MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod regin 27. 4. 2024 20:03

davsopl píše:Když jsem měl novou občanku po konci platnosti staré, tak mi z Monety volali, že je mám ofotit a poslat přes SmartBanku a vše bylo ok, hned se to propsalo do systémů. Snad u jediné Raiffky, která prudila jsem musel na pobočku.
Pobočku Monety mám prakticky po cestě z práce, takže nemám problém se stavit. Ale Raiffku blízko nemám a tam taky prudili, že chtějí aktualizovat občanku. Na to jsem reagoval, že pobočku mám daleko a s pravděpodobností téměř rovnající se jistotě mne tam nikdy neuvidí. A ať mi klidně zruší účet, že budu vlastně rád. Na to reagovali, že bez aktuálních údajů nemůžu účet zrušit a zároveň že neaktuální údaje nejsou dostatečný důvod ke zrušení z jejich strany. :-D
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 27. 4. 2024 20:06

Když mně přišlo oznámení e-mailem, že jsem byl vylosovaný v Baumaxu na vrtačku Makita, zadal jsem mé údaje (ne platební) a nepustilo mě to na PC na webovém prohlížeči dál na platební stránku. Se smyšlenými údaji poté ano. Asi jsem i u podvodníků na blacklistu. :-)
Naposledy upravil MirekM. dne 28. 4. 2024 18:06, celkově upraveno 1
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod vlazy 27. 4. 2024 23:44

octaviampi píše:To ja naopak klikam a zadavam smyslene udaje.
A pak se možná divíš jak se ti nějaký vir nebo jiné svinstvo dostalo do počítače.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod minarjo 28. 4. 2024 10:50

Přesně, stačí nějaký spyware monitorující a odesílající stisknuté klávesy, fakt na podvrhy ani neklikat.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 29. 4. 2024 07:24

MirekM. píše:Když mně přišlo oznámení e-mailem, že jsem byl vylosovaný v Baumaxu na vrtačku Makita, zadal jsem mé údaje (ne platební) a nepustilo mě to na PC na webovém prohlížeči dál na platební stránku. Se smyšlenými údaji poté ano. Asi jsem i u podvodníků na blacklistu. :-)

Opět jsem dnes vyhrál vrtačku Makita, již jich mám doma tak 10 :-): kancelar@baumax.cz "Byli jste vybráni a vyhráváte vrtačku MakitaDrill!" Ještě, že jsem v první odpovědi viz výše uvedl e-mail, který téměř nepoužívám.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod zivan 29. 4. 2024 07:34

Pro inspiraci zajimavy clanek, jak slo pred 4 lety ovladnout email Seznamu navstevou spravne upravene stranky:
https://marektoth.cz/blog/kradez-cookies-na-seznamu/
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod glock69 29. 4. 2024 15:35

Nějak mi přestal fungovat převod ze spořícího účtu extra mimo banku. Při zadání platby ve SB (nějaký jiný design) vždy to skočí na platbu z běžného účtu. Nevím co po letech používání dělám špatně. Že by zrušili jednu z posledních výhod této banky?

Edit: tak je to novým prostředím. Zadám že chci platit ze spořícího účtu, a asi abych to myslel vážně, tak musím ještě jednou, při zadání příkazu, vybrat spořící účet... Ach jo, proč to dělat jednoduše, když to jde dělat i složitě �
glock69
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 30. 4. 2024 00:29

Reportuj chybu, ve storu nebo na mail nebo v IB.

Jiste to opravi. Nebo uz to opraveny je, alespon v iOs to nedela
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod glock69 30. 4. 2024 03:26

Na chybu jsem přišel až na druhém mobilu, kde se ukázala malá šipka u účtu banky a pak se rozbalí účty pro odeslání... U prvního mobilu šipka není, jen se musí kliknout na účet, aby se rozbalila nabídka účtů. První impuls pro zadání platby jsem udělal u spořícího účtu, ale při zadávání příkazu pak je výchozí běžný účet a musí se změnit na spořící.
glock69
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tmx643 30. 4. 2024 08:40

No hlavně při platbě přetažením ze spořáku na běžný to chce platit z běžného. :D A tam to přepnout nejde.
Fascinuje mě, že takto jednoznačná chyba, která se vyskytuje všude za všech okolností, projde skrz UAT. Chápu, že se neodhalí padání apky na nějakém obskurním čínském mobilu, ale toto...
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 1. 5. 2024 21:06

Při pokusu odeslat celý zústatek ze Spoření Extra s úrokem (stále ještě) 5,5 % p.a. mi to dává nabídku na "MIMOŘÁDNÝ spořicí účet s úrokem 5,1 % p.a." s garancí do 2. 6. :D
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dr._lukas 1. 5. 2024 23:30

Mě to dávalo jen TV až s 5%.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 2. 5. 2024 00:07

TV uz asi s vic jak 5 % nebudou … jeste se drzi Max/Creditas s 5,3, resp. 5,1 - ale jen na mesic, resp. tri.
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jouda.III 2. 5. 2024 07:03

hopo.hopo píše:Při pokusu odeslat celý zústatek ze Spoření Extra s úrokem (stále ještě) 5,5 % p.a. mi to dává nabídku na "MIMOŘÁDNÝ spořicí účet s úrokem 5,1 % p.a." s garancí do 2. 6. :D

Bingo, funguje to
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Návštěvník

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 5. 2024 15:43

Dnes mi přišel dopis z Monety, že se mění podmínky zhodnocení na Spoření extra.
Do 30.6. zůstává 5,5 %, od 1.7. se změní typ účtu na spoření na Spoření Extra 2 s úrokem 5,3 % (2,75 + 2,55 bonus).

Problém je, že vše u Monety jsem zrušil někdy před rokem nebo dvěmi? Nebo jsem si to doteď myslel.
:D
myšpulín
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka