od fajfka1 5. 3. 2024 09:00
Zdravím. Já mám s eDisponentem jiný problém v SB.
Jsem eDisponentem účtu maminky seniorky, která má jen IB, nikoli SB (vysoký věk, nedotykový telefon..), ale přesto se mi při přihlášení do SB objevuje nutnost výběru účtu, ke kterému se chci přihlásit, což je zdržující a neskutečně otravné - v případě kdy ten účet eDisponenta stejně po jeho výběru napíše akorát hlášku "Nepovolený přístup. Je nám líto, ale do profilu můžete přistupovat pouze přes Internet Banku. Požádejte majitele o přístup do Smart Banky, nebo využijte Internet Banku."
To byl proboha takový problém při návrhu funkcí do aktualizace Smart banky, nebo při její testování zohlednit takovouto možnost, a v případě účtu, který NEMÁ aktivován přístup via SB tento účet/profil nezobrazovat? Nebo ať do aplikace Moneta nechá programátory doplnit možnost, aby si každý uživatel nastavil "preferovaný" účet/profil, ke kterému se má SB přihlásit by default a někde stranou možnost přepnout se na ten druhý/třetí účet. Ostatně podobná možnost je už v Nastavení hned nahoře, tedy "Přepnout nebo přidat nový profil", ale tato možnost funguje zřejmě jen když je v SB vytvořeno více profilů, ale NIKOLI pro možnost, když pod jedním profilem má uživatel více účtů. Kdyby v této nabídce byla možnost výběru jako primárního nejen profilu ale také i primárního účtu pro automatické přihlášení k preferovanému účtu a možnost v tomto místě přepnout na účet druhý/další, asi by zcela postačovalo.
Chápu, že v případě, kdy někdo v SB ovládá třeba svůj jak osobní, tak podnikatelský účet a leze na střídačku do obou, tak je tato nutnost výběru ještě před zobrazením přehledu konkrétního účtu zřejmě užitečná, ale v případě mém je to velmi ku zlosti. Mě stačí, že na výběr mezi svým účtem a eDisponentem k účtu maminky si mohu vybrat při přihlašování do IB, v SB bych rád měl možnost si dopředu zvolit ke kterému účtu se aplikace "přihlásí rovnou". Kdo by takovou možnost nevyužil, by si klidně mohl nechat stávající stav s možností výběru účtu při přihlašování.
Samozřejmě jsem tuto nespokojenst vyjádřil jak v recenzi na Google Play, tak v telefonátu s Call Centrem, tak i písemnou komunikací se Zákaznickou podporou, kde mi sice odpověděli:
"Děkujeme za Vaši podrobnou zpětnou vazbu, kterou jme předali jako námět na vylepšení aplikace.
V případě, že si přejete na účet maminky nahlížet přes aplikaci, může si ji ve své Internet Bance v sekci Nastavení – Smart Banka založit a dále nic neregistrovat. Následně povolí přístup Vám jako e-disponentovi v sekci Nastavení – E-disponenti."
..ale asi nechtěli úplně pochopit, o co mi jde. Mě nejde o tu chybovou hlášku eDisponenta maminčina účtu, ale o to, že tam ten výběr vůbec nepotřebuji, neboť je "v tomto konkrétním případě" zcela k ničemu.
Obávám se ale, že jestli jsem/budu jediný, kdo jim dal takový podnět, tak "námět k vylepšení aplikace" zůstane jen námětem..