MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dala67 23. 3. 2021 22:03

0,25 SB i IB
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod A1rh- 23. 3. 2021 22:34

a aktivita na účtu za předchozí měsíc (+ 20 tis., 5 odchozích plateb, z toho 1 kartou) splněna nebo ne?
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod TnT2 23. 3. 2021 22:35

Převedený SÚ z Wüstenrotu 1 %, přišel na něj e-mail, staré SÚ Spoření 2 a Spoření 6 0,5 % (v únoru náhodou splněny podmínky).
Curve karta promo kód na £5: RG7YB | Bondster promo kód: 0539 | Mintos kód: 21GMHB | Portu na 3 měsíce zdarma? Stačí SZ.
TnT2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 23. 3. 2021 22:40

A1rh- píše:a aktivita na účtu za předchozí měsíc (+ 20 tis., 5 odchozích plateb, z toho 1 kartou) splněna nebo ne?

U mě aktivita nesplněna, účet skoro nepoužívám. Že by to s tím souviselo...
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod trinchin 23. 3. 2021 23:47

3x mail dneska, 3x spořák na 1% s Wečkem :) do 31.12.2021. Moneta hoooodně potěšila v této mizerné době. Škoda jen, že těch spořících účtů nemám více. Wuestenrot jsem měl, běžný účet jsem aktivně využíval.
trinchin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fc70 23. 3. 2021 23:56

Docela jsem zvědavý, proč tu akci dělají. Loni (a myslím i předloni) investorům prezentovali, jak vysoce úročené spořicí účty doběhnou a jak klientům na úrocích konečně nebudou platit tolik, a teď najednou akce tak moc nad ohlášené změny konkurence (i když, pravda, ne tak moc nad skutečnou nabídku konkurence), a se závazkem na tak dlouho. To potřebovali narychlo ke konci kvartálu vylepšit nějaké poměry v bilanci?

(A taky vzpomínám na úplně první SÚ Genius, který byl taky zaváděn s vyjímečně vysokým úrokem v hloubi krize. Je tam nějaká podobnost, nebo to vzniklo z úplně jiných důvodů? Asi se to nedovíme, leda by to opravdu bylo zásadní rozhodnutí a někdy někdo publikoval vzpomínky…)
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod drummond 24. 3. 2021 00:41

W jsem si zrušil sám, zjevně chyba, měl jsem se nechat převést do Monety. Nechtěl jsem to, jelikož jsem tam už 3 SU účty měl (Spoříto 2, 4 a 6) a převáddět tam daší dva z W mi přišlo trošku moc. Navíc již bylo známo, že úroková míra u Monety půjde dolů, tak namísto navyšování tamní bilance jsem SU naopak luxoval. No nic. Svítí mi tam 0,25%. Aktivně nepoužívám. Ale kdyby potřebovali navýšit bilanci, mail uvítám :)
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod maeth_u 24. 3. 2021 08:01

Já měl spořák Monety, po převodu z Wüst jsem získal druhý. Oboje jsem na začátku roku vybral na nulu a ten z Wüst zrušil. Teď mi "vylepšili" ten můj původní.
maeth_u
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 24. 3. 2021 08:22

taky mi přišla informace že do konce roku mám 1% do 300.tis.To je milé
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod OnderCZ 24. 3. 2021 09:14

Já mám dva spořící účty, u Wüst jsem nikdy nebyl a u jednoho spořícího mi nabídli 1% a u druhého mám nyní 0,5%. Využíval jsem aktivně ten, na kterém mám nyní 0,5%. Nabídku na 1% mi aktivovali na účtu, na kterém mi leželo asi 10 tisíc půl roku bez hnutí.
OnderCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod powery 24. 3. 2021 09:17

2x 0.25 % :hm
powery
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jenda_s 24. 3. 2021 09:23

naprosto stejné prd, 2x0,25%...
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drummond 24. 3. 2021 10:09

Selekce klientů pro tuto nabídku byla zjevně založena na nějakém náhodném algoritmu, když si tu pročítám reakce, nedává to vůbec smysl a nenechazím logiku v tom, kdo osloven byl a kdo nikoliv.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 24. 3. 2021 10:13

Stejně jako u ČSOB tam mám daleko víc peněz, investice a nabídka mi na lepší úrok nepřišla. V Monetě mám prd a nabídka dorazila. Je fakt, že jsem tam měl peněz dost z wust ale odlil jinam po pádu % tak možná proto
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod A1rh- 24. 3. 2021 10:25

takže info z infolinky je (chtěl jsem si tu citaci přesně nahrát, ale bohužel jsem si neuvědomil, že se sluchátky se nic nenahraje :-(

Akce je pro vytipované klienty Wustenrot, kteří mají i ING (!!), mají u Monety SU a v nedávné době převedli větší prostředky pryč z Monety.
Tak nějak to tam bylo. Na to ING jsem se ptal dvakrát, jestli se nějak nespletla.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka