letištní salónky

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod paolo.u232 10. 9. 2024 21:10

AYT zkusenost mam, byl jsem tam ale velmi brzy rano. Vstup na Loungekey. Standartni, nic specialniho necekej, wifi heslo napsali na papirek a vzal jsem si tam nejaky ledovy caj i do letadla, Antalya letiste je silene predrazena s jidlem a napoji
paolo.u232
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 30. 9. 2024 15:52

Tak jsem poprvé využil Fast track salónek v Praze na T2. Prostředí hezké, nabídku občerstvení jsem čekal lepší, pečivo bylo dost tvrdé. Bylo to někdy po 15 h odpoledne, odlet jsme měli v 17 h. Asi nejlepší je na tom ta RTG kontrola hned vedle a zkratka do terminálu. Zadarmo dobrý, ale víc řekněme 300 za osobu bych za to určitě nedal.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod paolo.u232 30. 9. 2024 19:46

Mám stejnou zkušenost jako Myspulin, na VISA gold Raiffeisenbank. Byl jsem před polednem, dál nějaký housky a polívku, pak když jsem odcházel dovezli teplý obědy s rejzi a ty vypadaly super. Plus pivko a becher. Málo lidí, rychlý Fast track... Proč to nevyuzit...
paolo.u232
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod single 7. 10. 2024 07:41

Housky tvrdý i ráno :-( Nabídka celkem tak nějak průměrná, ale gut. Největší plus je málo lidí a soukromá security. Neomezeně vstupů dobrý, ale host za peníze. Když jedu s někým kdo nemá kartu, tak jdeme holt vedle do Erste.
single
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod uphoun 12. 10. 2024 11:50

ROlda78 píše:Ahoj, zkušenost se salonkem v Antalya (TUR) a možnosti vstupu?

Salonek fajn (CIP Lounge na T2), vstup pres LK (CSOB). Sel jsem se zenou a detma (5 a 2 roky). Obsluha rekla, ze mi vezme 2 vstupy z LK, nakonec vzal tri, coz ale myslim odpovida podminkam vstupu. Klidny, celkem i cisty a v pohode vyber piti/snacky. Schovali jsme se tam pred tim humbukem uvnitr terminalu (odlet domu ve stredu vecer). Je tam i kurarna. Pristup na Wifi pres letistni automat, ktery je uvnitr.
uphoun
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tobradex 24. 10. 2024 18:29

Dobrý den,

je možné ve Vienna Lounge vstoupit bezplatně s WE kartou a zároveň vzít 2 hosty na lounge key?

Děkuji
tobradex
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mate59 25. 10. 2024 16:41

Myslím, že ano,odečte naráz 4 vstupy,na recepci ti to poví.
Oprava : Pokud bude sám a 2 hosté, budou to vstupy 3.Ve Vídni vstup zdarma není, jen na LK:
Naposledy upravil mate59 dne 25. 10. 2024 19:02, celkově upraveno 1
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod tobradex 25. 10. 2024 17:07

Proc 4 vstupy? A vstup zdarma na WE kartu a hosti na lounge key nejde?
tobradex
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod noi2 25. 10. 2024 22:35

tobradex píše:Dobrý den,
je možné ve Vienna Lounge vstoupit bezplatně s WE kartou a zároveň vzít 2 hosty na lounge key?
Děkuji
Mělo by to jít. Dokonce, když jsem tam byl posledně a ukázal ČSOB WE i Infinite od Erste, tak nás tam pustil 2 bez vstupů. Na Infinite od ČSOB máš taky myslím 2 vstupy ročně zadarmo, třeba tě to nechají také zkombinovat.
Teda byl tam zrovna Čech na recepci ale mělo by to jim být jedno, zaplaceno dostanou tak i tak.
noi2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ROlda78 8. 11. 2024 09:42

Po rekonstrukci (duben 2025) bude mit MC salonek PRG-T1 kapacitu o 100 sedících vyšší než nyní. Od 21.11. salónek v nahr. prostorách (např. vedle rest. Runway).
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 17. 11. 2024 16:34

Pro cestovatele zkušenost ze salónku v Pekingu (ani nevím, jak se jmenuje, ale je tady v terminálu Hainan Airlines jediný kromě China Airlines). Vstup na loungekey, wifi (nějaké divné přihlášení, na mobilu mi to nešlo), na PC se podařilo včetně VPN do Prahy, takže funguje všechno. Je to dost velké, křesílka stolečky, z jídla vegetariánské knedlíky, dýňová polévka, vajíčkový sendvič, něco ze sladkého pečiva, káva z automatu, nějaké sušenky, nudle, rýže. 1 láhev šampaňského, softdrinky, něco málo tvrdého. Takže v podstatě z jídla nic, pití jakž takž, zadarmo dobrý, platit za to je nesmysl. Jinak Hainan Airlines poprvé na naposledy, radši si zaplatím něco normálního.

Miracle Lounge v Bangkoku Suvarnabhumi u křídla E - mnohem příjemnější, na výběr 3 teplá jídla, sladké i slané pečivo, zmrzlina, víno a asi 15 druhů tvrdého + další obvyklé věci. Tam chodím vždycky.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod bubocz 29. 12. 2024 12:30

Ahoj,

Máte někdo prosím zkušenost se salonky v Zurichu, Torontu a Santiagu?

Díky
bubocz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Panchy 29. 12. 2024 18:47

Primeclass Lounge v ZRH v lednu 2024, byl jsem tam celé 3 hodiny, nějak hrotili dodržení času, výběr jídla už nic moc asi vzhledem k blížící se zavíračce 22:30, odcházeli jsme skoro poslední, zase než sedět někde v hale kde myslím byla wifi jen na 1h to za jeden LK vstup stálo
Panchy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod HNF-01 31. 12. 2024 09:31

V ZRH mě v listopadu ani do jednoho salonku na Dragon nepustili, měli plno. Všední den odpoledne.
HNF-01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stepano 31. 12. 2024 18:14

bubocz píše:Ahoj,

Máte někdo prosím zkušenost se salonky v Zurichu, Torontu a Santiagu?

Díky

Byl jsem ve všech, co potřebuješ vědět? Pokud se bavíme o salonkách, kde berou LoungeKey, tak:
- v Zurichu mám zkušenosti jen s těma co jsou na Schengen terminálu - jsou 2 (tuším Marhaba a Aspire), oba horší průměr
- v Torontu (YYZ) je skvělý salonek Plaza Lounge na T1 s chutným a teplým jídlem
- v Santiagu (SCL) na International terminálu tě nepustí na LK pokud zároveň neletíš s aerolinkou patřící do SkyTeam, zkoušel jsem je ukecat, ale nepustili mě. Pokud letíš z Domestic terminálu v rámci Chile tak salónků je tam hafo (byl jsem v Andes lounge a byl OK, s teplým jídlem ke snídani)
stepano
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka