od Persbrandt 24. 4. 2024 20:34
před pár dny mi z Monety poslali smsku ve smyslu, že si "mám aktualizovat svoje údaje v Internet Bance, jinak mi nebudou schopni poskytovat jejich služby". U mne je to tak, že Monetu vlastně vůbec nepoužívám, účet jsem si tam založil kvůli nějaké výhodě, a v internetbankingu jsem nebyl dobře několik let, appku nemám staženou vůbec. Ale ten účet Tom si teď u nich rušit nechci.
Chápu že, touto výzvou banka zřejmě plní nějakou svou povinnost v rámci AML, ale jaké praktické výsledky může ta výzva mít? Co mi hrozí, kdybych na tu výzvu nijak nereagoval? můžou mi případně i zrušit ten běžný účet? Účet mám u nich odhadem kolem 6 let.
Na infolince byli dost arogantní, stále mi chlapík jenom opakoval, že aktualizovat údaje je moje zákonná povinnost, že to určitě doporučují, ale co mi při nesplnění hrozí, to jsem se nedozvěděl, snad jen že si nebudu moci online zakládat nové produkty.
V podstatě mi jde o to, že se mi nechce jenom kvůli tomu teď stahovat jejich appku, párovat ji s internetbankingem atd., a pokud bych se přihlásil do IB přes smsku, tak mi ještě za ní naúčtují asi 5 Kč (což mi na infolince potvrdil), jenom za to, že bych provedl nějaký úkon, ktorý po mne oni sami požadují. A k tomu fakt nemám chuť.
Stejně tak nehodlám, což mi taky poradil jako další možnost, aktualizovat svoje údaje návštěvou pobočky...
-- 24. 4. 2024 20:44 --
PS: A to budu rád, pokud se technicky vůbec přihlásím i přes tu SMSku do internetbankingu, protože už si moc nepamatuji heslo, můj počítač by si ho sice pamatoval, ale protože za těch několik let nasadili zcela nový internetbanking, tak ho už asi ani ten počítač nedoplní...