MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 15. 5. 2024 12:00

tomáš81 píše:Moneta od dneška nejbohatší bankou ve střední Evropě? :D

Já tedy dnes do Monety nic neposílal, nemám Spoření Extra. Ze mě dnes zbohatla mBank a VÚB :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 15. 5. 2024 12:46

Taky jsem vše rozředil do mBank, VÚB a Trinity. Volal jsem do Monety a vysvětlovali mi sáhodlouze jak to bylo a že se musel zakládat online a jestli mi to tam stále vyskakuje. Taky, že na pobočce max. nabízí 4,6%. To přesto, že jsem řekl, že to vím. Tj. přes pobočku (nějaká výjimka) ani nyní online zdá se bohužel cesta k tomuto účtu nepovede.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 15. 5. 2024 13:43

tomáš81 píše:Moneta od dneška nejbohatší bankou ve střední Evropě? :D

Kolik lidí má ten Extra spořicí účet? Tady na fóru možná relativně dost, jinak těch lidí moc nebude.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod beet 15. 5. 2024 13:49

Já vše nalil do Monety.
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 15. 5. 2024 15:43

Moneta od pondelka ALL IN :D
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 123123123 15. 5. 2024 15:44

Umí Euro účet Monety platby ze šablon? Mně to umožňuje platit šablonami (i zahraničními) pouze z běžného účtu vedeněm v CZK, když změním odesílající účet na Euro účet, tak všechny šablony zmizí i ty zahraniční.
:-(
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod peno22 15. 5. 2024 16:43

Jo umí mě to funguje
peno22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mimous 15. 5. 2024 20:47

Ten EUR účet musí mít vytvořené vlastní šablony. Ty z CZK nepřevzme. Aspoň u mě to tak bylo.
mimous
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 16. 5. 2024 07:41

JakubAsgard píše:Přišlo to jako zpráva v IB

Zpravy chodi i do SB a tam nic takoveho nemam, jen o tech jinych SU z 24. a 25. dubna
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod JakubAsgard 16. 5. 2024 07:52

Ted jsem koukal do SB a tam to není... možná je to záměr, tenhle účet nevím, jestli se zřizoval i v SB nebo jen IB...

A nebo je to opravdu tak, že neposlali a zůstane ti to déle, no kdo ví...
JakubAsgard
Návštěvník

Odeslat příspěvekod servpack 16. 5. 2024 09:41

vpe píše:
JakubAsgard píše:Přišlo to jako zpráva v IB

Zpravy chodi i do SB a tam nic takoveho nemam, jen o tech jinych SU z 24. a 25. dubna

Zprávy v SB nejsou to stejné, co zprávy v IB. Některé zprávy mám v IB i SB, některé pouze v IB a některé pouze v SB. Tohle se mi zrovna moc nelíbí, jelikož používám pouze SB...

Takže koukni do IB, zprávu tam určitě máš, konkrétně "Změna smluvních podmínek Spoření Extra". Mně přišla 22.4. v 9:55.
servpack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlazy 17. 5. 2024 13:19

MMB zasílá anonýmní SMSky? Dnes ráno v 7:00 mi zaslali tuto SMS:
Neprovedena transakce Prikaz k uhrade na uctu XXX***XXX ve vysi XXXX,00 Kc, stav docasne odmitnuti (je v evidernci nedostatecnych prostredku NSF) (17.5.2024 ..
Je sice dobře, že takto informují o neprovedené transakci, ale mohli by se pod to alespoň podepsat a nezaílat to anonýmně. Číslo 39501 ze kterého to bylo zaslané je pro mne neznámé a nic neříkající. Myslel jsem si, že by to mohl být nějaký podvod a někdo se snaží takto anonýmně ode mne vylákat peníze. Mám více účtů v různých bankách a tak mi chvíli trvalo než jsem je všechny prohledal a zjistil jsem, že se jedná o jeden z účtů v MMB.
Bohužel jsem omylem před několika dny zadal platbu na dnešní datum z jiného účtu kde jsem neměl peníze než jsem měl v úmyslu. Byla to moje chyba, ale po převedení na ten účet patřičné částky se po nějaké době příkaz provedl a peníze odešly tam kde měly.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod myšpulín 17. 5. 2024 19:11

Tak je to jen informační SMS, záleží z jakého čísla přišla? I pokud přijde od odesílatele s označením Moneta může být podvržená.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 17. 5. 2024 22:43

To, že je ta SMS informační ještě neznamená, že by měla být zaslána anonýmně a nemusela být nějak označená kdo ji zasílá. Z jakého čísla přišla to jsem napsal, ale je to pro mne číslo neznámé a nic neříkající. Ano podvrževá může být i označená SMS, ale když příjde neoznačená jako anonýmní tak to oto víc vzbuzuje dojem, že by to mohl být nějaký podvrh což mne i napadlo a zvažoval jsem jestli se tím vůbec zabývat. Ukázalo se ale, že to podvrh nebyl a pouze MMB se neobtěžovala aby tu SMS podepsala nebo nějak označila, že je to od nich.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Zedna1 20. 5. 2024 23:21

Mam sporak Extra, zkousel jsem jakou individualni/retencni nabidku mi nyni nabidne pri odchozi platbe (zda Extra 2/3 nebo TV) a nabidli mi TV s urokem pry az 5%, v IB pak ale byly jen nasledujici sazby: 3m/6m/12m -> 4.7/4/3.5% => to odpovida normalnim/oficialnim sazbam terminaku v urokovem listku (tzn. zadna indiv. vyssi sazba)!

EDIT:
Tak az kdyz jsem dal napodruhe odeslat CELY zustatek (a ne jen cast) pryc, tak mi nabidli i sporici ucet Extra3 (5.1% neomezene) -> hned zalozeno, za mesic a pul se mozna jeste bude hodit :-) viz. muj prehled sporaku:
viewtopic.php?p=13725962#p13725962
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka