MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod libol 1. 7. 2024 06:59

myšpulín: co to znamená "tím dopisem"? Jako přišel opravdu papírový? Protože to jsem přehlednout mohl, v mailu, ani v bankovnicvtí nic.
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 7. 2024 07:19

Mě přišel papírový dopis, protože jsem v té době měl zrušen přístup do IB a myslel si, že nic u Monety nemám. Při rušení účtů mi ten spořicí účet s nulovým zůstatkem nezrušili a dověděl jsem se to až díky tomu dopisu.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 1. 7. 2024 07:23

myšpulín píše:Mě to oznámili tím dopisem někdy v dubnu, že se k 1. 7. účet změní na jiný typ, to jsem ani nevěděl, že spoření extra vůbec mám. Úrok u spoření extra se totiž nemění, mění se typ účtu, ten má i jinou úrokovou sazbu. Třeba tu změnu typu účtu musí dělat nějak ručně a změní to někdy během dne.

a budto pracuji az od 9ti, anebo jim tam smejdi broucek :D
taky mam 5,5 % … tak vyckam nez to vsechno poslu alou do Maxe
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod panPeněženka 1. 7. 2024 07:28

Také mám 5,5 % a v IB nemůžu najednou tu zprávu z dubna o změně účtu najít, divné... ale pochybuji, že by to nechali, když kvůli tomu posílali i dopisy, smsky a zprávy do IB. Spíš si všimněte, že předělali i web... tak jim to nestačilo naběhnout... :-D
panPeněženka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dr.Feelgood 1. 7. 2024 07:33

Hojte, tak mam taky porad Extra s 5,5%, ale banner o zmene mne v SB sviti porad, tak ted nevim co mam delat :D
Dr.Feelgood
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MirekM. 1. 7. 2024 07:38

Nejásejte, částo úrokovou sazbu opravili až během dne, zvláště po víkendu.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod panPeněženka 1. 7. 2024 07:40

Přesně, měnili to často v průběhu dne! Přesouvejte! mBank a Raiffeisenbank jsou jistoty, kdy to člověk nemusí řešit celý červenec. :-)
panPeněženka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod octaviampi 1. 7. 2024 07:54

Partners jeste taky neoznamili snizeni, ze?
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod kajer 1. 7. 2024 08:01

panPeněženka píše: ...........mBank ............, kdy to člověk nemusí řešit celý červenec. :-)

+srpen... zde
kajer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod single 1. 7. 2024 08:37

jenda_s píše:osobně si myslím, že RB bonus jen jeden... Proto to RB limituje částkou, kdybych jich mohl mít kolik chci, nedává smysl mít limit na částku...

podle mě v RB jen jeden účet s 5%

V RB mám na jedno jméno dva exkluzivní účty, tedy dva spořáky na 5% do 1,5 mil. Jestli jdou udělat tři a více, to jsem nezkoušel :-)
single
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod panPeněženka 1. 7. 2024 09:34

Tak už se mi Extra předělal na Extra 2 se 4 %... :-(
panPeněženka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 7. 2024 09:43

Jo taky mě změnili účet na spoření Extra 2 se 4 %.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod kecinzer 1. 7. 2024 10:02

A při odlévání peněz už ani nenabízí nic spešl :-D
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 1. 7. 2024 10:12

můžu potvrdit, taky nic nenabídli. Nevadí, účet vyluxován, třeba se něco nabídne
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod milanBrno 1. 7. 2024 10:20

Take jiz zmeneno Extra na Extra 2. Pokus o odeslani penez pryc, ihned nabidka Extra 3 s urokem 4,3% (s garanci do konce cervence). Zalozeno.
Zitra zkusim opet odeslat pryc...

Extra 2 jsem zrusil a pripsali mi uroky (5,5%) za dnesni den.
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka