonPass už je OK.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod stepano 17. 5. 2024 11:03

Já žil v domnění, že ty QR kódy jsou generované dynamicky s omezenou platností třeba 1 hodinu. Pokud jsou statické, tak tohle s tím screenshotem je dobrý workaround, ale na druhou stranu když ti ten QR kód někde unikne, tak se ti tam na ten tvůj kod dostane kdokoli kdykoli :-/ .
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 17. 5. 2024 11:18

stepano píše:To já appku používám i na vygenerování QR kódu ke vstupu. Ještě se mi nestalo, že by mi ji odmítli oskenovat a trvali na fyzické kartě.

V aplikaci je uvedeno, jestli salonek akceptuje QR kód nebo ne
Screenshot_20240517-121521.png

-- 17. 5. 2024 12:19 --

stepano píše:Já žil v domnění, že ty QR kódy jsou generované dynamicky s omezenou platností třeba 1 hodinu. Pokud jsou statické, tak tohle s tím screenshotem je dobrý workaround, ale na druhou stranu když ti ten QR kód někde unikne, tak se ti tam na ten tvůj kod dostane kdokoli kdykoli :-/ .

Obsluha by měla kontrolovat jméno na kartě (i té virtuální) s letenkou
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka