MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod DirtyKing 30. 11. 2018 16:35

Bylo tam uvedeno do 30 dnů po ukončení akce.
HP Z2 G9 Intel Core i9 13900k, Nvidia RTX A4000 16GB, 64 GB DDR5, 2 TB SSD
Apple MacBook Air 13,6" M2, 16GB RAM, 1TB SSD
iMac 24" 16GB RAM, 1TB SSD
iPad Pro 11" 512 GB
iPhone 15 Pro Max 1TB Natural Titanium
Apple Watch Ultra
DirtyKing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod audiobullys 30. 11. 2018 17:50

platba 25.11.
1000 Kč připsali 4.12.
tak uvidíme letos
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod audiobullys 2. 12. 2018 13:51

Tak vcera bonus připsán. Nevím kdy, ale dneska v neděli se tam zobrazuje.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod fremantle 2. 12. 2018 22:18

Podle podmínek by to mělo být připisované do měsíce, ze zkušenosti je to ale pořád na začátku následujícího měsíce po skončení akce s tím, že datum zaúčtování je vždy prvního. Podzimní akce nyní nedopadla vůbec špatně, cashback 2464,20 Kč ze zaplacených 14206 Kč - to vychází na 17,35 % (část obratu hrazena kreditkou s 5 % vratkou) - vtipné je, že v popisu transakce na běžných účtech je uvedena pořád "vánoční odměna" - u vratky z 1. dubna jsem tam měl zobrazeno totéž...
Obrázek
Obrázek
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod MrMysakovich 3. 12. 2018 18:55

Menton píše:
MrMysakovich píše:Kdyby někdo chtěl promo kód na založení účtu:

9002433447

Zdravim kolego pouzil jsem tvuj promo kod. Tak cekam ze mi posles na kafe v Mentonu.

Ó děkuji, doufám, že obdržíte taky 1500kč vstupní bonus :-)
MrMysakovich
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DirtyKing 4. 12. 2018 19:46

Přítelkyně si minulý týden přes můj promo založila přes appku účet. Pak tam poslala aktivační platbu 5Kč. Po připsání se nic nedělo, pouze hláška "Na Vašem účtu pracujeme ...". Tak volala na infolinku a tam jí řekli, že musí dokončit aktivaci na pobočce. Dnes byla na pobočce. V systému nic nebylo vidět, tak bankéřka volala na technickou podporu. Tam jí borec řekl, že došlo k technické chybě a účet jí musel být zrušen. Zkoušela tedy si ho teď založit znovu, ale nic, akorát vyskočí hláška, že jí nemůže být účet založen ... tak nevím. Přemýšlel jsem o převodu svého účtu k MMB, ale když to tak vidím, tak si asi nechám zajít chuť.
DirtyKing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod audiobullys 5. 12. 2018 01:50

furt to chce fotit xicht přes mobil ? musí se použít zadní kamera pro větší rozlišení s tou přední co nabídne jsou právě tydle problémy při založení, taky jsem to zažil .
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod pivinecek 5. 12. 2018 05:16

Ahoj, KK moneta, balicek cestovani a sport, nevite zda je odmena 5% za nakup v A3sport a Hervisu? To je hrozna loterie u nich. Diky
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod DirtyKing 5. 12. 2018 06:31

Jj, furt to chce. Ale třeba já se fotil za tmy, fotka úplná hrůza a prošlo mi to.
DirtyKing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drpatrik2 5. 12. 2018 15:03

Máte někdo zkušenost https://www.moneta.cz/pujcky-a-uvery/bu ... itni-karta Nabídka vypadá hodně zajímavě, akorát mně to při online žádosti po schválení napíše, že mám jít na pobočku podepsat smlouvu.. tak nevím, jestli to bude s těmi podminkami, co jsou při ONLINE. Nevíte, jestli vrací i z Revolutu apod?
drpatrik2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vklatil 5. 12. 2018 15:26

pivinecek píše:Ahoj, KK moneta, balicek cestovani a sport, nevite zda je odmena 5% za nakup v A3sport a Hervisu? To je hrozna loterie u nich. Diky

V Hervisu určitě vrací, párkrát jsem použil, A3sport osobně nezkoušeno, ale myslím, že taky jo.
vklatil
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kamziq 5. 12. 2018 15:26

drpatrik2 píše:Máte někdo zkušenost https://www.moneta.cz/pujcky-a-uvery/bu ... itni-karta Nabídka vypadá hodně zajímavě, akorát mně to při online žádosti po schválení napíše, že mám jít na pobočku podepsat smlouvu.. tak nevím, jestli to bude s těmi podminkami, co jsou při ONLINE. Nevíte, jestli vrací i z Revolutu apod?

Nemam, je to jen pro podnikatele. Nebo to jde ziskat i bez ICa?
Kamziq
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod noi2 5. 12. 2018 15:45

Je to Commercial karta, takže Revolut bude chtít při dobíjení poplatek (tuším, že 1%). Leda to protáhnout přes Curve.
noi2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 5. 12. 2018 16:11

odměny za revolut, CK a podobně u té podnikatelské monety nejsou, mám jí už od listopadu 2017, je to fakt jen na běžné nákupy + občasné moneta beneplus akce
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Kamziq 5. 12. 2018 17:25

Jakto? Patrik tu psal neco o tom, ze jeho znama na ni vydelava desitky tisic mesicne. Pres co by to tedy tocila? Pres postu?
Kamziq
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka