letištní salónky

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tmx643 3. 7. 2024 10:13

500 Kč za kus (téměř jistě), standardní cena je totiž 1020 Kč.
A ano, LK neberou.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod bufalobil1 3. 7. 2024 10:28

Zajímavé je že mi VISA Gold debit ukazuje v aplikaci Loungekey neomezeny vstup pro mě i pro hosty :)
kreditka od ČSOB premium mi ukazovala 4xvstupy už bohužel vyčerpáno
a karta od Erste premier mi v aplikaci neukazuje žádné vstupy jen v Georgi

-- 3. 7. 2024 11:29 --

tmx643 píše:500 Kč za kus (téměř jistě), standardní cena je totiž 1020 Kč.
A ano, LK neberou.

Taky si myslím. Takže jedině Erste RB není na FastTrack plnohodnotná náhrada.

-- 3. 7. 2024 11:30 --

Když tedy letím s rodinou.

-- 3. 7. 2024 11:31 --

A nevíš existuje nějaká jiná karta s volným vstupem kterou berou? A nebo obráceně je možné čerpat volne vstupy s kartou od RB a nebo ČSOB do salonku Erste premier s tím že vás tam i odbaví?
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tulum 3. 7. 2024 11:39

Dnešní zkušenost - salonek na T2 v Praze kolem 10:00 dopo.Hnaly se k němu doslova davy s tím, že u vstupu už předsunutá cedule, kde stála i značně podrážděná zaměstnankyně a do éteru opakovaně hlásila, že salónek přijímá pouze erste nebo business zákazníky.Žádná čekací fronta a včera prý nepřijímali přes LK či DP nikoho celý den.Zamířili jsme proto do Pilsner Urquell Original Restaurant na LK a velká spokojenost.Zaměstnanci moc fajn a rozpočet za nás tři (dohromady 1650 Kč) se nedal ani utratit. Ještě jsme si s sebou brali sendviče do letadla.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bufalobil1 3. 7. 2024 12:00

Dobrý vědět.A odbavili tě alespoň? Jde mi hlavně o to odbaveni aby se dostali kufry do letadla. Rekl nych ze by mohli mit vyssi prioritu pres jakoby vip odpaveni.
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tulum 3. 7. 2024 12:16

My měli jen kabinové batohy, kufry jsou v dnešní době akorát obtíž navíc:)
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 3. 7. 2024 12:36

@TULUM
Přesně tak, po zkušenosti se salónky chodíme vždy do Pilsner Urquel, LK odečte vstup CZK 550/osoba a to naprosto stačí na svíčkovou/guláš a pivo a zákusek na každého
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod curvecardik3 3. 7. 2024 13:04

Kde jsou napsaná pravidla pro použití Lounge Key v Pilsner Urquell Original Restaurant na T2? Když mám 2 volné vstupy v LK, tak mohu utratit 550 Kč v Pilsner Urquell Original Restaurant a bude to zdarma?
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tmx643 3. 7. 2024 13:59

bufalobil1 píše:Dobrý vědět.A odbavili tě alespoň? Jde mi hlavně o to odbaveni aby se dostali kufry do letadla. Rekl nych ze by mohli mit vyssi prioritu pres jakoby vip odpaveni.

Odbavení nijak se salonkem nesouvisí. Pražské letiště nabízí služby privat checkin k FastTrack lounge (za asi dvojku na osobu), případně za 5500 Kč vip service, kdy tě i odvezou autem k letadlu.

Pro FastTrack lounge a Erste salonek na karty Erste je separátní bezpečnostní kontrola, ale ne odbavení.

https://www.prg.aero/private-check-in-service

https://www.prg.aero/vip-service-club-continental
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod bufalobil1 3. 7. 2024 15:06

jasně, měl jsem pocit, že je tam možné i odbavení tak nic
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tulum 3. 7. 2024 15:12

curvecardik3 píše:Kde jsou napsaná pravidla pro použití Lounge Key v Pilsner Urquell Original Restaurant na T2? Když mám 2 volné vstupy v LK, tak mohu utratit 550 Kč v Pilsner Urquell Original Restaurant a bude to zdarma?

Přesně tak. V tvém případě budeš mít na útratu 1100 Kč pro dva.My nevyčerpali 10Kč.Pivko tam mají moc dobré a hlavně ho umějí načepovat.Přesný popis/pravidla najdeš v apce LK.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 3. 7. 2024 16:00

Podmínky jak k salonkům tak k restauracím jsou v aplikaci LK.
Přílohy
Obrázek WhatsApp, 2024-07-03 v 16.59.33_65758fbd.jpg
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 3. 7. 2024 19:50

Jestli jsem si to správně přelouskal, tak když do pilsner přijdeme tři společně, tak to automaticky vezme tři vstupy LK? Nebo třeba jde, že přideme tři, dáme si třeba jen "tři kafe" a já za všechny "zaplatím" jedním LK vstupem? A že použijeme LK se musí hlásit nějak dopředu nebo až si něco vybereme, spočítáme a stačí říct až při placení? A bere to rovnou jen volné vstupy z LK, za kartu jako takovou žádná sleva není (KK premium csob)?
HonzaLBC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 3. 7. 2024 20:05

Nevím jestli oficiálně, ale neoficiálně lze konzumačku "sdílet", tj. dát si 3 piva a zaplatit jedním vstupem. Určitě bych to řešil předem, dohodnout se na podmínkách :).

Slevu má Dragon Pass (např KB), ale 20 % sleva z letištních cen, má to k něčemu smysl?

-- 3. 7. 2024 21:06 --

Přílohy
Screenshot_20240703-210317.png
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 3. 7. 2024 20:40

Jasný, tak se na to raději dopředu zeptám, díky. Slevu jsem myslel spíš něco jako tu slevu 550 pro jednoho přímo na kartu misto vstupu do salonku (bez odečtu volného vstupu LK) jako je ten volný vstup do salonku pro držitele karty, ale to už by bylo asi moc :-D
HonzaLBC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lafayette16 4. 7. 2024 07:46

Úplně bez problémů - byli jsme tam 4, dali si nějaké pití a "platil" jsem jedním vstupem PriorityPass.
Lafayette16
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka