S474N píše:Kecinzer mi napsal to, co se tu psalo par stranek nazad a co je nefunkcni.
To ale není na 3 kliknutí, jak psal vpe.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
S474N píše:Kecinzer mi napsal to, co se tu psalo par stranek nazad a co je nefunkcni.
MirekM. píše:Dotazoval jsem se na infolince, do kdy musí přijít peníze na SÚ, aby se ještě ten den úročily.
Odpověď mě zmrazila: počítají se na SÚ úroky z nejnižšího zůstatku v daném dni.
Tedy zřídíte si SÚ, máte na něm zůstatek 0 Kč, pošlete si na něj peníze, ale nejnižší zůstatek je v tomto dni 0 Kč, tedy úrok v tento den bude 0 Kč a zaslané peníze se budou úročit až následující den. Jinými slovy zaslané peníze na SÚ se budou vždy úročit až následující den, pokud nějaké peníze v den zaslání na SÚ nebudete ze SÚ odsouvat jinam.
Když jsme převáděli peníze ze SÚ E na SÚ extra, byly v Monetě dle popisu úročení z Infolinky také jeden den bez úročení.
Pokud jsou informace z infolinky pravdivé, byl by to dobrý o j e b.
obbr píše:zichovec píše:@ obbr
Proč by to nešlo. Pokud kontrolují v jedné bance vklad k výpočtu úroků ve 20:00 a ve druhé ve 23:59, tak při použití okamžité platby z první banky do druhé získáváš úročení na obou účtech.
No právě. A to si myslíš, že by ČNB nechala jen tak? Pokud by to opravdu takto fungovalo, tak by to každý před spaním převedl okamžitou platbou z Monety jinam a měl by vyděláno a takto druhý den znovu.
Je to divné. Tam musí být nějaká pojistka.
vpe píše:Kdo chce vědět jak na to, tak napište kecinzerovi soukromou zpravu, už ví jak na to, asi není taktické to tady vyzvonit, protože by to možná rychle zrušili…
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků