letištní salónky

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Suky. 6. 6. 2025 07:26

To občas bývá pěkný zádrhel - slovutné aerolinky (letos KLM, Air France, Flying Emirates) někdy neumožní online Check-in (nebo jen vytisknou potvrzení - check-in-confirmation), Self check-in ti také nepomůže a pak jsem třeba musel v Phnompenh čekat 2 hodiny, než otevřou přepážky, aby mi vytiskli Boarding pas a já se konečně mohl řádně zawhiskeyovat na dlouhý let >:-(
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 6. 6. 2025 09:01

PatrikChrz píše:Dobrý, nebudeme si hrát se slovíčky. Nechtějí letenku, ale boarding pas, což je vlastně "přísnější". Hodně lidí to ale není schopno rozlišit.

Zjednodušeně řečeno - bez zakoupené letenky se do salonku nedostaneš. Ale ani s letenkou, pokud si nevytiskneš palubní vstupenku.

Dik.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod xls 6. 6. 2025 13:38

Ono ožrat se jde i poměrně rychle. Jsem zvědavej, až někde v salónku klimbnu a uletí mi to. Kamarádovi se takhle pár piv v Istanbulu moc nevyplatilo, letadlo sice ještě neodletělo, ale na gate ho nepustili a nová letenka do BKK ho pak stála skoro 30 tisíc. Proto se do tvrdého nepouštím a vystačím si s vínem.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod petr_xxx 4. 7. 2025 13:22

Zdravím, má někdo zkušenost s letištním salonkem na letišti Herakleion na Krétě? Na stránkách letiště jsem našel salonek Filoxenia Lounge pro lety v rámci Schengenu. Budeme tři dospělí. Projdeme všichni na mojí kartu World Elite od ČSOB?
petr_xxx
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mate59 4. 7. 2025 17:49

Byl jsem v něm kdysi a žádná sláva to nebyla.Na kartu projdete,jsou 4 vstupy na LK.
mate59
Diskutér

Předchozí stránka